- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 23
- 36
canim yaki mi yaptin sen ben onuda duymustum reglim yeni bitti bende yapsam simdi olur mu onun icin bilgi verebilirmisin bana canim nezaman yakiyi koymak gerekyo tam olarak...Saol canim Allah herkese nasip eder insallah
tabi ki canim herzaman dualarimda olucaksin sende bana dua et pasama bi kardes daha olsun ismim Aysegul canim insallahh saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin folik asit icyomusun bu arada eger icmedysen hemen basla canimHepinizden allah razi olsun inşallah Rabbim saglikla kucagimiza da almayi nasip eder inşallah sizlerede tez zaman da verir inanin kendime dua ederken sizlerede ediyordum bundan sonra da hep devam edicem pasanin annesi canim çok saol Duan için Rabbim seni de sevindirir inşallah dualariniza bebegime saglikla kavuşmam için beni de katin olur mu
Canim benim inşallah her duamda sözlerde olacaksiniz inan siteye girerken adi ne acaba ozelden msj atabilir miyim acaba diye düşünüyorum Rabbim inşallah nasip eder isteyenlere bizlerde inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebidlerimizi evet canim dun doktorum verdi basladimtabi ki canim herzaman dualarimda olucaksin sende bana dua et pasama bi kardes daha olsun ismim Aysegul canim insallahh saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin folik asit icyomusun bu arada eger icmedysen hemen basla canim
adetinin bitiminden en az 7 gun icinde basla yada adetin 7. gunu baslayabilirsin sabah aksam 15 gun boyunca taze hazrlayip iceceksin 1 tane beyaz sogan soyup 2 su bardagi kaynamis suya sogani 4e bolup 5 dakika kaynatip icyosun ama soguk icme zararliymis icebilecegin sicaklikta ic insallah ise yarar canim hakkinda hayrlisi olsun..kızlar dün adet oldum pkoluyum gün banada söyleyin nasıl yapıcam bu kürü kaçıncı gün başlıyım kaç gün içicem
Canim benim inşallah her duamda sözlerde olacaksiniz inan siteye girerken adi ne acaba ozelden msj atabilir miyim acaba diye düşünüyorum Rabbim inşallah nasip eder isteyenlere bizlerde inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebidlerimizi evet canim dun doktorum verdi basladim
Amin canim..acikcasi biz evlendikten bi sure sonra istedik 9 aylik evliyken gittim klomen kullandim iki doz ama olmadi simdi 16 aylik evliyiz çok şükür oldu simdiRabbim inşallah bizim de dualarimiz kabul eder canım. Hamiş haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum. Siz ne kadardır deniyordunuz çocuk canm?
Canim görmedim kusura bakma Adetin ilk günü ve yumurtlama gününe yakin taktim iki gün fln durdur bu ay boyle yaptimcanim yaki mi yaptin sen ben onuda duymustum reglim yeni bitti bende yapsam simdi olur mu onun icin bilgi verebilirmisin bana canim nezaman yakiyi koymak gerekyo tam olarak...
Adetin bittikten 2 gün sonra başlayıp 21 gün içeceksin sabah akşam taze hazırlayıp aç karnına 1 bardak. Benim ikinci günüm. Şifa olsun hepimize inşallahkızlar dün adet oldum pkoluyum gün banada söyleyin nasıl yapıcam bu kürü kaçıncı gün başlıyım kaç gün içicem
evde hcg yapsana canim neyi bekliyosun ilac fln kullandin mi canim peki oda hcg yukseltiyomus ama ben yaptgmda benimde negatfti ama 0 di 1 bile degildi seninki yinede 0.100 cikmis kismet canim belki gec döllenme olabilir sen yinede bekleme yap evde testini bizleride habrdar et hakkinda hayrlisi olsun insaallah...Arkadaşlar hayırlı akşamlar doğru yere mı yazıyorum bılmıyorum ama siz tecrubeli arkadaşlara danısmak istedim.. Reglım geceli 9 gun oldu. 5. gununde kan tahlılı verdiğimde HCG 0.100 cıktı Dr. negatif 1 haftaya kadar olmazsa tekrar test yaparız dedi lakin ben dayanamayacagım sanırımBirde ilk defa bu kadar cok geçti günüm o yuzden ınsan ıster ıstemez umutlanıyor sanırım :/ sizce gebe kalmıs olma ihtimalim varmıdır ?
ben yumurtlama gunu mu bilemiyorum sadece belil acayip agryo yarin alim bitane insallah iyi gelir canimCanim görmedim kusura bakma Adetin ilk günü ve yumurtlama gününe yakin taktim iki gün fln durdur bu ay boyle yaptim
canım Allah hayırlısınla verir ins bebişini sana bende soğan kürüne baslıcam diom 2 gündür bi türlü baslayamadım benim arkadasım hamile kaldı soğan kürünle tam bi mucize kız 2 ay önce adet olmustu soğan kürü yaptı kısmet ya hamile kaldıKızlar bende bu ay soğan kürü yaptım. Bilinmeyen infertilite diyo doktorlar 3 kez aşılama yaptırdım olmadı. Bakalım bu ay nasıl olacak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende iyi yada kotu sonucu mutlaka yazicam sizlere hamile kalan arkadaşlar lütfen yazın bize umut oluyorsunuz.
Bir tanidigim asilama tedavisi ile baslamis ise yaramamis ve sonra incir kuru yapmis sadece bir ay ve o ay hamile kalmis ben suan kistlerimi patlatmak icin ugrasiyorum daha sonra baslayacagim incir kurune denemekten zarar gelmez dene derimKızlar bende bu ay soğan kürü yaptım. Bilinmeyen infertilite diyo doktorlar 3 kez aşılama yaptırdım olmadı. Bakalım bu ay nasıl olacak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende iyi yada kotu sonucu mutlaka yazicam sizlere hamile kalan arkadaşlar lütfen yazın bize umut oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?