Can'ım regl oldun mu..Test yaptin mi cnm
[QUOTE="sssedahmettt, bat' a ne kadar kaldı cnm belirtilerin var mı
çift çizgi yazısını okuyunca nasıl heycanlanmıştım ya, olsun sen canını sıkma inşallah adetın gelmez inşallah bebiş vardır ya vallahi şu mübarek gün hürmetine rabbm dualarımızı kabul eylesin bu gece birbirimiz için cok dua edelim inşallah hepimiz tez zamnda anne oluruzCanim bat bugün bakalım daha gelen giden yok.ama dayanamadım dün test yaptim çift çizgi çıktı sonra kan testi yaptirdim negatif cıktı. O kadar umitlenmistim ki moralim çok bozuk((
çift çizgi yazısını okuyunca nasıl heycanlanmıştım ya, olsun sen canını sıkma inşallah adetın gelmez inşallah bebiş vardır ya vallahi şu mübarek gün hürmetine rabbm dualarımızı kabul eylesin bu gece birbirimiz için cok dua edelim inşallah hepimiz tez zamnda anne oluruz
ya cok kötü bi durum senı cok ıyı anlıyorum, gecen ay bende buna benzer bir durum yasamiştim hevesle gittik hastaneye ama o kadar eminim ki hamileyim ben artık dıyorum ama kan da negatif cıkınca o kdr üzüldüm ki dünyam yıkıldı yanı eşimide heveslendirmiştim benm yüzümden oda umutlanmıştı ona ayrıca cok üzüldümInşallah canim benim inşallah. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Inşallah soğan kurunun ve yakının faydası olursa hamiş kalırsın bu ay. Ya ben dün nasıl bi gün yaşadım anlatamam. Test de çift çizgiyi görünce mutluluktan havalara uçtuM.hastaneye hevesli hevesli gittik sonucu öğrenince hayal kırıklığıyla eve döndük ; (
Aminnn Can'ım bu güzel günde hepimizin duaları kabul olur inşallah...Soğan kürü ne başlayan arkadaşlar Rabbim bu mübarek günün hürmetine Allah ım emeklerimizi boşa cikarmasin hakkınızda hayırlısı olsun.
canım belini sıcak tuttugu ıcın hamıle kalman kolaylasıyormuş bı cok kişide bu yontemle hamıle kalmıs sadece 2 gün belinde kalması yeterlıymıs hem fıyatı uygun hem zararı yok dıye bu ay denedım bende 4 gün taktım ıkı yakı aldım..Kızlar yakın ne işe yarıyor
Canım aynı bnmde sen gibi aşilamam tutmadı soğan kuru içtim yarın adet gunum ama sadece şişlik var karnimda başka hiçbirşey yok birde ben önceki aşilamadan sonra 45 günde adet gormustum bilmiyorum yanı tam olarak ne zaman olur ne kadar beklemeliyim test için ama yarın kırmızı lar gelecek gibi durmuyor Allahim nasip etsin dün gece hepimize dua ettim birbirimize dua edelimSlm kizlr bnde ne zamandır qiremiyordum.Bnde qecn ay asilama olmstm ama malesed tutmadi ve adetimin 7.gunu soqan kurunu uygulamya basladm we 13 qun ictim ve yumurtlama gunlerimde afedersnz iliski oldu ve suan beklemdym. Adetime son iki insallh ise yaramstr allahin izniyle. Beklmk zor
C
Canım aynı bnmde sen gibi aşilamam tutmadı soğan kuru içtim yarın adet gunum ama sadece şişlik var karnimda başka hiçbirşey yok birde ben önceki aşilamadan sonra 45 günde adet gormustum bilmiyorum yanı tam olarak ne zaman olur ne kadar beklemeliyim test için ama yarın kırmızı lar gelecek gibi durmuyor Allahim nasip etsin dün gece hepimize dua ettim birbirimize dua edelim[/QUOTE Benim asilamadan sonra adetim ayni normal qununde qeldicanim. Bu ay ara werdm doktora qitmedm bu soqan kurunu uyquladm. Benim de yarin adet qunum ama hala bi belirti yok. Normalde 4 5 qun onceden baslardi belirtilrm ama insallh hamileyizdr bu ay canim.
İnşallah canım benim karnimda çok şişlik var başka da dediğin gibi hiç bir belirti yok Allah yardımcımız olsunBenim asilamdn sonra adetim normal qununde qeldi canim. Bu ay ara werdm doktora qitmedm bu soqan kurunu uyquladm. Benim de yarin adet qunum ama hala bi belrti yok. Normalde 4 5 qun oncedn baslardi belirtilerimama insallh hamileyizdr bu ay canm
İnşallah canım artık kendimi dinler oldum resmen oram agriyomu gogsum şismi fazla WC ye cikiyomuyum düşünmemek lazım yılın son günü test yapcam bugün olmam lazım normalde o zamana kadar gelmezse inşallah yeni yıl güzel haberle gelir :)benimde 15 günlük soğan kürüm bitti çok şükür, BAT a 1 hafta var diğer aylardan farklı olarak her zaman davul gibi şişen karnım bu ay şişmedi normalde adete 2 hafta kala cok kötü şişerdi gögüslerimde cok az agrı var ama gece göbegimin alt kısmında cok agrı hıssettm nerdeyse 2 saat uyuyamadım mide agrısı desem degil başka bişeydi kıvrandım resmen agrıdan umarım belirtilerimiz hayra cıkar
aynen bende oyleyim canım ya cok fazla dınlıyorum kendımı ınşallah yenı yıla ıkı kişi gireriz cok güzel olur ya nasıl bı duygu acaba annelik allahım bızlerede nasıp etsınİ
İnşallah canım artık kendimi dinler oldum resmen oram agriyomu gogsum şismi fazla WC ye cikiyomuyum düşünmemek lazım yılın son günü test yapcam bugün olmam lazım normalde o zamana kadar gelmezse inşallah yeni yıl güzel haberle gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?