Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cok heycnliyim ama bsey yoksa cok uzulurum

Geçen ay ben de ikinci çizgiyi gördüm akşamına kan testi yaptirdim sonuç negatif çıkınca çok uzulmustum. Ama sen kaç defa test yaptin hep ikinci cizgi çıkıyor.bence hamilesin ama biraz daha bekliyim diyorsan sen bilirsin.

A adetim 4 gun gecikti iki gun yaptim test ikisindede cift cizgiyi gordum

canim benim adetim 21 24 26 gunde bir olmaya basladi heralde yeni dogum yaptim ya ondan olabilir rabbim tattrdi cookk sukur bi tane evladim var evimin neşesi coook tatli coook duskunum ona ve bi kardesi olmasini cok istiyorum tek kalmasin diye yani oglum dogdu ben halen inanamadim acaba diyorum gercek mi benjm mi ben mi dogurdum kucagima sag salim alana kadar gozumden bi damla yas eksik olmadi inanamyodum olacagina simdi bitane daha olsun iki tane yeter birlikte buyusunler alllahim insaaalllah isteyen herkese nasip eder insaaalllahhhh ama ben herzaman dua edyorum rabbim diyorum once hic olmayanlara ver sonra banada nasip et diyorum canim sabir ve dua ila hersey olur.....

Allah razı olsun canım. Vakti zamanı var demek ki olur elbet bi tane olduysa ikinciside olur üçüncüsü de inşallah ☺ ne kadar süredir düşünüyorsunuz bi de küçük mu çocuğun canım?

Allah razı olsun canım. Vakti zamanı var demek ki olur elbet bi tane olduysa ikinciside olur üçüncüsü de inşallah ☺ ne kadar süredir düşünüyorsunuz bi de küçük mu çocuğun canım?
insallah canim yaaa evet oglum 20 aylik simdi oglum 1 yasinda iken hamile kaldim 4 aylik hamileyken kaybettim 5 6 oluyo canim 2 aydr dusunyoruz nezaman olursa artik acelem yok ama burda guzel arkadasliklar edindim teselli oluyorum burda bekliyorum sizinle birlikte oglumdan once 5 aylik bebegimi kaybettim yine canim2 kaybim oldu 4 yillik evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…