Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlarrr,, bnmde adetime 3 gün kaldı cok heycanlıyım tam yılbaşına gelıyorr umarım güzel haberler alırız hepimizzzz, sarı akıntım var idrara da sık çıkıyormuşum gibi geliyo bakalım neler olck

Arkadaslar baya bi yazilmis hepsini okuyamadim ama bi sorum olacak bu sogan suyunu soguk icsek olur mu? İkinci sorum sabah ise giderken icemiyorum ikindin ve aksam yatarken icsek?
olabilir ac olman lazim yeter ki sogan suyunu icerken ikindin gece icersin bide ama soguk icme zararliymis sicak yani dayanabilcegin sicaklikta olmasi lazim...

benimde sari akintim var sk idrara cikyorum hayrlisi olsun insallahhh

bat a ne kdar var canım inşallah hamişizdirr :)
yaaa canim benim karisik biraz iki aydr 12 gun ve 6 gun once oldum regl aslinda 29 aralik gecen ay gibi hesapladgm zaman soyle anlatayim sana 24 ekim 11 kasim 5 aralik sat tarihlerim duzene oturmadI dogumdan sonra bebegimi kaybettim 22 agust. ama aslinda yarin bat. tarihim eger yarinda olmazsam iki uc gun daha bekleyim test yapicam..

bat a ne kdar var canım inşallah hamişizdirr :)
insallahhh canim yaaa cok istiyorum ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var bekliycez bakalim belim cook agriyo sadece sari akintim var migdemde rahatszlik oldu cok az yesemde sanki cok yemisim gibi hissediyorum arada bir kasklarmda batma oluyo okadar..

aminnnn canimm insaaallahh hayrli haberler alirizzz :)

aynı benım de oyle ya hıc adet belirtim yok sadece gögüslerim şişti cok az ama agrı yok gogüslerimde normal bi şişlik karnımda şişlik yok her ay olurdu yanı hıc adet olmayacakmısım gıbı değişik

ayni benimde hic agrim yoook sadece sis goguslerim ama uclari sizliyo biraz uc gun mu kaldi senin bata canim yaa o kadar degsk bisey ki diyorum ki hamile degilsem hemen adet olayim hamileysem ciksin su testte yahu cikmiyoda adette olmuyorum bu sabrsizlik insani mahvediyo valla hi :)

canım cok geçmiş olsun üzüldüm ya allahım tekrarını yaşatmasın sat tarıhlerıne göre bende hesapladım canım senın cok kısaymış araları baya düzenın bozulmuş ama dediğin gibi 29 aralık gözüküyor inşallah olmazsın ya.. test yaptın mı sen ben daha hıc test yapmadım

soğan kürü denedin mi canım kac aydır olmuyo

mrb arkadaşlar bu ay ben de soğan kürü yapacağım adetli gittiğimde doktor 22mm yumurta gördü.e2 bakıldı düşük çıkınca ilaç verdi diğer ay gel dedi.sanırım kist bu.erimesi için yapacağım.tüp bebek deniyoruz ama rezervim az olduğu için iptal oluyor hep.inşallah diğer ay hayırlı sonuçlar alırız...

canm geçmiş olsunkistlere faydası oluyor soğan kürünün inşallah sana da faydası olur da bebişine kavusursun

soğan kürü denedin mi canım kac aydır olmuyo
canim dogumdan sonra 3 ay korunduk bu ikinci ay denemem sogan kuru yaptim 13. gunu adet oldum biraktim sonra bende 15 e tamamlamadim aslinda ben kolay hamile kalabilyorum ama iste isteyince olmuyo istemeyince dusunmeyince oldu hep...

canim dogumdan sonra 3 ay korunduk bu ikinci ay denemem sogan kuru yaptim 13. gunu adet oldum biraktim sonra bende 15 e tamamlamadim aslinda ben kolay hamile kalabilyorum ama iste isteyince olmuyo istemeyince dusunmeyince oldu hep...
ne güzel kolay hamıle kalıyorsan dedıgın gıbı küre falan ıhtıyacın yok senın at kafandan boşver akışına bırak rabbım hangı zamnı uygun görürse o zamn ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…