- 10 Mayıs 2014
- 233
- 93
- 98
Ya cnm ben bide gecen sene bebegim uc aylikken kalbi durdu kurtaj oldum sonra prolaktin yuksek cikti sonra beyinde hipofizde mikroadenom(kucuk tumor) cikti prolaktin oyuzfen cikiyomus ozamndan bi yanada bebis yok bi ayda yumurta takibindeydim bide boyle olunca kafam allak bullak oldu doktra gittim adet olmussun dedi bende kure devam ediyorum hayirlisi artikyok ben ibrahim saracoglunun bi yazisini okumusutum simdiye kadar sogan kurune bagli hic bir dusuk yasanmamistr diyo dusuk yapmistr o kisiler sogan kurune baglamislar ama alakasi yok sen takma demekki sen bu ay erken yumurtlamissin demekko tum iltihabin sokulmus icindekini disari atmak icin adet olmak gerekiyo takma allaha tevekkul et canim..
Sagol cnm sen oyle dedin die bnde dvm ettim doktrda adet dedi icim rahtladiadet söktürücü özelliği oldugu için normal canım hıc takma kafana :)
inşallahhhh gelişmelerden habrdar ettttBende bu ay regl olursam corek otu kürü nu denemeyi düşünüyordum. Inşallah gerek kalmaz :)))
canım soğan kürünün adet söktürücü özelliği var gecikme yapmaz die biliyorum ama belkide soğandandır biraz daha bekle olmazsa bi doktora git kan tahlili falan yaptır inşallah bebiş vardırrSa kizlar ben sogan kürü yaptim gecen ay simdi adetim 6 gün gecikti bir sürü test yaptim negatif sizce sogan küründen mi gelmedi adetim adet belirtilerim yanisirada bas dönemem var yardiiim edin nolur böyle ola var mi aranizda
bu ay rahmin temizlenmeye başladı bile bak cok erkenden :))) diger ayada hamiş kalırsın inşallahhhSagol cnm sen oyle dedin die bnde dvm ettim doktrda adet dedi icim rahtladi
Hamile degilim galiba adet olmadim ama mendile sildigimde leke vardi
Amin canimm insallh burdan yazarim hamisim die Rabbim isteyen herkeze nasip eylesin tez zamnadabu ay rahmin temizlenmeye başladı bile bak cok erkenden :))) diger ayada hamiş kalırsın inşallahhh
Bi kac gun daha bekle canim belki gec dollenmedir yada direk kan testi yaptrYaptim yine negativ simdide karnim agrimaya basladi
canım adet olcaksın o zamn ama daha sökülememiş anlaşılanHamile degilim galiba adet olmadim ama mendile sildigimde leke vardi
canim yani sonradan gebelik olusyo gec olusyo ovulasyonun son gunlerinde hamile kalyosun git bi var tahlil canim insallah vardr tatlim gebelik....geç döllenme ne kiii? Yarın bi kan vereyim o halde
rabbim sabir versin canim yaaa benimde iki bebegimi kaybettim ben hep beyin gelisiminde sorun ckyo genetik tahlil yaptrdik hic bi sorun yok sebepsiz yere oluyo olur insallsh yine burda guzel haberlerini aliriz canimsin ya cok iyi anliyorum seni canimmmYa cnm ben bide gecen sene bebegim uc aylikken kalbi durdu kurtaj oldum sonra prolaktin yuksek cikti sonra beyinde hipofizde mikroadenom(kucuk tumor) cikti prolaktin oyuzfen cikiyomus ozamndan bi yanada bebis yok bi ayda yumurta takibindeydim bide boyle olunca kafam allak bullak oldu doktra gittim adet olmussun dedi bende kure devam ediyorum hayirlisi artik
Canim hamileymisim ama yine dis gebelik olmus laparoskpi oldum ve sag tupum alindivalla canim idrar testi yap once evde belki ckar cikmazsa git kan tahlili ver hamile olabilirsin gec dollenme olabilir hamile degilsen bile kanaman nasil geldi yerlesme lekesi pembe olur kahverengi ise kist olabilir ondanda gecikmis olabokirsin canim..
Sagol canim simdi daha iyiyim ayaklandim sag tupte bu 2. Dis gebelikti sorunlu bi tuptu ve alindi rabbim ne verirse hayirlisini versin inssshazalysm canım çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin. Nasılsın şimdi?
Sagol canim simdi daha iyiyim ayaklandim sag tupte bu 2. Dis gebelikti sorunlu bi tuptu ve alindi rabbim ne verirse hayirlisini versin insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?