Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ah o stres yok mu o stres yüzünden zaten hersey. Bi rahat olsak düşünmesek olacak inanıyorum da kafaya takma dan da olmuyor. Bir de zaten sabırsız bir yapım var sabredemiyor um o yüzden de stres yapıyorum. Her ay kendime söz veriyorum düşünmicem diye nerdeeeee

zehra199 canım devam et ibrahim saraçoğlu adet olsanız bile devam edin diyo soğan kuru kullandıgımız ay düzensizlik olabilir bunu herkes soyluyo sen devam et
Sagol canim cok tesekkur ederim adet olmayi beklemiyordum korktum birden bi kac yerde de sogan kurunuu uygularken hamile kaldim bebegim dustu die yaziyordu bnde kararsiz kaldim bnde de sanirim oyle ustunu gorme gibi bisey degil resmen icim sökülüyo

yok ben ibrahim saracoglunun bi yazisini okumusutum simdiye kadar sogan kurune bagli hic bir dusuk yasanmamistr diyo dusuk yapmistr o kisiler sogan kurune baglamislar ama alakasi yok sen takma demekki sen bu ay erken yumurtlamissin demekko tum iltihabin sokulmus icindekini disari atmak icin adet olmak gerekiyo takma allaha tevekkul et canim..

canim kan testi verseydin gec dollenme olabilir adetin boyle olmasi hic iyi degil kan degerlerine bi baktr doktora gt bence kis felanda olabilir canim

adet söktürücü özelliği oldugu için normal canım hıc takma kafana :)

belime yakı da yapıştırdım, bu ay soğan suyu yakı ve bol bol dua ediyorum bakalım sonuçlar ne olcak

kesinlikleee bu ay özel bişey yaptın mı veya gecen ay soğan suyunun bi faydasını gördün mü? genelde 2. ayda hamile kalmıs deneyenler ayy inşallaahh senın bu ay olurr ılk cocugun mu olcak

kesinlikleee bu ay özel bişey yaptın mı veya gecen ay soğan suyunun bi faydasını gördün mü? genelde 2. ayda hamile kalmıs deneyenler ayy inşallaahh senın bu ay olurr ılk cocugun mu olcak

Idrar yolu enfeksiyonum vardı canım ona fayda etti. Bakalım inşallah canim. Bu ay özel bişey yapmadım bi kaç gün incir kürü yaptım yarım kaldı oda canm

bu ay adet olursam bende diğer ay hiçbirsey yapmıcam olacağı varsa olur artık yeterr ben gecen ay bal tarcın çörek otu ve incir yaptım bende ara kanama yaptı koyu kahve leke geldi bende onu yerleşme kanaması sandım adetıme bır hafta varken geldı o kadar cok umutlanmıştım ki bu ay da soğanı yapcam artık dinlenmeye çekilcem

Bende bu ay regl olursam corek otu kürü nu denemeyi düşünüyordum. Inşallah gerek kalmaz :)))

Arkadaslar nolur bi bilen varsa yazsin. Adetim 5 gun oldu gecikti dun cok az bisey geldi brn hala adet olmadim hamilemiyim yoksa baska bisey olabilir mi
valla canim idrar testi yap once evde belki ckar cikmazsa git kan tahlili ver hamile olabilirsin gec dollenme olabilir hamile degilsen bile kanaman nasil geldi yerlesme lekesi pembe olur kahverengi ise kist olabilir ondanda gecikmis olabokirsin canim..

Aynen takmiyorumda zaten yumurta takibindrydim herzamnki tarihimde yumurtam olustu bence sogan kuru erken adet olayini yapti ilk defa oyle olunca korktum dusuk oluyo die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…