Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

inşlah benimde bi çovuğum olur adetimin 7.gunu bugun 14. gunde soğan kuru uygulayacam ilk defa hem kistimde var belki yok olur

kisti olan veya hıcbır sorunu olmayan herkese şiddetle soğan suyu tavsiye dıyorum kızlarr ıhmal etmeyın düzenli yapın sıcak sıcak için ve doktor soledi benm 14. gün 16. gün yumurtlama günüm die diger günleri boş geçmeyin cocuk sahıbı olmak ıstıyorsanız adetten sonra her ıkı gune bır ılişki olsun adetınızın 21. gününe kadar devam edin hadı bakalım dolsun göbüşler

Selam herkese,soğan kürü yapmak istiyorum bende fakat bir çok yazi okudum yarisinda soğanın kabuğunu soyun diyor yarisinda soymadan yapin diyor..uygulayan arkadaşlar lütfen yardimci olur musunuz soğanın kabuğunu soyacakmiyiz soymayacak miyiz..cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim

cnm bn kabugunu soyup yptim smdi 20 gunluk bebesm var

merhaba arkadaşlar brokoli kürü yapıyorum , hamileliğe engel olur mu , bilgisi olan var mıdır?

Can'ım bu soğan kürü her kadının yapması gereken bişey bence içini temizliyor doktora gitmeden öncede başlayabilirsin bence ufak bir not gastrit ve ülser yoksa başla bu küre

Can'ım bu soğan kürü her kadının yapması gereken bişey bence içini temizliyor doktora gitmeden öncede başlayabilirsin bence ufak bir not gastrit ve ülser yoksa başla bu küre
Ara da gastrit skntim oluyo ama daha onceden adet olmk icin 3 gun sabah aksam icip 4.gun adet olmustum sogan suyu sayesinde.ama suan demek istedgim klomen yni bitti yumurtalar icin sakincasi olur mu icsem yanlislikla adet oldurur mu gerci dun adetim bitti ama kararsizim iste

incir havuça ben de devam ediyorum 6 yada 7. gün bugün. canım haşlanmış incirleri de çöpe atmaya yüreğim elvermedi. 2 günde bir küçük kavanoz incir reçeli yapıyorum. tadı şahane oldu bayıldım ben. sen de dene istersen aile büyüklerine dağıtcam yapıp yapıp. havuçtan da yapılıyormuş aslında ama ona üşendim

benimde 7. gun bugun bitti ben yiyodum o incirleri canim yani hepsini degil ama iki uc tane nasil yapyosun receli bende yapim ziyan olmasin yazik valla degerlendireyim bende caanimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…