- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
seni coook iyi anliyorum canim kafana taktikca olmuyo canim ama insanin aklindan gitmiyo rabbim bi mucize veriyo ve aliyo senden daha koklamadan sarip opmeden iste kader kismet insanin elnden bisey gelmior ben evlenince hemen daha ilk ayda hamile oldugumu ogrendim o bebegimi kaybettikten sonra tekrar hamile kalmak istedim fakat 9 ay bekledim meryem suresini okudum bol bol en son dktra gttgimde hic bi sorun olmamasina ragmen stresten hamile kalamiyodum sonra klomen kullandim bi baktim o ay hamileyim dogurdum oglum bir yasina geldi korunmayi biraktik ama ben pek istemiyodum daha oglum kucuk doyamadim ki ikinci bebek surekli ilgi istiycek fln diyodum buda kucuk oglumunda ihtiyaci var sevgiye ilgiye daha esim bisey olmaz sen cok iyi bi annesin ikisinede bakarsin ben inanyorum dedi daha o ay hamile kaldim ve kaybettim simdi istiyorum diye stresten olmuyo yoksa istemeden hemen hamile kalabiyrm stres ve kafaya takma benim bas dusmanim insallahh sende sogan kurunden hamile kalirsin insallahh canimnyaa dualarim seninle tatlim allah oglunu sana bagislasin canimmm.
İnşallah kizlar Rabbim inşallah bu ay nasip eder şuan içim içime sigmiyo çok heycanliyim yarin ogrenicem inşallah vardır sizlere de haber vericem elbette Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin aminnn
seni coook iyi anliyorum canim kafana taktikca olmuyo canim ama insanin aklindan gitmiyo rabbim bi mucize veriyo ve aliyo senden daha koklamadan sarip opmeden iste kader kismet insanin elnden bisey gelmior ben evlenince hemen daha ilk ayda hamile oldugumu ogrendim o bebegimi kaybettikten sonra tekrar hamile kalmak istedim fakat 9 ay bekledim meryem suresini okudum bol bol en son dktra gttgimde hic bi sorun olmamasina ragmen stresten hamile kalamiyodum sonra klomen kullandim bi baktim o ay hamileyim dogurdum oglum bir yasina geldi korunmayi biraktik ama ben pek istemiyodum daha oglum kucuk doyamadim ki ikinci bebek surekli ilgi istiycek fln diyodum buda kucuk oglumunda ihtiyaci var sevgiye ilgiye daha esim bisey olmaz sen cok iyi bi annesin ikisinede bakarsin ben inanyorum dedi daha o ay hamile kaldim ve kaybettim simdi istiyorum diye stresten olmuyo yoksa istemeden hemen hamile kalabiyrm stres ve kafaya takma benim bas dusmanim insallahh sende sogan kurunden hamile kalirsin insallahh canimnyaa dualarim seninle tatlim allah oglunu sana bagislasin canimmm.
Amin inşallah canim inşallahAmin canm. Inşallah bebegin seninledir
Gecmis olsun canm. Kist agri yapar. Hatta hamilelik belirterinin hepsini yaşarsın.
İnşallah kizlar Rabbim inşallah bu ay nasip eder şuan içim içime sigmiyo çok heycanliyim yarin ogrenicem inşallah vardır sizlere de haber vericem elbette Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin aminnn
Bende soğan suyu içip hamile kalanlardanım ama malesef kürtaj olmak zorunda kaldım simdi nasip olursa tekrar başlıcam
Bende soğan suyu içip hamile kalanlardanım ama malesef kürtaj olmak zorunda kaldım simdi nasip olursa tekrar başlıcam
Canim naptin sonuç ne??? Inşallah pozitifdir
evet canim yaptrdik kromozon analizi esimde bende hic bi sorun yokCanim sen genetik test yaptırdın mi?
Ayyyyyyy cook sevindim hep aklimdaydin dunden beri cook dua ettim sana hakkinda hayrkisi olsun insallahh saglicakla kavusursun insallah bebisine....Canim çok şükür pozitif cikti 872 beta doktora gittik ama keseyi goremedik daha erken pazartesi gel dedi
Kizlar ben 7 gun once soğan kurunu bitirdim. Dun asiri kasik ağrım oldu dogrulamdim. 10 dk sürdü.
Sizde de agri oldu mu ?
hamile olabilirsin canim benimde oyle oluyo bicak saplanyo gibi keskin bi agri kilitlenyosun resmen insallahhh yarabbim sende hamissindrKizlar ben 7 gun once soğan kurunu bitirdim. Dun asiri kasik ağrım oldu dogrulamdim. 10 dk sürdü.
Sizde de agri oldu mu ?
Yumurtalama döneminde kasık ağrısı oluyor mus canım yumurtlama döneminde misin???
hamile olabilirsin canim benimde oyle oluyo bicak saplanyo gibi keskin bi agri kilitlenyosun resmen insallahhh yarabbim sende hamissindr
Gerçekten mi canim cok sevindim hayırlı olsun
Ayyyyyyy cook sevindim hep aklimdaydin dunden beri cook dua ettim sana hakkinda hayrkisi olsun insallahh saglicakla kavusursun insallah bebisine....
Kizlar ben 7 gun once soğan kurunu bitirdim. Dun asiri kasik ağrım oldu dogrulamdim. 10 dk sürdü.
Sizde de agri oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?