Canım keciboynuzunu ben uç gün icirebildim sonra zaman uymadı bizde 1 hazırlandığında 2 bardak kadar çıkıyor yaklaşık. Yarısını gece yatarken kalanını sabah AC karna içecek tadı soğandan daha kötü onunsoğan kürü ne yanlış zamanda basladm diye düşünme doğru zamanda basladin hayırlısı ni nasip etsin Rabbim
3 qun oldu cnm yarinda qelmzse yarn aksam yapmayi dusunyrmİNŞALLAH CANIM kaç gün oldu gecikmen ve ne zmn test yapacaksın:)
Yap CNm yap heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini :)3 qun oldu cnm yarinda qelmzse yarn aksam yapmayi dusunyrm
Insallh cnm hayirli haberler alrz hep beraber.Yap CNm yap heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini :)
aminnnnn canimsin bir evlat sahibi olmak icin gozumuz cikyo rabbim hayrli saglikli salih evlatlar nasip etsin bizlere insan neden cocuk ister cocuk agac gibi benim gozumde besle sula buyut ki meyvesini yiyesin yaslandigimizda dustugumuzde bize baksin onun icin cook dua edyorum rabbim bize sefaat eylesin yuzumuze baksin bize salih saliha evlatlar nasip etsinn canim hepimize insallah emeklermz bosa cikmasin....Canim ya neler yaşamışsın Rabbim dayanma gücü versin çok zor şeyler gerçekten Allah ım kimsenin başına vermesin. Inşallah Rabbim sağlıkli hayırlı bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyen herkese...
Cnm benim ya neler yasamissin ne zorluklar cekmissin valla cok uzuldum insan iste bi kendi basina geleni zor zannediyo ama sen daha buyuklerini yasamiissin Allahim sabir versin meleklerin cennette sana sefaat etceklr kuzularim benim.rabbim isteyen herkeze nasip eylesin.suan resmen senin yasadilarini bn yasamis gibi hissettim kalbim agridi resmen cok sukur bi melegin de yaninda Allahim arkasina kardeslerde nasip etsinvallahi canim basina gelmeyen bilmez tabi ki ama istemem rabbim dusmanima yasatmasin cok zor bisey canim ilk bebegimi aldrdim doktorlar yasamz dedi tabi bende neyin ne oldugunu bilmiodum aldrdik ikinci bebgm saglikli hamileyken 7. ayimda kafasinda su birden cogalmaya basladi 10 gun ben resmen intihar edicek dereceye geldim sonra dua namaz kuran tek carem oldu bi gittik sınırda durmus su artik cogalmiyo dedi doktor dogum yaptim iste doktr doktr gezdk bi sorun var mi diye kafasinda buyume fln hersey cok iyi cikti cok sukur. oglum bir yasindaydi esim dediki ikinci cocuk olsun ben oglum daha kucuk diye istemedim ilk ay hamile kaldim. vee hersey iyiyken kontrole gttm ense kalinligi dediler down sendormlu dediler en son arastrmaya gttim perinatoloji uzmanina o bebek karninda olur dedi ileri derecede ensefalosel kafa tasi olusmuyo beyin disari dogru fitiklasyo dedi beraberinde hidro sefali kafa su topluyo yasmamz dedi sonra 1 hafta sonra normal doktrma gttm oda bana omurga egriligide var dedi bebek dogsa bile felcli dogar dedi kalp atislari zayf dedi olebilir ve oldu sonra sanci kanama acile gttik bebek olmus aldilar benim tek sorunum folik asit kullanmam lazim hamile kalmadan baska bi sebep gorunmuyo genetik test kromzn analizi hersey yaptrdik hic bi sorun yok rabbim oyle uygun goruyo demek ki canim yaa halen icim yanyo icim ama kurbanim allaha vardr bi bildigi elbet...
aminnnn canim rabbim hepimize nasip etsin insallah ben senin yazdiklarini okuyunca daha cokk duygulandim beni anlayan birileri var sahsen tanismiyoruz ama kalben tanidim ve cok mutlu oldum iyi ki varsinz yaa rabbim o guzel gonlune gore kalbinde gecen tum dileklerini nasip etsin sana hayrli salih evlatlar nasip etsin sanada canimmmm cok optumm..Cnm benim ya neler yasamissin ne zorluklar cekmissin valla cok uzuldum insan iste bi kendi basina geleni zor zannediyo ama sen daha buyuklerini yasamiissin Allahim sabir versin meleklerin cennette sana sefaat etceklr kuzularim benim.rabbim isteyen herkeze nasip eylesin.suan resmen senin yasadilarini bn yasamis gibi hissettim kalbim agridi resmen cok sukur bi melegin de yaninda Allahim arkasina kardeslerde nasip etsin
Hadi bakalım canım ya bende olmadım daha test yapmaya korkar oldum güzel haberle sevinelim sabah yap suphede kalirsan kan testine vakit kalsın merak ediyorum inşallah dualarım sizlerle hepimize nasip olur inşallahMrb kizlar bn hala adet qormedm. Insallh hamileymdr hayrlisyla ya.
Canım bende 5 yıldır istiyorum imtihan dünyası ama gerekirse tüp bebege de giderim bu uğurda ne gerekirse imkanim oldukça devam edecem pes etmek ve duaları ihmal etmek yok Rabbim vaktini bilir buraya girmden sadece kendimde var bu sıkıntı zannediyorum ama öyle değil tabi herkesin derdi farklı bizimkode böyle çok sukur sahip olduklarimiza. Sende tedaviye devam et 20 günlük bi süreç en fazla düşünsene sonra herşey çok güzel olacak banada sorun yok dediler ama olmuyo demekki var bi sorun detaylı arastirmiyolarmi bilemedim ama olsun biz gerekeni Yapalım cani m gerisi taktiri ilahi inşallah en yakın zamanda kavusuruz hepimiz canım benimÇok teşekkür ederim bana yardımcı oldun Allahım her birimize burda olan olmayan isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.biz sekiz senelik evliyiz ve beş yıldır çocuk istiyorz olmuyor eşim ve ben ne gerekiyorsa bütün herşeyi yaptık bütün gittiğimiz doktorlar olur dedi hiç bir problem yok dediler ama olmuyor psikolojk olarak çok yıprandım. Bir de insanların tavırları herkesin doktormuş gibi fikir sahibi olması da en büyük etken tabi.yaklaşık 1 aydır fırsat buldukça burda yazılanları takip ediyorum.ve çok fazla ümitlendim son çare bu soğan kürü oldu oldu olmadı tüp bebek için mücadele edicez artık.Allahım o kademeye getirmeden nasip eder inşallah çünkü ben o tedavi sürecinden çok korkuyorm o masaya yatmadan olur inşallah hepimizin herkesin burada aynı dertle dertlenmek ve umutlanmak mucizelere tanık olmak bana inanılmaz cesaret verdi.inşallah senin de testin olumlu çıkar kartanesi
Sagol canim benim aynen yuzyuze gorusmesekte buranin sayesinde birbirimize baglarimiz olusuyo duan icin cok tesekkur ederimm canim cani gonuldenn Aminnn diyorum insallh hayirlisiyla tum istoyenelre saglikli sihhatli en onemlisi hayirli evlat nasip eylesin rabbim diyorum bende seni cok opiyorum canimaminnnn canim rabbim hepimize nasip etsin insallah ben senin yazdiklarini okuyunca daha cokk duygulandim beni anlayan birileri var sahsen tanismiyoruz ama kalben tanidim ve cok mutlu oldum iyi ki varsinz yaa rabbim o guzel gonlune gore kalbinde gecen tum dileklerini nasip etsin sana hayrli salih evlatlar nasip etsin sanada canimmmm cok optumm..
yarın soğan küründe 15. ve son günüm BAT' a 12 ün kaldı bu arada yakı da denedm bu ay gögüslerimde agrı başladı hafiften ve sol kalçamda yürürken agrı hissediyorum sabhtan beri geçmedi inşallah belirtiler hayra çıkar. vücut ısı ölçerinden aldım bugün aslında adetin ilk gününden ölçmem gerekiyordu ben 3. haftasında başlamiş olcam ama olsun 12 gün boyunca sabahları vücut ısımı kontrol edicem inşallah oda hep yüksek cıkar
Selam kızlar bu ay tam reglimin bitişinin 2. Günü soğan kürüne başlamıştım 4-5 gün içtim sonra eşimde bende izne ayrıldık İstanbul à gittik ve kür maalesef yarım kaldı. İstanbul da tüp bebek merkezi ile görüştük onlar tüp yapalım diyor ama ben bir ay soğan kürü peşine 2 ay da incir havuç deneyeceğim sanırım.
Hergün karar değiştiriyorum yaa
Klomen kullanmak da aklımda ama ilçede kadın doğumcu yok şu sıralar kadın doğumcu gelene kadar bunları yapıp geldikten sonra da klomen ile yumurta takibi yaptırabilirim sanırım. Neyse reglime 10 gün var o zamana kadar dşüneyim
2 sene bitti Can'ım 3 düşüğüm varKürleri dene bakalım canim belki tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah. Ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz???
kürün sıcak içilmesi gerek ve günde 2 defa aç karnınaArkadaslar baya bi yazilmis hepsini okuyamadim ama bi sorum olacak bu sogan suyunu soguk icsek olur mu? İkinci sorum sabah ise giderken icemiyorum ikindin ve aksam yatarken icsek?
Çok sıcak olmuycak tabi CNm.Saatide önemli değil diye biliyorum ama sabahları içmen daha iyi bence vücuda hiç bir gıda girmeden soğan suyu daha çok etki ederCanim cogu yerde ilik diye okumustum ayy sicak icmek de cok zor. Gunde iki bardak iciyorum saati muhim degil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?