Sagol canim icim ferahladi biraz :) insallah baska biseye gerek kalmadan hayirlisiyla bu kurden sonra hamile kalirim umarim...yoook canim hic bi zarari yok aksine cok iyi ben yine bi yazi okumustum sogan kurune bagli dusuk yapan olmamistr diyo I.saracoglu bak bi arkadasimiz boyle hamile kaldi ama ben soyan suyunu iltihap icin yapmistim hamile kalamadim gecen ay ama enfeksiyonum kalmadi akintim coktu oda gtti adetle birlikte attim hepsini simdide incir havuc kurunu uyguluyorum bu ay sogan yap hamile kalmazsan diger ayda incir havuc kurunu yaparsin canim hakkinda hayrlisi olsun...
sende saolll canim hadi insalllah hayrlisi olsun hakkinda insallah baska biseye gerek kalmadan saglikcakla gelir bebisin bi ay canim :)Sagol canim icim ferahladi biraz :) insallah baska biseye gerek kalmadan hayirlisiyla bu kurden sonra hamile kalirim umarim...
Kizlr kan vermek icin hastaneye geldim dea edn lutfen ins bebis vardr
Snclar yarina kldiInşallah canim haberdar et bizi
Dualarımız seninle CNm bizede haber ver lütfen:)Kizlr kan vermek icin hastaneye geldim dea edn lutfen ins bebis vardr
Tmm cnm sabah ilk isim bu olck dualarini eksik etmeynDualarımız seninle CNm bizede haber ver lütfen:)
Tmm cnm sabah ilk isim bu olck dualarini eksik etmeyn
hayirli haberlerini bekliyoruz canim dualrimiz seninleKizlr kan vermek icin hastaneye geldim dea edn lutfen ins bebis vardr
Nasıl heyecanla açtım sayfayi inşallah hamile dir diye
Ay canm bnm dua et nlur hayrli bi haber aliyimNasıl heyecanla açtım sayfayi inşallah hamile dir diye
Saol cnm heycndan olcemhayirli haberlerini bekliyoruz canim dualrimiz seninle
yooook aman heycan yapma rahat ol tatlim rabbin seninle beraber insaallahhh hayrli haberlerini aliriz canimm...Saol cnm heycndan olcem
Bi yandandaa korkuyom yoksa dyeyooook aman heycan yapma rahat ol tatlim rabbin seninle beraber insaallahhh hayrli haberlerini aliriz canimm...
Canımmm sende soğan kürü kullandınmı acaba neler yaptın ve ne kadar zamanda oldu acaba ???evett kızlarrrr gelelim belirtilere, bende sizler gıbı burda hep belirtileri okudum kendımde var mı yok mu dıe aractırdım durdum psıkolojık mıde bulanmaları baş dönmelerı uyku hali halsizlik herseyı psikolojık olarak yaşadım hatta yerleşme kanaması bıle :)))) gel gelelim sonu hep hüsran oldu taki bu aya kadar cok şükür rabbıme ısteyen herkese nasıp etsın.. adet uzunlugum 28 30 günde olur düzenlidir. kızlar bu ay tam 14. günümde doktora gıttım ovulasyon testlerı kullanmıştım onlar 14. günümü yumurtlama olarak gosterdı onlara da ınanmamak gerekıyormus kesınlıkle tavsıye etmıyorum boşa para vermeyın. 14. günümde bır yumurtam olgunlasmıs doktor dedı ki 3 gün sonra çatlar dedi bende ona gore degerlendırdım ama hergün vajınal akıntımıda kontrol ettım 19. günümde bildiginiz kremsı katılasmıs silikona benzer akıntım oldu yumurtlama akıntsına benzemıyor ama bız o gunude degerlendırdık o gunden 2 gün sonra cok şiddetli mide agrısımı desem karın agrısımı desem degısık bır agrım oldu gece kıvrandım yatakda uyutmadı . daha sonra bi kaç gün sabahları uyandıgımda sanki sol bacagımda kramp gıbı bısey varsı 3 4 dklık hissettirdi kendını diger gün yıne aynı bacagımda kramp agrısı yürürken bile zorladı oda hemn geçti.. adetıme 1 hafta kala evet normalde her zman gögüslerim şişer damarları belli olur karnım davul gibi olur canım tatlı çeker bu ay malesef hıc bırı olmadı adet gunum geldı yıne tık yok sadece goguslerım şişti ama acı yok sertlık yok oyle enteresandı.. bana göre en buyuk belırtım idrardı. ıdrara sık cıkmadım ama ıdrarımın akışı cok azaldı. sıkışarak gıtsem bıle cok az gelıordu. mide bulntımda olmadı kasık agrımda olmadı. adetım 3 gün gecince sanki kirpiklerim braz karışmış gibi geldi ve yüzüm cok solgundu hala oyle gözlerimin altı çöktü. adet günüme yakın kremsı süt kesiği gibi akıntım oldu oyle aman aman fazla degıl normal sekılde ordanda anladm cunku adete yakın kuru gunler olması gerekırken bende akıntı oldu. şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar adet gunumde kan tahlılı verdım negatıf cıktı adetım 3 gün gecınce ıdrar testı sılık çizgi olarak cıktı adet gununuzde kan negatıf cıksa bile üzülmeyin geç döllenme olabiliyor benm ki gibi
bn sogan kurunu bu ay allahin izniyle hamileyom ins ve esimede bi kac gun keci boununuuzu pekmezi ictirdm ve bgn kan snucu bkliymMerhaba bayanlar uzun zamandır sayfadaki yorumları nızı ookuyorun ve gerçekten bende çok merak etmeye başladım soğan kurunu ve bu ay yapmayı planlıyorum ve birde eşine keçi boynuzu kürü uyguliyan var bunları nasıl yapmam gerekiyor acaba ?
Canım nasıl uyguladjn peki tarif alabilirmiyim ?bn sogan kurunu bu ay allahin izniyle hamileyom ins ve esimede bi kac gun keci boununuuzu pekmezi ictirdm ve bgn kan snucu bkliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?