- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Hepinizden allah razi olsun inşallah Rabbim saglikla kucagimiza da almayi nasip eder inşallah sizlerede tez zaman da verir inanin kendime dua ederken sizlerede ediyordum bundan sonra da hep devam edicem pasanin annesi canim çok saol Duan için Rabbim seni de sevindirir inşallah dualariniza bebegime saglikla kavuşmam için beni de katin olur mu
Canim bende de agri olmuştu ama adet zamanina yakin sanki olacakmisim gibi bazen bucak saplanir gibi oluyordu o zaman uykumda bile farkediyodum umarim seninde bebegin vardır insallahhhh
Nasıl kullandınız soğan suyunu ne zmanlar içitniz aç karinla mı yoksa yemekten sonra mı. Ne kadar sonra hamile kaldınız bide ? Ay ne çok soru sor. Adetimden 7 gün sonra ac karınla sıcak bi şekilde içtim 9 ay kist yüzünden gebe kalamıyodum o ay hamile kaldim
Amin inşallah tez zamanda bi daha olur insan hamilelige alışınca çok zor geliyo allah bütün isteyene versinÇok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yasatmasin aynı acıyı.
Hepinizden allah razi olsun inşallah Rabbim saglikla kucagimiza da almayi nasip eder inşallah sizlerede tez zaman da verir inanin kendime dua ederken sizlerede ediyordum bundan sonra da hep devam edicem pasanin annesi canim çok saol Duan için Rabbim seni de sevindirir inşallah dualariniza bebegime saglikla kavuşmam için beni de katin olur mu
Selam bişey sormak istiyorum. Sogan kurunu adetten 8 günü için diyorlar ama benim 15 gün geçti ayin ortalarndaym yani suan baslasam olurmu olursa kaç gün içmeliyim?Kızlar işin aslı ben çocuk istiyordum fakat düşüncedeydi öyle pek çaba denemem olmuyordu. 1-2 ay kafama göre bazı günlerde korunmasız ilişki yaşadım olursa hayırlısı diyerekten ama gün hesaplamalar falan yapmadım yani. Sonra bi rahatsızlık geçirmiştim adet düzensizliğim vardı o aylar doktor yumurtaların tam büyümüyor hamile kalmak zor olabilir adetlerinde düzensiz dedi bende çok üzüldüm hamile kalamıcam diye herneyse doktordan sonra psikolojim bozuldu demek bi kaç ay o yüzden olmuyordu yoksa günün önemi yoktur diye düşünüyordum. O ay netten soğan kürü buldum ve 10 gün yapabildim sadece. Ovulasyon günü hesapladım birlikteliğim oldu ama o günler geçtikten sonra adetime 1 hafta kala kasık ağrısından doktora gittim ve doktor 2 gün içinde yumurtladığımı söyledi. Tabi ben çok şaşırdım çünkü normalde hiç bi ay bu kadar ağrım olmazdı yumurtlamanıb böyle olduğunu bilmiyordum ee birde hesaplamalarım o günleri göstermediği içinde üzüldüm ama gel gelelim 4 gün sonrası hamile olduğumu öğrendim. Yani biraz karışık ve uzun oldu ama demek istediğim ilk ayda hamile kaldım. Soğandan mıdır tam olarak bilemiyorum tabi
Canm tebrik ederim. Bugun en mutlu günün. inşallah sağlıcakla da kucagina alirsin.
Inşallah canm. sen kandan önce idrar testi yaptin mi?
Elbette canim bugün en mutlu gunumdu çok şükür ama keseyi goremedik ya üzüldüm biraz korktum acikcasi tekrardan Allah razi olsun hepinizden tok canim hiç idrar yapmadim negatif görmek çok uzuyodu direk kan yaptim kesin sonuç olsun diye...Tekrar dan tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insallah. Sen soğan kürü deneyip de mi hamile kalmış tin canım ???
Elbette canim bugün en mutlu gunumdu çok şükür ama keseyi goremedik ya üzüldüm biraz korktum acikcasi tekrardan Allah razi olsun hepinizden tok canim hiç idrar yapmadim negatif görmek çok uzuyodu direk kan yaptim kesin sonuç olsun diye...
Evet canim bu ay soğan kuru yapmistim bide yaki yaptmistim adetin ilk günü agrima etkisi olur diye bi de yumurtlama günü yaptim Rabbim nasip etti inşallah tamamına erdirir darisi sizlere de inşallah:*
Sol kasık da batma kasıklarda sancı sanki adet olacakmış gibi karın ağrısı midede yanma kabızlık ve tuvalete her zamankinden fazla çıkma gibi. Ben soğan kürüne başladığım gün hamile kalmışım yani adetimden 5 gün sonra kişiye göre değişiyormuş buna dikkat edin. Bu arada teşekkürler Rabbim isteyen herkese versinHayırlı olsun tebrik ederim canm. Allah kucagina sağlıcakla almayida nasip etsin canm. Belirtilerini bizimle paylasirsan sevinirim. Birde nezaman basladin kac gun kullandin.
İnşallah canim Gerçi 4,5-5hafta da gozukuyomus Rabbim devamini getirir inşallah saglikla hayirla Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahInşallah canim içini ferah tut. Allah in izniyle keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsınn inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inaallah
Sol kasık da batma kasıklarda sancı sanki adet olacakmış gibi karın ağrısı midede yanma kabızlık ve tuvalete her zamankinden fazla çıkma gibi. Ben soğan kürüne başladığım gün hamile kalmışım yani adetimden 5 gün sonra kişiye göre değişiyormuş buna dikkat edin. Bu arada teşekkürler Rabbim isteyen herkese versin
Sol kasık da batma kasıklarda sancı sanki adet olacakmış gibi karın ağrısı midede yanma kabızlık ve tuvalete her zamankinden fazla çıkma gibi. Ben soğan kürüne başladığım gün hamile kalmışım yani adetimden 5 gün sonra kişiye göre değişiyormuş buna dikkat edin. Bu arada teşekkürler Rabbim isteyen herkese versin
ben çarşamba sabah kendim test yaptım baktım pozitif hemen kan testi verdim aynı günTesekkur ederim. Ne zaman test yaptınız?
kızlar dün adet oldum pkoluyum gün banada söyleyin nasıl yapıcam bu kürü kaçıncı gün başlıyım kaç gün içicem
sabah akşam diye hatırlıyorum ben öyleymiydiCanim adet bitiminde başlanıyor 15 gün içiyor sun.
Saol canim Allah herkese nasip eder insallahteşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?