Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Çok teşekkür ederim bana yardımcı oldun Allahım her birimize burda olan olmayan isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.biz sekiz senelik evliyiz ve beş yıldır çocuk istiyorz olmuyor eşim ve ben ne gerekiyorsa bütün herşeyi yaptık bütün gittiğimiz doktorlar olur dedi hiç bir problem yok dediler ama olmuyor psikolojk olarak çok yıprandım. Bir de insanların tavırları herkesin doktormuş gibi fikir sahibi olması da en büyük etken tabi.yaklaşık 1 aydır fırsat buldukça burda yazılanları takip ediyorum.ve çok fazla ümitlendim son çare bu soğan kürü oldu oldu olmadı tüp bebek için mücadele edicez artık.Allahım o kademeye getirmeden nasip eder inşallah çünkü ben o tedavi sürecinden çok korkuyorm o masaya yatmadan olur inşallah hepimizin herkesin burada aynı dertle dertlenmek ve umutlanmak mucizelere tanık olmak bana inanılmaz cesaret verdi.inşallah senin de testin olumlu çıkar kartanesi

selam kızlarr.soğan kürünü şiddetle tavsıye edıorum.pko lu arkadaslara ozellıkle.pkoyum ben 2 aydır sayesınde regl oluyorum cok sukur.ilaçsız adet goremeyen ben hemde.inş vesıle olur.bu arada hsg cekıldım dün
amanın amanın baska bısı demıcem ((

aminnnnn canimsin bir evlat sahibi olmak icin gozumuz cikyo rabbim hayrli saglikli salih evlatlar nasip etsin bizlere insan neden cocuk ister cocuk agac gibi benim gozumde besle sula buyut ki meyvesini yiyesin yaslandigimizda dustugumuzde bize baksin onun icin cook dua edyorum rabbim bize sefaat eylesin yuzumuze baksin bize salih saliha evlatlar nasip etsinn canim hepimize insallah emeklermz bosa cikmasin....

Cnm benim ya neler yasamissin ne zorluklar cekmissin valla cok uzuldum insan iste bi kendi basina geleni zor zannediyo ama sen daha buyuklerini yasamiissin Allahim sabir versin meleklerin cennette sana sefaat etceklr kuzularim benim.rabbim isteyen herkeze nasip eylesin.suan resmen senin yasadilarini bn yasamis gibi hissettim kalbim agridi resmen cok sukur bi melegin de yaninda Allahim arkasina kardeslerde nasip etsin

aminnnn canim rabbim hepimize nasip etsin insallah ben senin yazdiklarini okuyunca daha cokk duygulandim beni anlayan birileri var sahsen tanismiyoruz ama kalben tanidim ve cok mutlu oldum iyi ki varsinz yaa rabbim o guzel gonlune gore kalbinde gecen tum dileklerini nasip etsin sana hayrli salih evlatlar nasip etsin sanada canimmmm cok optumm..

Cani
Canım bende 5 yıldır istiyorum imtihan dünyası ama gerekirse tüp bebege de giderim bu uğurda ne gerekirse imkanim oldukça devam edecem pes etmek ve duaları ihmal etmek yok Rabbim vaktini bilir buraya girmden sadece kendimde var bu sıkıntı zannediyorum ama öyle değil tabi herkesin derdi farklı bizimkode böyle çok sukur sahip olduklarimiza. Sende tedaviye devam et 20 günlük bi süreç en fazla düşünsene sonra herşey çok güzel olacak banada sorun yok dediler ama olmuyo demekki var bi sorun detaylı arastirmiyolarmi bilemedim ama olsun biz gerekeni Yapalım cani m gerisi taktiri ilahi inşallah en yakın zamanda kavusuruz hepimiz canım benim

Selam kızlar bu ay tam reglimin bitişinin 2. Günü soğan kürüne başlamıştım 4-5 gün içtim sonra eşimde bende izne ayrıldık İstanbul à gittik ve kür maalesef yarım kaldı. İstanbul da tüp bebek merkezi ile görüştük onlar tüp yapalım diyor ama ben bir ay soğan kürü peşine 2 ay da incir havuç deneyeceğim sanırım.
Hergün karar değiştiriyorum yaa
Klomen kullanmak da aklımda ama ilçede kadın doğumcu yok şu sıralar kadın doğumcu gelene kadar bunları yapıp geldikten sonra da klomen ile yumurta takibi yaptırabilirim sanırım. Neyse reglime 10 gün var o zamana kadar dşüneyim

Sagol canim benim aynen yuzyuze gorusmesekte buranin sayesinde birbirimize baglarimiz olusuyo duan icin cok tesekkur ederimm canim cani gonuldenn Aminnn diyorum insallh hayirlisiyla tum istoyenelre saglikli sihhatli en onemlisi hayirli evlat nasip eylesin rabbim diyorum bende seni cok opiyorum canim

Inşallah canim..Rabbim emeklerini boşa cikarmasin

Kürleri dene bakalım canim belki tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah. Ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz???

Arkadaslar baya bi yazilmis hepsini okuyamadim ama bi sorum olacak bu sogan suyunu soguk icsek olur mu? İkinci sorum sabah ise giderken icemiyorum ikindin ve aksam yatarken icsek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…