hiç duymadım canım ya zararlı bırsey olmasın boşver her duydugumuzu uygulamayalım allah korusunKizlar bişey sorucam size kasık çektirme diye bir şey duyan var mı aranızda? ?,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-kasik-cekme-ile-hamile-kalan-var-mi.219915/Kizlar bişey sorucam size kasık çektirme diye bir şey duyan var mı aranızda? ?,
Canım ben yaptırdım. Ama olmadı yinedeKizlar bişey sorucam size kasık çektirme diye bir şey duyan var mı aranızda? ?,
zatenn canim akisina biraktimm bu defada eger adet olursam ovulasyon testi siparis edicem yarinda test yapimne güzel kolay hamıle kalıyorsan dedıgın gıbı küre falan ıhtıyacın yok senın at kafandan boşver akışına bırak rabbım hangı zamnı uygun görürse o zamn ol der ve olur
canim valla ben hic duymadim kasik cektrme ama bel cektrme duymustum burda yine bide yaki duymustum hatta bende yaptim yaki bu ay belime..Ilgimi çekti benim de canım. Eskiden çok yaparlarmış da nasıl bişey merak ettim.hamile kalan çokmuş çektirdikten sonra.
Kizlar bn hala adet olmadim. 4 qun qectii yaa hayrlsyla insallh wardr.
canım kasıgı ovuyorlarmış sonra orayı sıcak tutsun dıe bez sarıyorlarmıs kendınde yapabılırsın bunu yumurtlama donemıne yakın
canim valla ben hic duymadim kasik cektrme ama bel cektrme duymustum burda yine bide yaki duymustum hatta bende yaptim yaki bu ay belime..
Yok canim daha yapmdm sabah yapcmInşallah canim.test yaptın mi?
Yok canim daha yapmdm sabah yapcm
Aynen canım inşallah hep vakti zamanı var diyorlar buna çok inanıyorum Dualarım hayırlı sağlıklı salih evlatlar olması için ve en önce herkes için sonra kendim için istiyorum.Burdaki herkesin duaları kabul olur inşallah :)Cani
Canım bende 5 yıldır istiyorum imtihan dünyası ama gerekirse tüp bebege de giderim bu uğurda ne gerekirse imkanim oldukça devam edecem pes etmek ve duaları ihmal etmek yok Rabbim vaktini bilir buraya girmden sadece kendimde var bu sıkıntı zannediyorum ama öyle değil tabi herkesin derdi farklı bizimkode böyle çok sukur sahip olduklarimiza. Sende tedaviye devam et 20 günlük bi süreç en fazla düşünsene sonra herşey çok güzel olacak banada sorun yok dediler ama olmuyo demekki var bi sorun detaylı arastirmiyolarmi bilemedim ama olsun biz gerekeni Yapalım cani m gerisi taktiri ilahi inşallah en yakın zamanda kavusuruz hepimiz canım benim
Insallh quzell haberler weririm cnm burdan yapincaaaHadi inşallah guzel haberler alırsın canim
Taze yeniden yap canimKizlar iki bardak su ile kaynatiyoruz ya bi bardagini ictim iliyinca simdi yatarken kalanini iceyim mi yoksa taze mi hazirlayim yeniden
Bunu yapana kadar incir ve havuc kurunu yap soganin tadi igrenc otekisi daha hosuna gidecek ben yaptim 2.ay bebiş olduKizlar iki bardak su ile kaynatiyoruz ya bi bardagini ictim iliyinca simdi yatarken kalanini iceyim mi yoksa taze mi hazirlayim yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?