Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine:)Hamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
amin canimm bebegim icin dkkat etcem kndimeCanım hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine:)
ayyyyy canim ben hamis degililim yaaa allah mi soyletti canim larendef hamis insalllahhh bende hamis olurum hepinize duaa edyrm tatlim rabbim isteyen herkese tattrsn bu duyguyu saglicakla gelsin bebisler insalllah canimmmm...cnmmm çok mutlu oldum.Rabbim tamamına erdirsin.bizlere de dua edersen sevinirim.
Hamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
hayrirli olsun canim cooook sevindim coookk allah tamaminna erdirsinn insaaalllah canim darisi bizlere tum bekleyenlerin isteyenlere insalllahhhhHamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
Amin canim inshayrirli olsun canim cooook sevindim coookk allah tamaminna erdirsinn insaaalllah canim darisi bizlere tum bekleyenlerin isteyenlere insalllahhhh
cnm yanlışlık olmuş kusura bakma.larendefe yazacaktım.ama inşallah Allah söyletmiştir de senin de güzel haberini alırız.ayyyyy canim ben hamis degililim yaaa allah mi soyletti canim larendef hamis insalllahhh bende hamis olurum hepinize duaa edyrm tatlim rabbim isteyen herkese tattrsn bu duyguyu saglicakla gelsin bebisler insalllah canimmmm...
cnm çok mutlu oldum hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...kızlarrrrrrrrrrrrrr değerım 618 cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm maşallah cok mutluyum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez zamnda hepiniz tadın bu duyguyu canım arkadaşlarım benımmm
insaaaalllahhh canim.hepimizin guzel haberlerini aliriz burda canimsin sende guzel haberler veririsin insalllah canim bize :)cnm yanlışlık olmuş kusura bakma.larendefe yazacaktım.ama inşallah Allah söyletmiştir de senin de güzel haberini alırız.
bence hem ilacı kullanın hem soğan kürü yapın.bu ay kist gitsin diğer ay hamile kalmanız kolaylaşır aksi takdirde ilaçsız kist erimezse hamile de kalamazsınız zatenarkadaşlar benim çikolata kistim var doktor doğum kontrol habı verdi dun başlamam gerektiğini soyledi ama ben başlamadım eşime ilaca başladığımı soyledim . içmeyecem çunku hamile kalmak istiyorum. soğan kuru uygulayacağım. sizce doğru mu yapıyorum yanlışmı kızlar cevap verin bana
soğan küründen ziyade incir havuç kürünü tavsiye ederim yumurtaların gelişmesi için...
hapı kist için verdiyse içmeniz gerekir.ama içerseniz incir kürünü bu ay yapmayın.eğer yapacaksanız ben 2 bardak kaynamış suya 7-8 incir koyuyordum 10 dk kaynıyordu.sonra içine bir tane havuç bölüp atıyordum 5 dk daha kaynayınca kapatıyordum ılıyınca yarısını sabah ve yarısını akşam aç karnına içiyordum.21 gün yapılıyor.cok tsk ederim cevabiniz icin.adetinim 3. günündeyim dogum kontrol hapini kullanmaya cumartesi baslamam gerekiyordu önümüzdeki ay tekrar adet görmem icin bu kez baslamadim.dediginiz gibi incir kürüne baslayacagim.yalniz nasil kullanmaliyim ve hapi birakmaminin dogru olup olmadigina bir karar veremedim.tekrar yardimci olursaniz cok sevinirim allahim insallah yardim ederde bir faydasini görürüm..
hapı kist için verdiyse içmeniz gerekir.ama içerseniz incir kürünü bu ay yapmayın.eğer yapacaksanız ben 2 bardak kaynamış suya 7-8 incir koyuyordum 10 dk kaynıyordu.sonra içine bir tane havuç bölüp atıyordum 5 dk daha kaynayınca kapatıyordum ılıyınca yarısını sabah ve yarısını akşam aç karnına içiyordum.21 gün yapılıyor.
uygun olur tabi.isterseniz hepsini 3 gibi veya öğle yemeğinden önce aç karnına içebilirsiniz.daha kolay oluyor öyle.gün olarak uygun tabi.inşallah olumlu sonuç alırsınız...hapi regl olmak icin kullaniyordum.su an biraktigim icin tekrar adetim gelecekmi maalesef bilmiyorum. diger mesele ben saat 4 gibi ise baslayip gece 3 e kadar calisiyorum gündüz iki gibi kaynatip ilik olarak ilkini saat 3 gibi ,digerinide soguk olarak 7,30 gibi icsem sizce olabilirmi tekrar cok tsk ederim hemen cevap yazdiginiz icin ve baslama günü olarak yarini belirledim cok fazla kanamam olmadigi icin (ikinci gün zaten bitti kanamam) 4. gün baslamis olacagim uygunmudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?