Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kesinlikle hamilesin diye dusunuyorum. Ikinci cizgiyi de gordun nasil sabrediyosuunn artik kesinlestir de ver su haberii burdaa :)) ^_^
ayy canım hıc sabredemıyorum valla suan gebelık varsa kac haftalık ölüp gidiyorum merktan ama aksam bellı olcak artık paylaşırım sızlerle :)

evet canim ben ikinci bebis icin ugrasyorum ama bu ay son artk kur fln yapmiycam piskolojim alt ust oldu canim yaa olursa olur olmazsada doktora gidecem bu ayida bekle dedi doktr olmazsa gel dedi kismet canim artik rabbim yazmamissa ne kadar ugrassan bos canim

masalllah canimmm yaaa hadi hayrlisi coook sevindm senin adina kan testide yaptr canim hayrlisi olsun insaaalllahhh canimm :)

Iyiyim canım çok şükür.corek otu kürü yaptım bu ay şimdi yumurtlama günüm geldi öyle işte tatlım. Sen naptin nasilsin?
bende iyiyim tatlim yeni bitti benimde adetim 4. gunum incir havuc kuru yapyorum bakacaz ovulasyon testI sipars ettm bakalim yarin gelicek ovu gunlerimi takip edicem hayrlisi olsun canim benim yaaa insallah bu ay ikimizde hamis oluruz canimm :)

bende iyiyim tatlim yeni bitti benimde adetim 4. gunum incir havuc kuru yapyorum bakacaz ovulasyon testI sipars ettm bakalim yarin gelicek ovu gunlerimi takip edicem hayrlisi olsun canim benim yaaa insallah bu ay ikimizde hamis oluruz canimm :)

Inşallah canim benim :) merak ediyorum aslında ovulasyon testini hiç denemedim.düşünüyorum almayi bi daha ki ay.inşallah gerek kalmaz da hamile kalırım sana fayda etmedi corek otu kürü bakalım bana fayda edecek mi

canim yaaa ben saf bal bulamadim belki ondan etki etmemis olabilir canim insalllah ovulasyon testine gerek kalmadan hamis oldugunu ogrenirsin tatlim insaallahhh benim adetim cok duzensiz olmaya basladi onun icin yumurtlama gunlerimi takip etmek istedim bide merak ettim diger topikte bi arkadas soylemisti al diye o gunleri kacirmak istemyorum bakalim deniycez kaybedecek biseyimiz yook canimm Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman olur canimm biz elimizden geleni yapalim da gerisi takdiri ilahi...

Ne güzel söyledin canım biz elimizden geleni yapalım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur da biz sabredemiyor uz :) ben saf balla yaptim bakalım canim.iyi yapıyorsun ovulasyon la takip ederek.ben telefonda uygulamayla takip ediyorum ama benim adet düzenli çok şükür. Sen ikinci cocuk istiyorsun dimi canım. Rabbim ne güzel bir tane evlat nasip etmiş tatmissin o duyguyu ne güzeldir anne olmak herhalde.inşallah bizede nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…