Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tabi ki canim herzaman dualarimda olucaksin sende bana dua et pasama bi kardes daha olsun ismim Aysegul canim insallahh saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin folik asit icyomusun bu arada eger icmedysen hemen basla canim

tabi ki canim herzaman dualarimda olucaksin sende bana dua et pasama bi kardes daha olsun ismim Aysegul canim insallahh saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin folik asit icyomusun bu arada eger icmedysen hemen basla canim
Canim benim inşallah her duamda sözlerde olacaksiniz inan siteye girerken adi ne acaba ozelden msj atabilir miyim acaba diye düşünüyorum Rabbim inşallah nasip eder isteyenlere bizlerde inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebidlerimizi evet canim dun doktorum verdi basladim

kızlar dün adet oldum pkoluyum gün banada söyleyin nasıl yapıcam bu kürü kaçıncı gün başlıyım kaç gün içicem
adetinin bitiminden en az 7 gun icinde basla yada adetin 7. gunu baslayabilirsin sabah aksam 15 gun boyunca taze hazrlayip iceceksin 1 tane beyaz sogan soyup 2 su bardagi kaynamis suya sogani 4e bolup 5 dakika kaynatip icyosun ama soguk icme zararliymis icebilecegin sicaklikta ic insallah ise yarar canim hakkinda hayrlisi olsun..

adetin bittikten 2 gün sonra başlıcaksın canım gerçi adet bittikten 7 gün sonra diyende var ama ben 2 gün sonra olanı tercih ettim öyle başladım i. saraçoğlunun bir videosunu izlerken öyle dinlemiştim çünkü

kızlar merhaba bu arada soğan küründe benimde bugün 7 günüm.Benide dualarınızdan eksik etmeyin

ben gecen ay 13 gun yaptim biraktim cunku adet oldum iki gun oldu adetim biteli acaba yine yapsam zarari olur mu klomende kullanyorum bugun bitiyo sonuncu ilacimi aksam icecem ne dersniz baslasam mi yine sogan kurune ??????

klomen kullanırken kürü uygulayanları duymuştum canım zararı olcağını zannetmiyorum ama 2. kür uygulamansa adetine 10 gün kala başlıyıp 7-10 gün arası kullanıyorsun

Rabbim inşallah bizim de dualarimiz kabul eder canım. Hamiş haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum. Siz ne kadardır deniyordunuz çocuk canm?

Rabbim inşallah bizim de dualarimiz kabul eder canım. Hamiş haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum. Siz ne kadardır deniyordunuz çocuk canm?
Amin canim..acikcasi biz evlendikten bi sure sonra istedik 9 aylik evliyken gittim klomen kullandim iki doz ama olmadi simdi 16 aylik evliyiz çok şükür oldu simdi

Arkadaşlar hayırlı akşamlar doğru yere mı yazıyorum bılmıyorum ama siz tecrubeli arkadaşlara danısmak istedim.. Reglım geceli 9 gun oldu. 5. gununde kan tahlılı verdiğimde HCG 0.100 cıktı Dr. negatif 1 haftaya kadar olmazsa tekrar test yaparız dedi lakin ben dayanamayacagım sanırım Birde ilk defa bu kadar cok geçti günüm o yuzden ınsan ıster ıstemez umutlanıyor sanırım :/ sizce gebe kalmıs olma ihtimalim varmıdır ?

canim yaki mi yaptin sen ben onuda duymustum reglim yeni bitti bende yapsam simdi olur mu onun icin bilgi verebilirmisin bana canim nezaman yakiyi koymak gerekyo tam olarak...
Canim görmedim kusura bakma Adetin ilk günü ve yumurtlama gününe yakin taktim iki gün fln durdur bu ay boyle yaptim

kızlar dün adet oldum pkoluyum gün banada söyleyin nasıl yapıcam bu kürü kaçıncı gün başlıyım kaç gün içicem
Adetin bittikten 2 gün sonra başlayıp 21 gün içeceksin sabah akşam taze hazırlayıp aç karnına 1 bardak. Benim ikinci günüm. Şifa olsun hepimize inşallah

şu küre başlama ve kullanım süreleri ile ilgili herkes başka bir şey söylüyor en iyisi şifa olsun diyip en kafana yatanı yapmak

evde hcg yapsana canim neyi bekliyosun ilac fln kullandin mi canim peki oda hcg yukseltiyomus ama ben yaptgmda benimde negatfti ama 0 di 1 bile degildi seninki yinede 0.100 cikmis kismet canim belki gec döllenme olabilir sen yinede bekleme yap evde testini bizleride habrdar et hakkinda hayrlisi olsun insaallah...

Kızlar bende bu ay soğan kürü yaptım. Bilinmeyen infertilite diyo doktorlar 3 kez aşılama yaptırdım olmadı. Bakalım bu ay nasıl olacak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende iyi yada kotu sonucu mutlaka yazicam sizlere hamile kalan arkadaşlar lütfen yazın bize umut oluyorsunuz.

canım Allah hayırlısınla verir ins bebişini sana bende soğan kürüne baslıcam diom 2 gündür bi türlü baslayamadım benim arkadasım hamile kaldı soğan kürünle tam bi mucize kız 2 ay önce adet olmustu soğan kürü yaptı kısmet ya hamile kaldı

Bir tanidigim asilama tedavisi ile baslamis ise yaramamis ve sonra incir kuru yapmis sadece bir ay ve o ay hamile kalmis ben suan kistlerimi patlatmak icin ugrasiyorum daha sonra baslayacagim incir kurune denemekten zarar gelmez dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…