canim sabsh test yaptim ikinci cizgi silik cikti
var ama braz daha beklemk istiyomCiddi misin canım. Heveslendirmek istemem ama sanırım hamilesin :) eğer imkanın varsa kan testi yaptir canim
var ama braz daha beklemk istiyom
kızlar şaka gıbı gülüyüm mü ağlayım mı halime bilemedimıkıncı cizgi cıkmasına rağmen eşim kan testine götürmüyor benı ben kendım gıdecem dıom sakın oyle bıse yapma cok kızarım dıo adamı daha onceden cok götürdüm şimdide o gıtmıyor bu sabah tekrr ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı ıyıce belırmış
iş yerındeyim canım eve gıdınce gönderırımAdamlar napsin lar negatif göre göre sonuçları :) testın resmini atsana bi canım bizde görelim
iş yerındeyim canım eve gıdınce gönderırım
cnm sen ilk test yaptgnda ikinci czgi silik miydikızlar şaka gıbı gülüyüm mü ağlayım mı halime bilemedimıkıncı cizgi cıkmasına rağmen eşim kan testine götürmüyor benı ben kendım gıdecem dıom sakın oyle bıse yapma cok kızarım dıo adamı daha onceden cok götürdüm şimdide o gıtmıyor bu sabah tekrr ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı ıyıce belırmış
silikti tatlım dığer gün yıne yaptım aynı silik çıktı 3 gün sonra yaptım belirginleşticnm sen ilk test yaptgnda ikinci czgi silik miydi
bende hamileyim die düşünüyorum inşallah aksam gıderızde ogrenırım artık şu sonucu.. belirti olarak gögüslerimde cok bi hassaslık yoktu ilk zamnlar.. yenı yenı oluşmaya başladı uçlarında bı hassasiyet var kan sonucum cıksında ınsallah cok detaylı yazcam belırtılerımıTamam canım. Kaç defa yaptın ya bence hamilesin :) var mı belirti
bende hamileyim die düşünüyorum inşallah aksam gıderızde ogrenırım artık şu sonucu.. belirti olarak gögüslerimde cok bi hassaslık yoktu ilk zamnlar.. yenı yenı oluşmaya başladı uçlarında bı hassasiyet var kan sonucum cıksında ınsallah cok detaylı yazcam belırtılerımı
soğan suyu + belime yakı yapıştırdımSelam arkadaslar.bende sogan suyu iciyorum pkoyum.suan hamile oldugunu soleyen arkadaslar sogan suyuda ictiniz mi?pko falan warmiydi?
adetini sökecektir belkide ondan agrı olduSelam kızlar ben de sogan suyuna basladım. Adetimin ikinci gunuydu. Bende de pko var, 29 aralikta basladım 4 ,5 ocak ara verdım. Dun cok sıddetlı bel agrım var butun gun surdu sankı azar azar, yatmazdan once kesıldı. Bılemedım neoludgunu. Acep sonuc neolacak beklıom işte
belki de ama bigunluk agrıydı artık yokadetini sökecektir belkide ondan agrı oldu
Senin iş neoldu? Gebelik tam belli oldumu? İnsallahgebesındır yaaadetini sökecektir belkide ondan agrı oldu
bende hamileyim die düşünüyorum inşallah aksam gıderızde ogrenırım artık şu sonucu.. belirti olarak gögüslerimde cok bi hassaslık yoktu ilk zamnlar.. yenı yenı oluşmaya başladı uçlarında bı hassasiyet var kan sonucum cıksında ınsallah cok detaylı yazcam belırtılerımı
Bende bgn yaptim silik cikti yarin bdaha yapmayi dsunuyomsilikti tatlım dığer gün yıne yaptım aynı silik çıktı 3 gün sonra yaptım belirginleşti
Bende bgn yaptim silik cikti yarin bdaha yapmayi dsunuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?