- 21 Kasım 2015
- 38
- 8
- 1
- 36
Deneyecem canım adet olayım soğan kurunu bu ay yaptım adet olayım da onu da yapicam zaten nisan ayında tüp bebege gidecem 5 yıllık evliyim çok istiyorum inşallah hamile kalıp da kucağınıza alirizBir tanidigim asilama tedavisi ile baslamis ise yaramamis ve sonra incir kuru yapmis sadece bir ay ve o ay hamile kalmis ben suan kistlerimi patlatmak icin ugrasiyorum daha sonra baslayacagim incir kurune denemekten zarar gelmez dene derim
Canım başla bence de bazıları karın ağrısı yaptı çok akıntı oldu diyolar bende belirgin bisey olmadı tadı kötü değil ne kadar zamandır istiyosun hamileliği. Hepimizin yardımcısı olsun yaratmak ona özel ol dediğinde oluverir sabretmekten başka caremiz yok. Hakkımızda en hayırlısı ni nasip etsincanım Allah hayırlısınla verir ins bebişini sana bende soğan kürüne baslıcam diom 2 gündür bi türlü baslayamadım benim arkadasım hamile kaldı soğan kürünle tam bi mucize kız 2 ay önce adet olmustu soğan kürü yaptı kısmet ya hamile kaldı
aynı bende senin gibiyim canım benimde birlikte hamile kalıo bebişlerini gördükçe diyorum bak benimki de böle olcaktı simdi senin neden kalbi durmus canım ne kadarlıktı Allah sabır versinİmeraera24 bende ayni senin gibiyim senin baya olmuş kürtaj olalı benin daha 1 ay oldu sürekli simdi olsaydı 3 5 aylık olucaktim diyip duruyorum bide sürekli hamile haberi duyuyorum ama herşey ALLAH in elinde dua etmekten başka çare yok.
Amin canım en azından hamile kalabildin ve birdakinde tedavisini alırsın gereken neyse. Böyle moralini bozma ben 5 yıldır istiyorum sorun da yok demekki vakti gelmedi öyle düşünelim psikoloji de çok etkiliyor bunu da biliyoruz hep birlikte rahat olmaya çalışalımben bi defa kürtaj oldum istemeyerek 8+2 de kalbi durmus bebişimin 11 ay oldu kürtaj olalı ama çok korkuyorum ya yine aynısı basıma gelirse diye adetim de düzensizdi 2 aydır doktor kontrolünde düzenli 1 hafta oldu biteli ama 11 aydır kalamadım hamile çok moralim bozuk 11 ay da olsa o bebişin üzüntüsünü zaten atamadım bide hamile kalamayınca ağlayıp ağlayıp duruyorum Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
amin canım zaten hep hayırlısını istedim Rabbim den.1,5 yıllık evliyim 3.ayımda hamile kaldım ama 8Canım başla bence de bazıları karın ağrısı yaptı çok akıntı oldu diyolar bende belirgin bisey olmadı tadı kötü değil ne kadar zamandır istiyosun hamileliği. Hepimizin yardımcısı olsun yaratmak ona özel ol dediğinde oluverir sabretmekten başka caremiz yok. Hakkımızda en hayırlısı ni nasip etsin
kesinlikle canım sordukca da canı yanıyor insanın nedeni neymiş peki sonucların çıktı mı? ben o yüzden hamile kalırsam Allah ın izninle karnım çıkana kadar ailem de dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum12 haftalikti o psikolojiden daha çıkamadım hala hamile gibiyim insanlar hala soruyu hamilelik nasıl gidiyo diye herkese tek tek anlatmak daha zor
Allah ım tez zamanda sizlere de yanı sıra bana da nasip etsin insallah kesinlikle psikoloji önemli ama ben pireyi deve yapan bi insanım durduramıyorum kendimi felaket tellalı gibi geziom ortalıkta ya o olursa ya bu olursa diyeAmin
Amin canım en azından hamile kalabildin ve birdakinde tedavisini alırsın gereken neyse. Böyle moralini bozma ben 5 yıldır istiyorum sorun da yok demekki vakti gelmedi öyle düşünelim psikoloji de çok etkiliyor bunu da biliyoruz hep birlikte rahat olmaya çalışalım
Buradaki herkes en az bizim kadar endişeli seni anlıyorum hep diyorum ki Allahim bana sonunu gormeyecegim gebelik yaşatma bu kadar isterken bi anda elinden kayıp gidiyor. Ama hayat devam ediyor bende çok ağladım hala ağlıyorum bazen ama hicbirseye faydası yok. Bazen diyorum tek ben miyim hayır aynı durumda birsuru insan var. Stres yaptıkça başka rahatsızlıklar ortaya çıkıyorAllah ım tez zamanda sizlere de yanı sıra bana da nasip etsin insallah kesinlikle psikoloji önemli ama ben pireyi deve yapan bi insanım durduramıyorum kendimi felaket tellalı gibi geziom ortalıkta ya o olursa ya bu olursa diye
doğru söylüyorsun canım stres beraberinde birçok şeyi getiriyor ama nasıl engel olucam bu duruma nasıl pozitif olucam onu kestiremiyorumBuradaki herkes en az bizim kadar endişeli seni anlıyorum hep diyorum ki Allahim bana sonunu gormeyecegim gebelik yaşatma bu kadar isterken bi anda elinden kayıp gidiyor. Ama hayat devam ediyor bende çok ağladım hala ağlıyorum bazen ama hicbirseye faydası yok. Bazen diyorum tek ben miyim hayır aynı durumda birsuru insan var. Stres yaptıkça başka rahatsızlıklar ortaya çıkıyor
İnşallah canim bende tam bugün diyemiyodum ama takvimler var ya orda yumurtlama günü diye gösterdiği gun çok afedersin ilişki oldu dustan sonra yapistirdim inşallah sana da nasip eder tekrar dan canimben yumurtlama gunu mu bilemiyorum sadece belil acayip agryo yarin alim bitane insallah iyi gelir canim
İnşallah sizlere de nasip eder canim yumurtlama gününe yakin zamanlarda yakı da yapistir beline inşallah sana da vesile olur dua etKızlar bende bu ay soğan kürü yaptım. Bilinmeyen infertilite diyo doktorlar 3 kez aşılama yaptırdım olmadı. Bakalım bu ay nasıl olacak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende iyi yada kotu sonucu mutlaka yazicam sizlere hamile kalan arkadaşlar lütfen yazın bize umut oluyorsunuz.
bugun alacam ben o takvimlere baktim ader dongum 21 ile 26 gun arasi oluyo tam bilemedim gunumu bakayim simdi gdicem eczaneye bakalim peki banyo yapinca cikarayim mi iki gun mu dursun yoksa yumurtlama donemi gecene kadar mi kalsin canimİnşallah canim bende tam bugün diyemiyodum ama takvimler var ya orda yumurtlama günü diye gösterdiği gun çok afedersin ilişki oldu dustan sonra yapistirdim inşallah sana da nasip eder tekrar dan canim
inşallah alırsın kucağına hayırlısınla canım bebişini bize de haber ver ins ise yarar soğan kürüBu topiğin sessiz takipçisiyim
Bende bu ay soğan kuru uyguluyorum bugün 12. günüm ins. güzel haberi alırım
Öncesinde 11 haftalık bir kürtaj bir de kimyasal gebeliğim var.
Artık sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma almak istiyorum
inşallah alırsın kucağına hayırlısınla canım bebişini bize de haber ver ins ise yarar soğan kürü
Bu topiğin sessiz takipçisiyim
Bende bu ay soğan kuru uyguluyorum bugün 12. günüm ins. güzel haberi alırım
Öncesinde 11 haftalık bir kürtaj bir de kimyasal gebeliğim var.
Artık sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma almak istiyorum
Yaa ınsAllah canım Allah razı olsun cevap verdiğin icin bende yarın dayanamayıp yapıcagım sanırımevde hcg yapsana canim neyi bekliyosun ilac fln kullandin mi canim peki oda hcg yukseltiyomus ama ben yaptgmda benimde negatfti ama 0 di 1 bile degildi seninki yinede 0.100 cikmis kismet canim belki gec döllenme olabilir sen yinede bekleme yap evde testini bizleride habrdar et hakkinda hayrlisi olsun insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?