Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bişey sorucam size kasık çektirme diye bir şey duyan var mı aranızda? ?,

Ilgimi çekti benim de canım. Eskiden çok yaparlarmış da nasıl bişey merak ettim.hamile kalan çokmuş çektirdikten sonra.

canım kasıgı ovuyorlarmış sonra orayı sıcak tutsun dıe bez sarıyorlarmıs kendınde yapabılırsın bunu yumurtlama donemıne yakın

Kizlar sogan suyunda 4. Gunum iltihap oldugunu tahmin ediyordum da iki gundur akintim sumuk gibi geliyor bu normal mi acaba ?

ne güzel kolay hamıle kalıyorsan dedıgın gıbı küre falan ıhtıyacın yok senın at kafandan boşver akışına bırak rabbım hangı zamnı uygun görürse o zamn ol der ve olur
zatenn canim akisina biraktimm bu defada eger adet olursam ovulasyon testi siparis edicem yarinda test yapim

Aynen canım inşallah hep vakti zamanı var diyorlar buna çok inanıyorum Dualarım hayırlı sağlıklı salih evlatlar olması için ve en önce herkes için sonra kendim için istiyorum.Burdaki herkesin duaları kabul olur inşallah :)

Kizlar iki bardak su ile kaynatiyoruz ya bi bardagini ictim iliyinca simdi yatarken kalanini iceyim mi yoksa taze mi hazirlayim yeniden

Kizlar iki bardak su ile kaynatiyoruz ya bi bardagini ictim iliyinca simdi yatarken kalanini iceyim mi yoksa taze mi hazirlayim yeniden
Bunu yapana kadar incir ve havuc kurunu yap soganin tadi igrenc otekisi daha hosuna gidecek ben yaptim 2.ay bebiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…