Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

HADİ İNŞALLAH CANIM BU SEFER OLUR İNŞALLAH SOĞANDAN KAYNAKLI GECİKME OLMAZ DA GÜZEL HABERLER ALIRIZ BEKLEMEK HER AY AYNI SONU YAŞAMAK ÇOK KÖTÜ BUNDADA VARDIR Bİ HAYIR İNŞALLAH.
Amin canim amin bu saat oldu hala olmadim umitlnmye basladim artk. Ama bi yanimda sanki her an qelckms qbi insallh qelmz cnm. Insallh kawusrz bu ay melklerimze cnm.

Amin canim amin bu saat oldu hala olmadim umitlnmye basladim artk. Ama bi yanimda sanki her an qelckms qbi insallh qelmz cnm. Insallh kawusrz bu ay melklerimze cnm.
Şuan kendimi bıraktım diyorum bi siteye gireyim odemişli bisey yazmismi diyorum canım ama erken heveslenmek için belki 50 tane test yaptım aynı şey oldu ben bekleyecem ama senin hiç gecikmen olmuyor sanırım yarın kan testi versen

Ewet olmuyor cnm hic qecikmm 1 qun once qlr bzn ama hic qeckmzdi ama bklm cnm bnde hmn umitlnmk istmyrm pazrtsi ypcm test cnm

Bu sogan kuru baya ise yarıyor kurde 4.günüm ama baya akinti var şeffaf böyle galiba enfeksiyon sökülüyor

Kizlar mrb ben yeni katildim araniza ve sogan kurunu bende uyguluyorum 6. Gunum ins olumlu sonuc alirim
Merhaba canım hoşgeldin. Bünyeye gore değişiyor galiba bende değişiklik olmamıştı aç karna icemedim öğlenleri vaktim olmadığı için belki ondandir şifa niyetiyle içtik Rabbim hayreylesin. İnş güzel sonuç alırsın

Rahim filmi cekindim oda zorla doktor yok diyo gerek yok sen bi kere hamile kalmissin bi sorun olsa kalmazdin iyi dedim asilama yaptrdik yine olmadi dedim yok rahim filmi cekincem ben tabi acayip korkuyorum filmde yazilanlar yok milletin anlatmasi soyle aciyo boyle aciyo ama koydum kafaya cektrcem sonra gittim masaya yatana kadr korkudan bayilcaktim resmen anam bide baktim devede kulak hic korktugum olmadi asilamada canim daha cok yanmisti sonra neyse cekindik doktr 3 kerr sivi verdi bi ne gorelim sağ tüp kapali hayda bn nasil sinir oldum o kadr dedim cekmediler bi sene boyunca hangi birine uzuleyim bebek oldu onami beyinde tümör cikti onami surekli ziplayan prolaktinemi aksilik degilmi yumurtada hep sagdan geliyo inat edercesine her ay kan ver bi endokrine gitbi kadin doguma pskoloji kalmadi bende hersetin hayirlisi nasipte varsa olur insallh.bu arada canim senin bi tane var dimi cocuk

ayyyy canim.neler yasamissin rabbim sabir versin sana kiyamam ben yaa evet canim 1 tane oglum var 19 aylik daha ikinci bebegimi agustos 22 de kaybettim yani aslinda 3. oluyo iki tane kaybettim ama cok sukur diyorum rabbim bu cocugu bana bagsladi ya :)

Sagol cnm benim sende cok zor gunler yasamissin baksana iki bebis kaybetmissin rabbim sabir versin bni en iyi sen anlarsin bnde seni tabi insallh rabbim bi tanede bana verir hayirlisiylan tabi senin bebekleri kaybetmenle ilgili ne diyor doktrlar dusukmu yaptin yoksa benim kigibi kalbimi durdu

Ca
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bi sure tedaviyi birak bence kafani toparla vucut dinlensin bi tanidigimin da tüplerden biri kapalıydı ve diğer tarafta yumurta oluşuyordu altı yedi kez aşılama yaptırdı sonuç negatif ümidini kesti iyice tüp bebege gidecekti iki ay sonra bi bakti ki gecikme ardından hamileee Rabbim kısmet ettiyse oluyor stres bir numaralı düşman ama hepimiz takiyoruz malesef kafaya. Benim herşey normal hiç bir sorun yok ama yine olmuyor hemde 5 yıldır böyle. Rabbim bizim için en güzelini dusunur dua edelim bol bol hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…