Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin canm Allah razi olsun.Bende 2 hamileliğimi istedigim zaman Allah nasip etti. Hatta 2. Bir korunmasiz ilişki ile oldu. Bende senin gibi bebegimi goremedim ve cok pismanim. Hayirlisi buymus demekki. 8 ay once bebegim melek oldu. Aslında daha yeni hamile lik icin erken ama hayatima devam edemiyorum Allahim beterinden korusun hepimizi. Bu ay rahatim ve umutluyum yada kendimi kandiriyorum 10 gun sonra test yapmayı düşünüyorum.

Canim sen genetik test yaptırdın mi?

İnşallah kizlar Rabbim inşallah bu ay nasip eder şuan içim içime sigmiyo çok heycanliyim yarin ogrenicem inşallah vardır sizlere de haber vericem elbette Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin aminnn

Canim naptin sonuç ne??? Inşallah pozitifdir

Bende soğan suyu içip hamile kalanlardanım ama malesef kürtaj olmak zorunda kaldım simdi nasip olursa tekrar başlıcam

Bende soğan suyu içip hamile kalanlardanım ama malesef kürtaj olmak zorunda kaldım simdi nasip olursa tekrar başlıcam

Nasıl kullandınız soğan suyunu ne zmanlar içitniz aç karinla mı yoksa yemekten sonra mı. Ne kadar sonra hamile kaldınız bide ? Ay ne çok soru sordum

Gerçekten mi canim cok sevindim hayırlı olsun

Ayyyyyyy cook sevindim hep aklimdaydin dunden beri cook dua ettim sana hakkinda hayrkisi olsun insallahh saglicakla kavusursun insallah bebisine....

Hepinizden allah razi olsun inşallah Rabbim saglikla kucagimiza da almayi nasip eder inşallah sizlerede tez zaman da verir inanin kendime dua ederken sizlerede ediyordum bundan sonra da hep devam edicem pasanin annesi canim çok saol Duan için Rabbim seni de sevindirir inşallah dualariniza bebegime saglikla kavuşmam için beni de katin olur mu

Canim bende de agri olmuştu ama adet zamanina yakin sanki olacakmisim gibi bazen bucak saplanir gibi oluyordu o zaman uykumda bile farkediyodum umarim seninde bebegin vardır insallahhhh
Kizlar ben 7 gun once soğan kurunu bitirdim. Dun asiri kasik ağrım oldu dogrulamdim. 10 dk sürdü.
Sizde de agri oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…