Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Boşver sıkıntılıyım.Allah büyüktür.
Boşver üzme bebişini. Erkeklerin çoğu odun ve öküz. Hamilelik döneminde de hassasiyet yaşayan erkekler oluyor kadınları anlamıyor.
Benim bir arkadaşım hamile haliyle yemek yapardı kocası kokuyo diye yemezdi şaka gibi ama burnundan getirdi arkadaşımın.
Sen sıkma canını

ben de soğan kürüne başladım.bugün 3. günüm ama çalıştığım için akşam yemekten önce ve yatmadan önce içiyorum.kist erisin diye uğraşıyorum.benim rezervim düşük.kendiliğinden olma şansım çok az.tüp bebek tedavisine kadar kist eritsin diye uğraşıyorum.acaba soğan kürü folikül sayısını artırı mı?aklıma takılıyor.çünkü benim çok az folikül görülüyor...

Sagol canim eksik olma branşın nedir?

8 9 tane incir 2 bucuk bardak su 20 dakika 2 tane orta boy havuc 2bucuk bardak suda 15 dakika ben oyle yapyorum sonra ikisini karistryorum iliyinca icyorum sabah aksam gunde bi defa yapyorum sabah yaptigimi aksamda icyorum ac karna canim incirleri elimde ikiye bolyorum havuclarida 2 ye 4 e bolyorum

Canım tüp tedavisine ne zaman başlamayı düşünüyorsun? Soğan kürünü yaptıktan sonra incir kürü de yapsaydın folikül sayısını incir artırır diye biliyorum ama sende kist yapmıştı incir demi?
Ben soğan suyu ile ilaçsız adet oldum canım bu ay biliyorsun. Faydasını adet olarak gördüm yani. Bugün de incir havuç başladım.

Tamam canım sağolasın başladım bugün ilk defa. Dediğin gibi yaptım sürahide birleştirdim ikisini ılıyınca içtim bir buçuk bardak kadar diğer yarısı da akşam yemekten önce içerim. Şifa olsun inş

canm ben daha test yaptırmadım eşim bekletiyo benı hala adet olmadım bugün aksam gıderız artık dıe düşünüyorum sonucu yazcm ogrendıgımde

Inşallah canim cok dua edicem inşallah hamilesindir.ne kadar geçti bat?

canm ben daha test yaptırmadım eşim bekletiyo benı hala adet olmadım bugün aksam gıderız artık dıe düşünüyorum sonucu yazcm ogrendıgımde
Heycanla bekliyoruz Can'ım:) benimde 4 gün kaldı bugün bir halsizlik ve kasklarımda belimde agrı var bilmiyorum ndn.Sende belirti var mı cnm

Canim sabah yaptiim tek cizgi maalesef. Mide bulantilarim halsizligim kasik agrilarim devam ediyo hala
hayırlısı olsn cnm sıkma canını adet olmadıgın sürece umut var hala geç döllenme olabilir benım adet günümde tek çizgiydi adetım 3 gün geçtı çift çizgi cıktı

Heycanla bekliyoruz Can'ım:) benimde 4 gün kaldı bugün bir halsizlik ve kasklarımda belimde agrı var bilmiyorum ndn.Sende belirti var mı cnm
cnm pek belirti yaşamadım ama adetıme yakın beyaz akıntım oldu ıdrarımında akış şekli değişti yanı eskiye oranla cok az yapıyorum cok sık gıttıgım solenemez ama gıttıgımde cok az yapıyorum ben ıdrarım oyle olunca acaba mı dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…