Can'ım hayırlı olsun çok çok sevindim senin adına Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAHHHH:)kızlarrrrrrrrrrrrrr değerım 618 cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm maşallah cok mutluyum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez zamnda hepiniz tadın bu duyguyu canım arkadaşlarım benımmm
Belirtilerini bizimle paylaşırsın artık Can'ım:)Can'ım hayırlı olsun çok çok sevindim senin adına Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAHHHH:)
hayirli olsunnnnnnnnnn kuzum yaaaa alllah tamammi a erdrsn insaallahhhhh saglikla gelsin bebegin insaalllahhhh :)kızlarrrrrrrrrrrrrr değerım 618 cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm maşallah cok mutluyum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez zamnda hepiniz tadın bu duyguyu canım arkadaşlarım benımmm
allah razı olsun canm cok tsk ederım darısı sna :) evet hemn bı takvım oluşturuyum takvimi olanlara özenırdım hep :))))Hayrlisi olsun insaalllahhh canim yaa coook sevindim valllahi 1 aydr birlikte bekliyoruz burda saglikla gelr insaallahh bebisin tatlim hemen bi takvim yap masalllahhhhhhhh sana canim yaaa cook sevindim vallahi :)
evet bu ay hamıle kalmak için neler yaptım onlarıda anlatıyım dıer aylardan farklı olarak 4444 salatı tefrıcıye okudum gecen aydan başlamıs oldugum meryem suresını bu ay 41 e tamamladım gunde 4 defa okudugumda oldu hıc okumadıgım gunlerde oldu ama 2 ay da 41 oldu. kenzül arş duası ısmı azam duası salavatı kübra bunları aklıma geldıkce arada okudum. yatsı namazından sonra hacet namazı kıldım buna 1 ay devam ettm adetımın 7. günü sogan suyuna başladım düzenlı yapmya özen gösterdım ve olabildigince sıcak ıctım. 16 gün yakı yapiştırdm 2 gün kaldı tekrr bı yakı daha yapıstırdm oda 2 gün kaldı yumurtlamama yakın 4 gün belimde yakı vardı. bu ay farklı olarak hurma tükettm bol bol dua ettım rabbı hepli minessalihin aklıma geldıkce bunu tekrarladım ilişkiden sonra 40 dk falan kalkmadm cenin şeklinde yattım her ay ayaklarımı havaya dikerdim bu ay onu yapmadım sonuc pozitif umarım faydalı olmusumdr inşallah sizlerdende tez zamnda hayırlı haberler alırızz dualarınızda benıde unutmayın allahım saglıklı sıhhatlı eli ayagı düzgün evlatlar nasp etsın hepimize aminnn :)
insallah canim yaaa evet oglum 20 aylik simdi oglum 1 yasinda iken hamile kaldim 4 aylik hamileyken kaybettim 5 6 oluyo canim 2 aydr dusunyoruz nezaman olursa artik acelem yok ama burda guzel arkadasliklar edindim teselli oluyorum burda bekliyorum sizinle birlikte oglumdan once 5 aylik bebegimi kaybettim yine canim2 kaybim oldu 4 yillik evliyim.
cook tsk ederım canım bnm rabbımın verdıgı can ona emanet ınsallah sıkı sııkı tutunur annesıne :) cok ıyı yapmısın canım tefrıcıye duasına cok ınanıyorum ben ınsallah sende hamıle kalırsın tez zmanda :)Ay inanmıyorum yaaaa ben sana ne dedim hamilesin bak gör git kan ver dedim. O kadar sevindim ki canım benim yaaaaa Rabbim saglikla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin insallah.kendine çok dikkat et beslenmene dikkat et süt ürünleri çok tüket ilk aylar bebisin tutunmasi için çok önemli. Balık ye bOl bol :) şimdi de bebis için yapılması gerekenleri araştırma zamanı. Biliomusun bende başladım salati tefriciye inşallah Rabbim bizlere de bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Kim bilir nasıl mutlusundur şimdi
cook tsk ederım canım bnm rabbımın verdıgı can ona emanet ınsallah sıkı sııkı tutunur annesıne :) cok ıyı yapmısın canım tefrıcıye duasına cok ınanıyorum ben ınsallah sende hamıle kalırsın tez zmanda :)
Canim peki bisey daha sorcam. Ben bu kure adetim bittikten iki gun sonra basladim. Merak ettigim sey su: Boyle baslanildigi zaman yumurtlama donemine de denk geliyor. Bi zarari olur mu acaba gebelik olusursa falan? :/Adetin 7.gunu baslayan var ama I. saracoglundan duymustum adetin bitiminden en az 7 gun icersinde diyodu bence adet dongun kisa ise 7. gunu basla
yoook canim hic bi zarari yok aksine cok iyi ben yine bi yazi okumustum sogan kurune bagli dusuk yapan olmamistr diyo I.saracoglu bak bi arkadasimiz boyle hamile kaldi ama ben soyan suyunu iltihap icin yapmistim hamile kalamadim gecen ay ama enfeksiyonum kalmadi akintim coktu oda gtti adetle birlikte attim hepsini simdide incir havuc kurunu uyguluyorum bu ay sogan yap hamile kalmazsan diger ayda incir havuc kurunu yaparsin canim hakkinda hayrlisi olsun...Canim peki bisey daha sorcam. Ben bu kure adetim bittikten iki gun sonra basladim. Merak ettigim sey su: Boyle baslanildigi zaman yumurtlama donemine de denk geliyor. Bi zarari olur mu acaba gebelik olusursa falan? :/
amnnnn canim insaalllahhh iyi yaptin hayrli olsun yeni takvimin yeni bebisin yeni hayellerin tatlim :)allah razı olsun canm cok tsk ederım darısı sna :) evet hemn bı takvım oluşturuyum takvimi olanlara özenırdım hep :))))
bende basliycam tefriciye ye canim hayrlisi :)cook tsk ederım canım bnm rabbımın verdıgı can ona emanet ınsallah sıkı sııkı tutunur annesıne :) cok ıyı yapmısın canım tefrıcıye duasına cok ınanıyorum ben ınsallah sende hamıle kalırsın tez zmanda :)
ayyyyy hadi insalllahhh hayrlis olsun canim....Soğan kürü yine ise yaradı adetime 4gün var ama test silik cıktı insaalah ALLAH herkese hayırlı evlat verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?