Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnsAllah canımm çörek otu gerçekten çok faydalı bende iltihabımın oldugu bır dönemde her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otunu az çiğneyerek yutmustum ve hemen etkısını görmüştüm.Hem cok faydalı hemde sünnet denemekte fayda var canım :)

bende corek otu bal tarcin deniyorum ama saf bal bulamadim tabi erkisini gostermycek diye dusunyorum ama yinede hergun 1 tatli kasigi yiyorum sonucta corek otu tarcinda faydali kismet bakalim sogan kuru yaptim corek otu bi tek incir kuru kaldi bu arada gunde iki tane incir yiyorum oda yumurtanin catlamasina faydaliymis..

Evet canım kür zaten çörek otu bal tarçın. Sabah akşam aç karnına yapılıyorMuş. Inşallah faydası olur. Sünnet mis de ne güzel. Incır kürün de havuç kürü yle yapıldığında daha da etkili oluyormuş canım.

klomen kullandim bu ay o kadar karistrmak istemedim simdi adetime 10 gun kala sogan kurunun ikinci etabini yapsam mi diye kararsizim 15 gun icyosun sonra ikinci adetini olmadan 10 gun once 5 veya 7 gun sabah aksam icilecek tamamlasam mi bilemyorum yaa

Sen bilirsin canım. Tamamlamak ta fayda var tabi

25 aralik 29una kadar bekliycem regl olmazsam canim kismet artik insallah sen kur fln kullanyomusun canim peki sende durumlar nedr?

25 aralik 29una kadar bekliycem regl olmazsam canim kismet artik insallah sen kur fln kullanyomusun canim peki sende durumlar nedr?

Ben bu ay incir kürü ne başladım bi kaç gün denedim devam edemedim canım. Şehir dışına falan çıktım öyle arada kaynadi.benimde 22 aralık bakalım inşallah olmayız canim

Ben bu ay incir kürü ne başladım bi kaç gün denedim devam edemedim canım. Şehir dışına falan çıktım öyle arada kaynadi.benimde 22 aralık bakalım inşallah olmayız canim
ayyy canim insallah olmayiz ya canim bende simdi tum belrtiler var ama belkide vucudum bana oyun oynuyodur isin tuhaf tarafi 3 gebelik gecrdim kasik agrisindan baska hatrladgm erken gebelik belrtisi yok kismet canim yinde artik heycanla bekliyoruz umut fakirin ekmegidir umutta olmasa yasayamayiz...

Kızlar ben dr.a gittim geçen ay. Doktor pko olduğumu söyledi tharlusal iç dedi. İçtim adet gördüm. Ben 2.günü soğan kürüne başladım. Yanlız bu ay ilginç bir olay var. Kanamam inanılmaz dencek kadar azz, İlk gün 1 damla, İkinci gün pespembe, 3.gün de simsiyah anlamadm ben bu işi. Bir de karnım çok şiş ve sert. Varmı böyle bişey yaşayan...

Arkadaslar ben yumurtlama donemine girdim birakiyimmi sogan kurunu..zaten toplam.yedi gun yaptim arada iki gun icemedim

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım hep uzaktan takip ediyordum :) bende soğan kürü yapıyorum bugün 8. günüm sadece 2 gün cok koyu renkte akıntım oldu sanırım iltihap vardı bendede.. normalde 28 ve 31 günde adet olurum 14 . günde yumurtam catladıgını düşünürdüm hep ama dün doktora gittim bir tane yumurtan var 3 gün içinde catlar dedi yanı 14. gün degilmiş :)) ilk defa deniyorum bu kürü gelişmelerden haberdar edicemmm inşallahh hepimiz hamile kalırızzzzzz

Merhaba arkadaslar benim bi sorum olcakti sizlere sogan kurunu adet bitiminden iki gun sonra basladim kurun 10.gununde tekrar adet oldum sizce kuru birakmalimiyim yoksa devam etmelimiyim daha once bole bisey hic olmamisti adetlerim cok duzenlidir devam etsem zarari olurmu kananm cogalirmi cvp verirseniz cok sevinirm

zehra199 canım devam et ibrahim saraçoğlu adet olsanız bile devam edin diyo soğan kuru kullandıgımız ay düzensizlik olabilir bunu herkes soyluyo sen devam et

Hadi bakalım inşallah canim. Madem yumurtam çatlamak üzere fırsat i iyi değerlendir canım

Hadi bakalım inşallah canim. Madem yumurtam çatlamak üzere fırsat i iyi değerlendir canım
aynen, bu ay hep olumlu düşünmek istiyorum olumsuz düşünmek bile bizi etkiliyo ve strest yapıyoruz onun için bu ay daha rahat olcam kafaya takmıcam adetim en az 4 gün gecmeden test yapmıcam inşallah bu dedklerimi uygulayabilirim bu arada tefriciye okuyorum 2000 tanesi bitti ve meryem suresı hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…