Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bu ay bende cok rüya gördum hatta kımseye anlatmadım anlatılmayan rüyaların gercekleşmesı daha yuksekmıs :) sende hayra yor ruyalarını umudunu hıc kaybetme rabbım tez zamanda hayırlı haber almanı sağlasın ınsallah

Insallahh cok tesekkur ederim. Insallah hamilesindir bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin

bu ay adet olunca tedaviye başlayacağız inşallahçfolikül görülürse tabi.inciri yapamıyorum geçen ay yaptım kist yaptı.eritsin diye soğan yapıyorum

aminnnnnn sifa olsun canim insaallahhh :) hayrli haberler aliriz benim 3. gunumdu bugun canim aramzda bisey yok pek beraber takip edrz....

canim ya ben hep dakikalari
karistryorum ya hep bizde su ariticisi var buyuk onun suyuyla olur mu acaba..
Olur canım bende arıtıcı ile yapıyorum onda hiç kireç olmuyor zaten. Kireçsiz su diyor sonuçta. Ben önce havucu koyuyorum kaynamaya o arada incirleri bölüyorum falan 2-3 dakika geçiyo kapatırken de önce inciri kapatıp 1-2 dakika sonra da havucu kapatıyorum.

Ayyy inşallah bu ay görürüz pozitif, sağlıkla hayırla sen 2. Çocuk İçin mi uğraşıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…