Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canim yani sonradan gebelik olusyo gec olusyo ovulasyonun son gunlerinde hamile kalyosun git bi var tahlil canim insallah vardr tatlim gebelik....

Dr.a gittim hatta infertiliteye gittim. Dr. rahmin çok temiz dedi. Hamilelikten falan bahsetmedi. Tahlil falan yapmadı direk alttan muayene etti. Sanırım tharlusal'dan kaynaklıymış bir daha tharlusal içme dedi..

Dr.a gittim hatta infertiliteye gittim. Dr. rahmin çok temiz dedi. Hamilelikten falan bahsetmedi. Tahlil falan yapmadı direk alttan muayene etti. Sanırım tharlusal'dan kaynaklıymış bir daha tharlusal içme dedi..
gecmis olsun canim uzulme insallah bi daha ki ay olur hepimiz burdayiz herkese dua edyorum insallah guzel haberlerini alriz canim benimmm

Hoşbulduk canım bende 2 aylik evliyim ve hiç korunmadik enfwksiyon kapmisim geçen doktora gittim ilaç yazdı birde bu hafta smear kanser tarama testi olucam bu nedenle de nette baya araştırma yaparken bu formu okudum ve gerçekten etkilendim yazilanlardan

Bende denemek istiyorum bu sogan kürünü acaba enfeksiyonu giderir mi
dene tabikide canım burda okumusundur bircok kişi iltihatan pkodan kurtulmus sogan kürünün herseye cok faydası var bende mide sorunu vardı sürekli midem agrırdı bu ay ilk defa soğan suyu kullandm ve mide agrısı gecti aslında soğan tetiklermiş mide ağrısını ama ona bile faydası oldu kesinlikle tavsiye ederim zararlı birsey degil sonuçta denemekte fayda var inşallah biran önce kurtulursun tatlım

İnşallah canim buarada bebekte istiyoruz erken ama biz yine de istiyoruz tam olarak nezaman başlamalıyım bu küre

İnşallah canim buarada bebekte istiyoruz erken ama biz yine de istiyoruz tam olarak nezaman başlamalıyım bu küre
canım adetin 7. günü başla sabah ve aksam aç karnına bir bardak iç ben oyle yaptım bugun 13. günüm benmde kürde bende 4 aylık evliyim bizimde hiç korunma olmadı ama insan hemen olsun istiyor olmayınca bi sorun mu var die düşünmeye başlıyor

Benim bugün adetimin 6. Günü ozaman yarın başlıyorum. Aynen hemen olsun istiyorum 2 aydir da olmayınca neden olmadı acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım ve o yüzden doktora gittim ve enfeksiyon çıktı iyiki gitmişim böyle şeyler ihmal edilmemeli işallah bu ay olur bişeyler çünkü gerçekten istiyoruz

kızlar merhaba,
soğan kürüm cuma günü bitti.İçerken hiç akıntım falan olmadı sadece ilk 4 günü biraz sancım vardı.Bugün 2 defa günlük pedime çok açık kahve akıntım geldi sol kasığımın ve belimin ağrısından duramıyorum.Kullanırken değilde bitince bu şekilde rahim temizleme belirtisi gören var mı aranızda?

Ben 13 aralıkta başladım soğan kürüne. Adetimin 2.günü başladım. 15 gün sabah akşam içeceğim inş. Önce Allah'ın sonra soğanın şifası ile hamile kalırım inşallaah..

Merhaba kızlar burda okuduğum faydalı bilgilerle BM'de soğan kürüne başladım inşallah bebişlerine kavuşan diğer anneler gibi bizlerde kavuşuruz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…