aynen, bu ay hep olumlu düşünmek istiyorum olumsuz düşünmek bile bizi etkiliyo ve strest yapıyoruz onun için bu ay daha rahat olcam kafaya takmıcam adetim en az 4 gün gecmeden test yapmıcam inşallah bu dedklerimi uygulayabilirimbu arada tefriciye okuyorum 2000 tanesi bitti ve meryem suresı hayırlısı olsun bakalım
Sagol canim cok tesekkur ederim adet olmayi beklemiyordum korktum birden bi kac yerde de sogan kurunuu uygularken hamile kaldim bebegim dustu die yaziyordu bnde kararsiz kaldim bnde de sanirim oyle ustunu gorme gibi bisey degil resmen icim sökülüyozehra199 canım devam et ibrahim saraçoğlu adet olsanız bile devam edin diyo soğan kuru kullandıgımız ay düzensizlik olabilir bunu herkes soyluyo sen devam et
bendede canim ates gibi yanyo ayaklarim.normalde buz gibi iki kat corap ve cetik giyerim isinmazKızlar ya benim ayaklarımı ateş basıyor
yok ben ibrahim saracoglunun bi yazisini okumusutum simdiye kadar sogan kurune bagli hic bir dusuk yasanmamistr diyo dusuk yapmistr o kisiler sogan kurune baglamislar ama alakasi yok sen takma demekki sen bu ay erken yumurtlamissin demekko tum iltihabin sokulmus icindekini disari atmak icin adet olmak gerekiyo takma allaha tevekkul et canim..Sagol canim cok tesekkur ederim adet olmayi beklemiyordum korktum birden bi kac yerde de sogan kurunuu uygularken hamile kaldim bebegim dustu die yaziyordu bnde kararsiz kaldim bnde de sanirim oyle ustunu gorme gibi bisey degil resmen icim sökülüyo
canim kan testi verseydin gec dollenme olabilir adetin boyle olmasi hic iyi degil kan degerlerine bi baktr doktora gt bence kis felanda olabilir canimKızlar ben dr.a gittim geçen ay. Doktor pko olduğumu söyledi tharlusal iç dedi. İçtim adet gördüm. Ben 2.günü soğan kürüne başladım. Yanlız bu ay ilginç bir olay var. Kanamam inanılmaz dencek kadar azz, İlk gün 1 damla, İkinci gün pespembe, 3.gün de simsiyah anlamadm ben bu işi. Bir de karnım çok şiş ve sert. Varmı böyle bişey yaşayan...
adet söktürücü özelliği oldugu için normal canım hıc takma kafana :)Sagol canim cok tesekkur ederim adet olmayi beklemiyordum korktum birden bi kac yerde de sogan kurunuu uygularken hamile kaldim bebegim dustu die yaziyordu bnde kararsiz kaldim bnde de sanirim oyle ustunu gorme gibi bisey degil resmen icim sökülüyo
belime yakı da yapıştırdım, bu ay soğan suyu yakı ve bol bol dua ediyorum bakalım sonuçlar ne olcak
31 Aralık tatlım yeni yıla hamiş haberleri ile girsem nasıl güzel olurHadi bakalım inşallahbata ne kadar var canim
31 Aralık tatlım yeni yıla hamiş haberleri ile girsem nasıl güzel olursen kullanıyormusun soğan suyu
kesinlikleeebu ay özel bişey yaptın mı veya gecen ay soğan suyunun bi faydasını gördün mü? genelde 2. ayda hamile kalmıs deneyenler ayy inşallaahh senın bu ay olurr ılk cocugun mu olcak
canim belirtiler var mi sende canim insallah illa hissedrsin.Bende bu ay regl olursam corek otu kürü nu denemeyi düşünüyordum. Inşallah gerek kalmaz :)))
valla canim idrar testi yap once evde belki ckar cikmazsa git kan tahlili ver hamile olabilirsin gec dollenme olabilir hamile degilsen bile kanaman nasil geldi yerlesme lekesi pembe olur kahverengi ise kist olabilir ondanda gecikmis olabokirsin canim..Arkadaslar nolur bi bilen varsa yazsin. Adetim 5 gun oldu gecikti dun cok az bisey geldi brn hala adet olmadim hamilemiyim yoksa baska bisey olabilir mi
canim kan testi verseydin gec dollenme olabilir adetin boyle olmasi hic iyi degil kan degerlerine bi baktr doktora gt bence kis felanda olabilir canim
Aynen takmiyorumda zaten yumurta takibindrydim herzamnki tarihimde yumurtam olustu bence sogan kuru erken adet olayini yapti ilk defa oyle olunca korktum dusuk oluyo dieyok ben ibrahim saracoglunun bi yazisini okumusutum simdiye kadar sogan kurune bagli hic bir dusuk yasanmamistr diyo dusuk yapmistr o kisiler sogan kurune baglamislar ama alakasi yok sen takma demekki sen bu ay erken yumurtlamissin demekko tum iltihabin sokulmus icindekini disari atmak icin adet olmak gerekiyo takma allaha tevekkul et canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?