duzenlı kullandıgYaa ınsAllah canım Allah razı olsun cevap verdiğin icin bende yarın dayanamayıp yapıcagım sanırımsonucuda yazıcam ınsAllah :)
duzenlı kullandıgım bı ılac yok canım :)evde hcg yapsana canim neyi bekliyosun ilac fln kullandin mi canim peki oda hcg yukseltiyomus ama ben yaptgmda benimde negatfti ama 0 di 1 bile degildi seninki yinede 0.100 cikmis kismet canim belki gec döllenme olabilir sen yinede bekleme yap evde testini bizleride habrdar et hakkinda hayrlisi olsun insaallah...
Hic bi sorun yok dediler patoloji sonuclarida temiz nasibi yokmuş demekkikesinlikle canım sordukca da canı yanıyor insanın nedeni neymiş peki sonucların çıktı mı? ben o yüzden hamile kalırsam Allah ın izninle karnım çıkana kadar ailem de dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum
bugun alacam ben o takvimlere baktim ader dongum 21 ile 26 gun arasi oluyo tam bilemedim gunumu bakayim simdi gdicem eczaneye bakalim peki banyo yapinca cikarayim mi iki gun mu dursun yoksa yumurtlama donemi gecene kadar mi kalsin canim
Hakkinda hayrlisi olsun tattlim umurim pozitif cikar dualarimdasin sende birilerinin hamile haberini alinca kendimden daha coook sevinyorum vallahi insallah iyi haberlerle gelrsn bekliorumYaa ınsAllah canım Allah razı olsun cevap verdiğin icin bende yarın dayanamayıp yapıcagım sanırımsonucuda yazıcam ınsAllah :)
geldi tatlim misafrm vardi bakamadim cvp yazdin mi diye sanada cvp yazdim ordan tskr edrmm tatlimmCanim ozelden msj geldi mi
bende klomen kullandim bu ay ayrica balcorek otu tarcin yiyorum gunde bir kasik ama aksam yatmadan gunde iki incir yiyorum cevizle birlikte canim insallah faydasi olur bakalim kismet canimmduzenlı kullandıg
duzenlı kullandıgım bı ılac yok canım :)
Amin canim inşallah sende tez zaman da alirsin mutlu haberiAyy çok heyecanlandım burda yazanlari okuyunca hamile kalanları görünce ağladım mutluluktan Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin canım annelerim bende basliycam diyodum adetimi bekliyorum şimdi inşallah bende mutlu haber alirim
Ayy çok heyecanlandım burda yazanlari okuyunca hamile kalanları görünce ağladım mutluluktan Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin canım annelerim bende basliycam diyodum adetimi bekliyorum şimdi inşallah bende mutlu haber alirim
Amin canım inşallahAy inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Canım suan idrar testi yaptım ama negatif cıktı..Hakkinda hayrlisi olsun tattlim umurim pozitif cikar dualarimdasin sende birilerinin hamile haberini alinca kendimden daha coook sevinyorum vallahi insallah iyi haberlerle gelrsn bekliorum
Canım suan idrar testi yaptım ama negatif cıktı..yarın sabah yınede kan tahlılı verıcem dr.a cunku 10.gun de bıttı ve hala bır sey yok..Bir de dun gece acayip kasılma oldu karnımda batma sancı anlayamadım :S
bendede yogun enfeksiyon vardi doktr verdi bana da fitil gecen ay hem sogan kuru hem fitil kullandim antibyotikte ictim adet oldum bu ay bekliyorum neo petron diye bi fitildi kullandgm simdide biokadin diye bi fitil verdi iliski olmadigi bi gun haftada bi defa 3 ay boyunca kullan dedi bitince hamile kalmazsan gel demisti hic kullanmadim bu ay ne bilim sanki korkuyorum kullanirsam gecen ay gibi adet olucam gibi diyorum su yumurtlama gunlerim bitsin baslarim kullanmaya sogan suyu icyosan kullanma fitili bekle canim.Adetim bittikten alti gun sonra basladim sogan kurune. Kan pibtilasmasi var bende doktora gttim vitamin verdi corasprin verdi bi de iltihap icin fitil verdi sogan kuru iltihabi da sokuyor dimi kizlar fitili suan kullanmak iatemiyorum yumurtlama donemine giriyorum iliski olmasi gerekiyo fitil bakkinda hicbiaey bilmiyorjm iliski olabilio mu die. Gynomax fitilin adi bilen varmi
insalllahh pzitif cikar canim umutsuzluga kapilma gec dollenmede olabilir ama kistte olusmus olabilir canim haktan hayrlisi yinede kotu dusunme sen canim hayrli haberlerini bwklioruz insallahhh allah utandrmasinCanım suan idrar testi yaptım ama negatif cıktı..yarın sabah yınede kan tahlılı verıcem dr.a cunku 10.gun de bıttı ve hala bır sey yok..Bir de dun gece acayip kasılma oldu karnımda batma sancı anlayamadım :S
Cok tesekkur ederim insallah sogan kuru ise yararbendede yogun enfeksiyon vardi doktr verdi bana da fitil gecen ay hem sogan kuru hem fitil kullandim antibyotikte ictim adet oldum bu ay bekliyorum neo petron diye bi fitildi kullandgm simdide biokadin diye bi fitil verdi iliski olmadigi bi gun haftada bi defa 3 ay boyunca kullan dedi bitince hamile kalmazsan gel demisti hic kullanmadim bu ay ne bilim sanki korkuyorum kullanirsam gecen ay gibi adet olucam gibi diyorum su yumurtlama gunlerim bitsin baslarim kullanmaya sogan suyu icyosan kullanma fitili bekle canim.
Hadi inşallah canım dua edicem sana inşallah pozitif çıkar sonuç. Bizi haberdar et tatlım
İnş. Hamilesindir canim bende çok merak ettim güzel haberlerini bekliyorum inş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeAllah razı olsun canım oğleden sonra alıcam sonucu yazıcam buraya da bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?