Keçi boynuzunun ne zaman içirdin canım pekiAdetim bittikten 1 hafta snra.basladum. sabah aksam ac karnina 1 bardk ictm 10 gun uyguladm
Bnmle birlikte oda basladi sabh ac krnina bde gece yatatkn 1 corba kasigi ictiKeçi boynuzunun ne zaman içirdin canım peki
Teşekkürle canııımBnmle birlikte oda basladi sabh ac krnina bde gece yatatkn 1 corba kasigi icti
cnmmm çok mutlu oldum.Rabbim tamamına erdirsin.bizlere de dua edersen sevinirim.insallah canim yaaa evet oglum 20 aylik simdi oglum 1 yasinda iken hamile kaldim 4 aylik hamileyken kaybettim 5 6 oluyo canim 2 aydr dusunyoruz nezaman olursa artik acelem yok ama burda guzel arkadasliklar edindim teselli oluyorum burda bekliyorum sizinle birlikte oglumdan once 5 aylik bebegimi kaybettim yine canim2 kaybim oldu 4 yillik evliyim.
Yaa Cok Sukur cok sevındım , tebrık ederımm. İnsallah saglıklı bı cocugunuz olur .Aminevet bu ay hamıle kalmak için neler yaptım onlarıda anlatıyım dıer aylardan farklı olarak 4444 salatı tefrıcıye okudum gecen aydan başlamıs oldugum meryem suresını bu ay 41 e tamamladım gunde 4 defa okudugumda oldu hıc okumadıgım gunlerde oldu ama 2 ay da 41 oldu. kenzül arş duası ısmı azam duası salavatı kübra bunları aklıma geldıkce arada okudum. yatsı namazından sonra hacet namazı kıldım buna 1 ay devam ettm adetımın 7. günü sogan suyuna başladım düzenlı yapmya özen gösterdım ve olabildigince sıcak ıctım. 16 gün yakı yapiştırdm 2 gün kaldı tekrr bı yakı daha yapıstırdm oda 2 gün kaldı yumurtlamama yakın 4 gün belimde yakı vardı. bu ay farklı olarak hurma tükettm bol bol dua ettım rabbı hepli minessalihin aklıma geldıkce bunu tekrarladım ilişkiden sonra 40 dk falan kalkmadm cenin şeklinde yattım her ay ayaklarımı havaya dikerdim bu ay onu yapmadım sonuc pozitif umarım faydalı olmusumdr inşallah sizlerdende tez zamnda hayırlı haberler alırızz dualarınızda benıde unutmayın allahım saglıklı sıhhatlı eli ayagı düzgün evlatlar nasp etsın hepimize aminnn :)
Sonuc ne oldu tatlım???? Cok merak ettımAdetim bittikten 1 hafta snra.basladum. sabah aksam ac karnina 1 bardk ictm 10 gun uyguladm
Cnm dun aldım snucu ama doktora gsterme imkanım olmadı deger 1932,6 anlamadm ne oldgnu
Hayırlıı uğurlu olsun canınmm :))))belirtilerinii ve soğan kurunu kaç defa ne kadar kullandın bilgi verebilirmisiiin ilk defa başlicamdaa ???Hamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
belirtilerin sık tuvalete cıkıyodm akıntım cok oluyodu cok acıkıyodm bde belim agrıyodu sogan kurunu 10 gun uyguladn sabah aksam ac karnına bde esıme kecı boynuzu pekmezı ıcırdmAyyu
Hayırlıı uğurlu olsun canınmm :))))belirtilerinii ve soğan kurunu kaç defa ne kadar kullandın bilgi verebilirmisiiin ilk defa başlicamdaa ???
belirtilerin sık tuvalete cıkıyodm akıntım cok oluyodu cok acıkıyodm bde belim agrıyodu sogan kurunu 10 gun uyguladn sabah aksam ac karnına bde esıme kecı boynuzu pekmezı ıcırdm
Ami ins duaarim szinleAyyu
Hayırlıı uğurlu olsun canınmm :))))belirtilerinii ve soğan kurunu kaç defa ne kadar kullandın bilgi verebilirmisiiin ilk defa başlicamdaa ???
Canımm cok sevındm ya hayırlı olsn kac günün geçmişti degerin baya yüksek ikiz olmasnHamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
amin ins seninde haberlerni duyarkHay maşallah baya yüksek çıkmış degerin canımben sana dedim hamilesin git kan ver diye. Hayırlı ugurlu olsun canım darısı başımıza inşallah
5 gunum gecti cnm Allah hayirlisini versnCanımm cok sevındm ya hayırlı olsn kac günün geçmişti degerin baya yüksek ikiz olmasn
cnm çokkk sevindim Rabbim tamamına erdirsin.bizlere de dua edersen seviniriz.Hamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
ederim tabi Rabbim isteyen herkese nasp etsincnm çokkk sevindim Rabbim tamamına erdirsin.bizlere de dua edersen seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?