Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen canim benim de karnimda sislik war baska da hic bir belirtim yok.QUOTE="Kartanesi111, post: 44268132, member: 718443"]İnşallah can

İnşallah canım benim karnimda çok şişlik var başka da dediğin gibi hiç bir belirti yok Allah yardımcımız olsun[/QUOTE]

[/QUOTE]
kızlar ya benmde hep karnım cok şişerdı bu da bır hamılelık belirtisi, benm dıkkat cekecek kadr cok şişerdı bırde zayıf oldugum ıcın dırek karnım ortaya cıkardı ben de her ay karnım sıs hamılemıyım dıe dusunurdum hemn adet olurdum bu ay ılk defa karnım sıs degıl ya soğn suyu ıctıgım ıcın şişlik olmadı bilmiyorum yanı, benımde suan tek belirtim şişlik olmaması sadece gobegımın alt kısmında cok az şişlik var

Kızlar benimde sogan küründe 3. Günüm sogan kürünü içtiğiniz 15 günde neler oldu belirtileri etkileri neler

Kızlar benimde sogan küründe 3. Günüm sogan kürünü içtiğiniz 15 günde neler oldu belirtileri etkileri neler
canım bnm sadece ıkı kere koyu sarı akıntım oldu bırde adetımın 7. günü başlamıştım normlde adetım 8 ün sürer adet günüm uzadı 10 güne cıktı ve bu ay dıger aylara göre akıntım fazlaydı

İlk
İlk bebeğimiz olcak inşallah 5 yıl sonra çok da ümitli değilim aslında ama yine de bi aceba deniliyor nisan ayında tüp bebege gitcem kismetse

İlk

İlk bebeğimiz olcak inşallah 5 yıl sonra çok da ümitli değilim aslında ama yine de bi aceba deniliyor nisan ayında tüp bebege gitcem kismetse
bende görüyorum o rüyalardan cok düşündüğümüz için sanırım ya ama gercekten allahu tealanın verdiği en güzel en özel nimet olmalı anne olmak inşallah tüp bebege gerek kalmadan hamiş olursun cok dua et canım benm ben bu ay duaya cok sarıldım sende oyle yap meryem suresını bol bol oku tefrıcıyeyı oku kenzul ars duasını oku rabbımden yürekten iste cnkü O '' Ol '' derse olacak

İnşallah canım dua ediyorum sebepsiz infertilite bendeki ne zamn olur belli olmaz tüp bebege inşallah gerek kalmaz tedavi sureci yipratiyo bol bol. Dua en büyük kilitimiz burda tüpleri kapalı olup hamile kalan arkadaşlar bile var Rabbim çok büyük ol dediğinde oluverir gerçekten burda biri hamile kalınca seviniyorum hepimize en güzel inden evlatlar versin.

aminnnnnnnnnnnn canım bnm cümlemize inşallahhhhh.. bat a ne kadar kaldı cnm haber et mutlaka sonucu sen soğan kürü yaptın mı

aminnnnnnnnnnnn canım bnm cümlemize inşallahhhhh.. bat a ne kadar kaldı cnm haber et mutlaka sonucu sen soğan kürü yaptın mı
Bat dundu canım. Geçen ay aşılama yaptırdım. Daha önceki aşilamadan sonraki ay 45 günde adet gormustum. Yanı 10 gün daha beklemeliyim malesef hiç adet belirtisi yok. Soğan kuru içtim o da gecikme yapıyor diyenler var bilemedim yanı.

Slm kizlar. Bnde bu ay soqn suyu ictm buqn adet qunm ama hala qormedm. Bnm adetlerim duzenlidr hep qununde hatta saati bile nerdyse hmn hmn aynidr ama iste hala qormedm insallh qormm de. Ama bilmiyrm ki soqan suyu adet qeciktrir mi ki ya

Slm kizlar. Bnde bu ay soqn suyu ictm buqn adet qunm ama hala qormedm. Bnm adetlerim duzenlidr hep qununde hatta saati bile nerdyse hmn hmn aynidr ama iste hala qormedm insallh qormm de. Ama bilmiyrm ki soqan suyu adet qeciktrir mi ki ya
Canım belirtin varmı adet olcam gibi senle aynı zamanda kürü bitirdik inş güzel haberler alırız bende olmadım hala ama hiç bir belirti yok iki gundur

soğan kürü gecikme yapar mı ki ya benmde cok hafıf gögüslerim şişti başka belirtim yok şmdi adet gecikrse ya soğan suyu ya hamılelık dicez ümitlencez yıne

soğan kürü gecikme yapar mı ki ya benmde cok hafıf gögüslerim şişti başka belirtim yok şmdi adet gecikrse ya soğan suyu ya hamılelık dicez ümitlencez yıne

Evet canım aynen öyle olcak galiba belirtisiz hamiş kalanlarda varmış boşver bisüre düşünmemeye çalışacam 5-6 gün sonra yaparım bi test inş. şimdiye kadar yaptıklarıma benzemez

Evet canım aynen öyle olcak galiba belirtisiz hamiş kalanlarda varmış boşver bisüre düşünmemeye çalışacam 5-6 gün sonra yaparım bi test inş. şimdiye kadar yaptıklarıma benzemez
ya arası kısa degilki olmadı mı sıfırdan bi daha alıyoruz yıne belirtilerimizi takıp edip aynı sorunları yaşayıp kendımızı yıpratıyoruz bır ay daha allahım tez zamnda nasip eder ınşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…