canim yani sonradan gebelik olusyo gec olusyo ovulasyonun son gunlerinde hamile kalyosun git bi var tahlil canim insallah vardr tatlim gebelik....
ayyy canim benim yaa coook buyuk gecmis olsun cok uzuldum rabbim acil sifa versin sana insallahhhCanim hamileymisim ama yine dis gebelik olmus laparoskpi oldum ve sag tupum alindi
gecmis olsun canim uzulme insallah bi daha ki ay olur hepimiz burdayiz herkese dua edyorum insallah guzel haberlerini alriz canim benimmmDr.a gittim hatta infertiliteye gittim. Dr. rahmin çok temiz dedi. Hamilelikten falan bahsetmedi. Tahlil falan yapmadı direk alttan muayene etti. Sanırım tharlusal'dan kaynaklıymış bir daha tharlusal içme dedi..
canım denediğin ilk ay da mı hamile kaldın kac ay ugrasıyordun ?? bnde bu ay yakı ve soğan kürü deniyorum da merk ettm.evet bende sogan kuru ve yakının sayesinde hamile kaldim
Amin canim tesekkur ederimayyy canim benim yaa coook buyuk gecmis olsun cok uzuldum rabbim acil sifa versin sana insallahhh
hoşgeldin canımmmMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
dene tabikide canım burda okumusundur bircok kişi iltihatan pkodan kurtulmus sogan kürünün herseye cok faydası var bende mide sorunu vardı sürekli midem agrırdı bu ay ilk defa soğan suyu kullandm ve mide agrısı gecti aslında soğan tetiklermiş mide ağrısını ama ona bile faydası oldu kesinlikle tavsiye ederim zararlı birsey degil sonuçta denemekte fayda var inşallah biran önce kurtulursun tatlımBende denemek istiyorum bu sogan kürünü acaba enfeksiyonu giderir mi
canım adetin 7. günü başla sabah ve aksam aç karnına bir bardak iç ben oyle yaptım bugun 13. günüm benmde kürde bende 4 aylık evliyim bizimde hiç korunma olmadı ama insan hemen olsun istiyor olmayınca bi sorun mu var die düşünmeye başlıyorİnşallah canim buarada bebekte istiyoruz erken ama biz yine de istiyoruz tam olarak nezaman başlamalıyım bu küre
dene tabikide canım burda okumusundur bircok kişi iltihatan pkodan kurtulmus sogan kürünün herseye cok faydası var bende mide sorunu vardı sürekli midem agrırdı bu ay ilk defa soğan suyu kullandm ve mide agrısı gecti aslında soğan tetiklermiş mide ağrısını ama ona bile faydası oldu kesinlikle tavsiye ederim zararlı birsey degil sonuçta denemekte fayda var inşallah biran önce kurtulursun tatlım[/QUE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?