- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
- 53
hayırlısı olsn cnm sıkma canını adet olmadıgın sürece umut var hala geç döllenme olabilir benım adet günümde tek çizgiydi adetım 3 gün geçtı çift çizgi cıktı[/QUOTE
Dun gece ryyamda hamile oldugumu gormustum ^_^
hayırlısı olsn cnm sıkma canını adet olmadıgın sürece umut var hala geç döllenme olabilir benım adet günümde tek çizgiydi adetım 3 gün geçtı çift çizgi cıktı
bu ay bende cok rüya gördum hatta kımseye anlatmadım anlatılmayan rüyaların gercekleşmesı daha yuksekmıs :) sende hayra yor ruyalarını umudunu hıc kaybetme rabbım tez zamanda hayırlı haber almanı sağlasın ınsallah
Kizlar adetim iki gun gecikti ins bebis vardr dua edin
inşallah canım benım cok tsk ederım 7 gün geçtı artık bu saatten sonra olmam dıe düşünüyorum :)
inşallah canım benım cok tsk ederım 7 gün geçtı artık bu saatten sonra olmam dıe düşünüyorum :)
Erken mi szce test icinInşallah canim.Allah hakkında hayirlisini nasip etsin
Erken mi szce test icin
Olmuyodu acaba sogan kuru geciktrmis olsblir mi ki
bu ay adet olunca tedaviye başlayacağız inşallahçfolikül görülürse tabi.inciri yapamıyorum geçen ay yaptım kist yaptı.eritsin diye soğan yapıyorumCanım tüp tedavisine ne zaman başlamayı düşünüyorsun? Soğan kürünü yaptıktan sonra incir kürü de yapsaydın folikül sayısını incir artırır diye biliyorum ama sende kist yapmıştı incir demi?
Ben soğan suyu ile ilaçsız adet oldum canım bu ay biliyorsun. Faydasını adet olarak gördüm yani. Bugün de incir havuç başladım.
Idrar testinde cikmaz miBilmiyorum ki bazı arkadaşlar da gecikme yapıyor bazıları erken olabiliyor.istersen bi kan testi yaptir yarın en garanti o çünkü.
Idrar testinde cikmaz mi
aminnnnnn sifa olsun canim insaallahhh :) hayrli haberler aliriz benim 3. gunumdu bugun canim aramzda bisey yok pek beraber takip edrz....Tamam canım sağolasın başladım bugün ilk defa. Dediğin gibi yaptım sürahide birleştirdim ikisini ılıyınca içtim bir buçuk bardak kadar diğer yarısı da akşam yemekten önce içerim. Şifa olsun inş
canim ya ben hep dakikalariVe mutlaka hazir suyla olacak temiz arıtılmış suyla
Olur canım bende arıtıcı ile yapıyorum onda hiç kireç olmuyor zaten. Kireçsiz su diyor sonuçta. Ben önce havucu koyuyorum kaynamaya o arada incirleri bölüyorum falan 2-3 dakika geçiyo kapatırken de önce inciri kapatıp 1-2 dakika sonra da havucu kapatıyorum.canim ya ben hep dakikalari
karistryorum ya hep bizde su ariticisi var buyuk onun suyuyla olur mu acaba..
canim sabsh test yaptim ikinci cizgi silik ciktiCanim 2 gün geçmiş normalde gecikme oluyormuydu? Istersen bekle bi kaç gün. Ama ben olsam dayanamam herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?