Kizlar bebesim 20 gunluk bu gun ilk defa ultrasyonda gordm kuzumu
aAy ne güzel maşallah dua et bize canım bizim de olsun kuzumuz
Amim insAy ne güzel maşallah dua et bize canım bizim de olsun kuzumuz
inşlah benimde bi çovuğum olur adetimin 7.gunu bugun 14. gunde soğan kuru uygulayacam ilk defa hem kistimde var belki yok olur
oyyy yerim ben onu maşallahhhh :) benım geç döllenme oldu sanırım daha gözükmedi ultrasonda kan tahlılınıde tekrarlamadım yarın tekrrlıcm ınsallah yukselmıştır :)Kizlar bebesim 20 gunluk bu gun ilk defa ultrasyonda gordm kuzumu
İms sende gorun kuzunuoyyy yerim ben onu maşallahhhh :) benım geç döllenme oldu sanırım daha gözükmedi ultrasonda kan tahlılınıde tekrarlamadım yarın tekrrlıcm ınsallah yukselmıştır :)
cnm bn kabugunu soyup yptim smdi 20 gunluk bebesm varSelam herkese,soğan kürü yapmak istiyorum bende fakat bir çok yazi okudum yarisinda soğanın kabuğunu soyun diyor yarisinda soymadan yapin diyor..uygulayan arkadaşlar lütfen yardimci olur musunuz soğanın kabuğunu soyacakmiyiz soymayacak miyiz..cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim
Maşallah maşallah allah kucagina almayi nasip etsin :) çok teşekkürler cevap için inşallah darisi benimle beraber tüm isteyenlerin başına olsuncnm bn kabugunu soyup yptim smdi 20 gunluk bebesm var
Can'ım bu soğan kürü her kadının yapması gereken bişey bence içini temizliyor doktora gitmeden öncede başlayabilirsin bence ufak bir not gastrit ve ülser yoksa başla bu küreSelamun aleykum kizlar bende lise cagimdan beri pco vardi ve doktorum hep dogum kontrol hapiyla eritti.dort ay once evlendim ve hic korunmadim (doktorum da evlenmeden once 3 ay dogum kontrol hapi kullanmami soylemisti bnde kullandim) dort aydir korunmadigim halde hamile kalmadim doktorum klomen adinda hap verdi adetimin 3.gunu basladim ve bugun hapim ve adetim de bitti insaAllah.doktorum persembe gel yumurtalara bakalm dedi ama klomen kist yapabiliyomus.benm de vucudum kiste megilli oldugu icin endiseleniyorum.sizce sogan kurune baslasammi yarin yoksa persembe doktora gittikten sonra mi dusunsem ?
Ara da gastrit skntim oluyo ama daha onceden adet olmk icin 3 gun sabah aksam icip 4.gun adet olmustum sogan suyu sayesinde.ama suan demek istedgim klomen yni bitti yumurtalar icin sakincasi olur mu icsem yanlislikla adet oldurur mu gerci dun adetim bitti ama kararsizim isteCan'ım bu soğan kürü her kadının yapması gereken bişey bence içini temizliyor doktora gitmeden öncede başlayabilirsin bence ufak bir not gastrit ve ülser yoksa başla bu küre
incir havuça ben de devam ediyorum 6 yada 7. gün bugün. canım haşlanmış incirleri de çöpe atmaya yüreğim elvermedi. 2 günde bir küçük kavanoz incir reçeli yapıyorum. tadı şahane oldu bayıldım ben. sen de dene istersenyoook canim hic bi zarari yok aksine cok iyi ben yine bi yazi okumustum sogan kurune bagli dusuk yapan olmamistr diyo I.saracoglu bak bi arkadasimiz boyle hamile kaldi ama ben soyan suyunu iltihap icin yapmistim hamile kalamadim gecen ay ama enfeksiyonum kalmadi akintim coktu oda gtti adetle birlikte attim hepsini simdide incir havuc kurunu uyguluyorum bu ay sogan yap hamile kalmazsan diger ayda incir havuc kurunu yaparsin canim hakkinda hayrlisi olsun...
Hamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
unutmam cnm Allah isteyn herkesr nasip etsin ins
ayyy sayfaya bikaç gün girmedim patır patır hamilelik haberleri gelmiş maşallahh!! Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin kızlar. bize de dua edin unutmayın dualarınızda sakın
benimde 7. gun bugun bitti ben yiyodum o incirleri canim yani hepsini degil ama iki uc tane nasil yapyosun receli bende yapim ziyan olmasin yazik valla degerlendireyim bende caanimmincir havuça ben de devam ediyorum 6 yada 7. gün bugün. canım haşlanmış incirleri de çöpe atmaya yüreğim elvermedi. 2 günde bir küçük kavanoz incir reçeli yapıyorum. tadı şahane oldu bayıldım ben. sen de dene istersenaile büyüklerine dağıtcam yapıp yapıp. havuçtan da yapılıyormuş aslında ama ona üşendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?