Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ayyyy canimm benim uzulme saglik olsun canim insallah bu ay olur bende bekliorum bu ay canim hakkimizda hayrlisini versin rabbimmm

S sarisin11 canım benim hiç üzme kendini. Canın sağolsun. Geçen ay bende 8 gün geciktim ki hiç adet düzensizliğim olmazdı o kadar heveslendim ki anlatamam. Kan verdim sonuç negatif görünce bir ağladım bir ağladım doktor diyor ki tüp bebek falan denemistiniz o yüzden mi bu kadar üzüldü nuz diyor. Yok dedim çok heveslenmistim. Ama bu ay inşallah umudumu yitirmiyorum Allah ım nasip eder inşallah. Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın hepimizin derdi ortak olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz.

Arkadaslar nolur bi bilen varsa yazsin. Adetim 5 gun oldu gecikti dun cok az bisey geldi brn hala adet olmadim hamilemiyim yoksa baska bisey olabilir mi

Rabbim hepimize başta sabır ve can sağlığı versin canımm sende cok üzülmee.. İnsAllah Rabbım en hayırlı vakıtte bıze de nasip eder anneliği..Ben ilac falan hıc kullanmadım ama acaba başlasammı yoksa soğan kürünü mü denesem mi diye düşünüyorum şimdi..

Bende hiç ilaç kullanmadım canım. Denemek te fayda var. Bir sürü kürler var soğan suyundan başla istersen adet bitiminde.

Deneyeyım canımm sen neler yapıyosun pekii takviye olarak..özel değilse :)

Canim ben soğan suyunu denedim çocuk için şimdilik fayda etmedi ama enfeksiyonum vardı ona çok faydası oldu. Incır kürün ü deniyordum onu da yarım bıraktım devam edemedim memlekete gittim geldim 3-4 gün falan yapabildim ama. Bu ay inşallah hamiş kalırım da kür falan denemek zorunda kalmam bir de çörek otu kürü varmış onu hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…