Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar şaka gıbı gülüyüm mü ağlayım mı halime bilemedim ıkıncı cizgi cıkmasına rağmen eşim kan testine götürmüyor benı ben kendım gıdecem dıom sakın oyle bıse yapma cok kızarım dıo adamı daha onceden cok götürdüm şimdide o gıtmıyor bu sabah tekrr ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı ıyıce belırmış

Adamlar napsin lar negatif göre göre sonuçları :) testın resmini atsana bi canım bizde görelim

cnm sen ilk test yaptgnda ikinci czgi silik miydi

Tamam canım. Kaç defa yaptın ya bence hamilesin :) var mı belirti
bende hamileyim die düşünüyorum inşallah aksam gıderızde ogrenırım artık şu sonucu.. belirti olarak gögüslerimde cok bi hassaslık yoktu ilk zamnlar.. yenı yenı oluşmaya başladı uçlarında bı hassasiyet var kan sonucum cıksında ınsallah cok detaylı yazcam belırtılerımı

Inşallah hamilesindir canım :)

Selam arkadaslar.bende sogan suyu iciyorum pkoyum.suan hamile oldugunu soleyen arkadaslar sogan suyuda ictiniz mi?pko falan warmiydi?

Selam kızlar ben de sogan suyuna basladım. Adetimin ikinci gunuydu. Bende de pko var, 29 aralikta basladım 4 ,5 ocak ara verdım. Dun cok sıddetlı bel agrım var butun gun surdu sankı azar azar, yatmazdan once kesıldı. Bılemedım neoludgunu. Acep sonuc neolacak beklıom işte

adetini sökecektir belkide ondan agrı oldu

Kesinlikle hamilesin diye dusunuyorum. Ikinci cizgiyi de gordun nasil sabrediyosuunn artik kesinlestir de ver su haberii burdaa :)) ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…