Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sagol canim oyle tabi strrsinde kafaya takmaninda etkisi var bnde bu ay tup bebek dusunuyodum asilamadan vaz gectim cunku yumurta kapali tupun orda olusuyo tuo bebek yaptircagim yere kadr kara verdim neyse birden icimden yaptrma dedim iste sogan kurunu yaptim bakalim hayorlisi bidaki ay hayit yapcam incir kurunu yapamiyorum cunku prolaktini yukseltiyo.sen prolaktine felan baktirdinmi canim her doktr bakmiyo cunku ona bnimde 4 sene olcak iste ilk bir bucuk sene ben istemmeistim cocuk nerden bilebilrdim boyle olcagini 2.5 senedirde iste bunlarla ugrasiyorum insallh sende bende butun isteyenlere nasip etsin rabbim burdan duyrmak nasip eylesin

vallahi canim basina gelmeyen bilmez tabi ki ama istemem rabbim dusmanima yasatmasin cok zor bisey canim ilk bebegimi aldrdim doktorlar yasamz dedi tabi bende neyin ne oldugunu bilmiodum aldrdik ikinci bebgm saglikli hamileyken 7. ayimda kafasinda su birden cogalmaya basladi 10 gun ben resmen intihar edicek dereceye geldim sonra dua namaz kuran tek carem oldu bi gittik sınırda durmus su artik cogalmiyo dedi doktor dogum yaptim iste doktr doktr gezdk bi sorun var mi diye kafasinda buyume fln hersey cok iyi cikti cok sukur. oglum bir yasindaydi esim dediki ikinci cocuk olsun ben oglum daha kucuk diye istemedim ilk ay hamile kaldim. vee hersey iyiyken kontrole gttm ense kalinligi dediler down sendormlu dediler en son arastrmaya gttim perinatoloji uzmanina o bebek karninda olur dedi ileri derecede ensefalosel kafa tasi olusmuyo beyin disari dogru fitiklasyo dedi beraberinde hidro sefali kafa su topluyo yasmamz dedi sonra 1 hafta sonra normal doktrma gttm oda bana omurga egriligide var dedi bebek dogsa bile felcli dogar dedi kalp atislari zayf dedi olebilir ve oldu sonra sanci kanama acile gttik bebek olmus aldilar benim tek sorunum folik asit kullanmam lazim hamile kalmadan baska bi sebep gorunmuyo genetik test kromzn analizi hersey yaptrdik hic bi sorun yok rabbim oyle uygun goruyo demek ki canim yaa halen icim yanyo icim ama kurbanim allaha vardr bi bildigi elbet...

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. İbrahim saraçoğlu soğan kürüyle ilgili adet bitiminden iki gün sonra diyo. Ama burda ki çoğu arkadas 15. Günde baslamış kafam çok karıştı ve ben şu an yapıyorum bunu lütfen bana yardımcı olun.şimdiden Allah razı olsun Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Canım hoşgeldin evet bazı yerlerde adet bitiminden sonra 7 gün içinde diyor bazı yerlerde ise adetin 7. Günü diyor benimde kafam karışmıştı ama bu kur her dönemde uygulanabilir özellikle kist problemi olanlar adet bitiminden 7 gün sonra başlıyor. Ben yumurtlama dönemine yetişmesi için adetin 7. Günü başladım bitirdim şimdi 3 gün gecikmem oldu bekliyorum Allah hepimize meleklerimizi nasip etsin

Amin canım inşallah.basladık artık insaallah hayırlısı olur.bir de bu eşler için keçiboynuzu kürü hakkında bir bilgin var mı?bakalım eğer içebilirse uygulayacam eşimede ama ne zaman nasıl aç mı tok mu bu konuda da yardımcı olur musun canm teşekkürler

Amin canım inşallah.basladık artık insaallah hayırlısı olur.bir de bu eşler için keçiboynuzu kürü hakkında bir bilgin var mı?bakalım eğer içebilirse uygulayacam eşimede ama ne zaman nasıl aç mı tok mu bu konuda da yardımcı olur musun canmteşekkürler

Canım keciboynuzunu ben uç gün icirebildim sonra zaman uymadı bizde 1 hazırlandığında 2 bardak kadar çıkıyor yaklaşık. Yarısını gece yatarken kalanını sabah AC karna içecek tadı soğandan daha kötü onun soğan kürü ne yanlış zamanda basladm diye düşünme doğru zamanda basladin hayırlısı ni nasip etsin Rabbim

K
kartanesi test yaptın mı CNm merak ettim seni üç günün geçmiş:) güzel haberler verirsin inşallah bize...

Canim ya neler yaşamışsın Rabbim dayanma gücü versin çok zor şeyler gerçekten Allah ım kimsenin başına vermesin. Inşallah Rabbim sağlıkli hayırlı bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyen herkese...

K
kartanesi test yaptın mı CNm merak ettim seni üç günün geçmiş:) güzel haberler verirsin inşallah bize...
Amin canım inşallah veririm test yapmadım geçen ay aşılama olmuştu. Önceki aşilamadan sonraki ay 45 günde adet gormustum biraz daha beklemem gerek galiba. Goguslerde biraz şişlik var araara kasıklarda iki taraflı batma 3-4 gün önce çok sık idrara çıktım ama 2 gün surdu geçti soğuk tandır sanırım adet belirtisi de olmayınca umitlenemiyorum

Canım İnşallah hamilesindir bütün bebiş isteyen arkadaşlara dua ediyorum. Bende 7 gündür soğan kürü içiyorum 2 yıllık evliyim mart ayında bir düşük yapmıştım 9 aydır bebiş için tekrar uğraşmaya başladık ama hiç bir şey kullanmıyordum ilk defa bu ay soğan kürü içmeye başladım bakalım Allahım isterse bu aydan çok ümitliyim.birde iki gündür kasıklarım çok agrıyor ve 10 dk da bir idrara çıkıyorum bu ndn kaynaklanıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…