Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya cnm ben bide gecen sene bebegim uc aylikken kalbi durdu kurtaj oldum sonra prolaktin yuksek cikti sonra beyinde hipofizde mikroadenom(kucuk tumor) cikti prolaktin oyuzfen cikiyomus ozamndan bi yanada bebis yok bi ayda yumurta takibindeydim bide boyle olunca kafam allak bullak oldu doktra gittim adet olmussun dedi bende kure devam ediyorum hayirlisi artik

Sa kizlar ben sogan kürü yaptim gecen ay simdi adetim 6 gün gecikti bir sürü test yaptim negatif sizce sogan küründen mi gelmedi adetim adet belirtilerim yanisirada bas dönemem var yardiiim edin nolur böyle ola var mi aranizda

canım soğan kürünün adet söktürücü özelliği var gecikme yapmaz die biliyorum ama belkide soğandandır biraz daha bekle olmazsa bi doktora git kan tahlili falan yaptır inşallah bebiş vardırr

Evet simdi kahve rengi ufak ufak lekeler oldu uff ya sökülsem öylede rahatlicam ama böyle hep bi soru isareti

rabbim sabir versin canim yaaa benimde iki bebegimi kaybettim ben hep beyin gelisiminde sorun ckyo genetik tahlil yaptrdik hic bi sorun yok sebepsiz yere oluyo olur insallsh yine burda guzel haberlerini aliriz canimsin ya cok iyi anliyorum seni canimmm

Canim hamileymisim ama yine dis gebelik olmus laparoskpi oldum ve sag tupum alindi

Sagol canim simdi daha iyiyim ayaklandim sag tupte bu 2. Dis gebelikti sorunlu bi tuptu ve alindi rabbim ne verirse hayirlisini versin insss

Aynen öyle canım. Allah beterinden saklasin. Şimdi biraz ara ver hem ruhen hem de bedenen biraz dinlen sonra Rabbim nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…