- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 23
- 36
bekle bence icme sogani canim incir havuc yap ic daha iyi canimm.Ara da gastrit skntim oluyo ama daha onceden adet olmk icin 3 gun sabah aksam icip 4.gun adet olmustum sogan suyu sayesinde.ama suan demek istedgim klomen yni bitti yumurtalar icin sakincasi olur mu icsem yanlislikla adet oldurur mu gerci dun adetim bitti ama kararsizim iste
Prolaktinim 31 yani yuksek cikti cnm doktor bu sebeple klomenin yaninda dostinex verdi.incir prolaktini yukseltiyomus olumcul bile olabiliyomus Allah korusun bu sebeple onu yapamiyorumbekle bence icme sogani canim incir havuc yap ic daha iyi canimm.
kisti olan veya hıcbır sorunu olmayan herkese şiddetle soğan suyu tavsiye dıyorum kızlarr ıhmal etmeyın düzenli yapın sıcak sıcak için ve doktor soledi benm 14. gün 16. gün yumurtlama günüm die diger günleri boş geçmeyin cocuk sahıbı olmak ıstıyorsanız adetten sonra her ıkı gune bır ılişki olsun adetınızın 21. gününe kadar devam edin hadı bakalım dolsun göbüşler
cnm bn kabugunu soyup yptim smdi 20 gunluk bebesm var
Canim prolaktinin varsa incir kurunu yapma derim bende var cunku bende oyuzden yapamiyorum kuru uzum incir tursu dan uzakdurProlaktinim 31 yani yuksek cikti cnm doktor bu sebeple klomenin yaninda dostinex verdi.incir prolaktini yukseltiyomus olumcul bile olabiliyomus Allah korusun bu sebeple onu yapamiyorum
Canim hayirli ugurlu olsun Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallhHamileyimmmmmmmmm kızlarrrrrrr
Tatlim hayirli ugurlu olsun ay burdan boyle guzel haberler almak ne guzel bayadir girememistim acinca acayip heyecanladim bole okuyunca Allahim bizlerede nsip eylesin insallh Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin benimde az kaldi adet gunume bakalim hayirlisikızlarrrrrrrrrrrrrr değerım 618 cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm maşallah cok mutluyum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez zamnda hepiniz tadın bu duyguyu canım arkadaşlarım benımmm
Lh fsh tsh ve prolaktin hormonunu dengelemek icin sn. ibrahim saracoglu testere disli aslan pencesini oneriyo videolarinda hep duyuyorum.once 15 gunluk sogan kuru bitince de testere disli aslan pencesi kuru oneriyo.bu ay klomenle hamis kalamazsam(ki insaAllah bi mucize olur da saglikli bir bebise hamile kalirim.AMİN.) bunlari uygulamak aklimdan geciyo bakalimCanim prolaktinin varsa incir kurunu yapma derim bende var cunku bende oyuzden yapamiyorum kuru uzum incir tursu dan uzakdur
yok canm bnde pko yoktu 4 aydır olmuyordu nedensız.. soğan suyu ıctıgım ay oldu cok şükürcnım hamılemısnnn cok sevındım.benım kıstlerım war pkoyum.sende mı pkoydun veya neyın wardı ?sogan suyumu ıcerken kaldın sende ?
allah razı olsun canm ınsallah sende hamışsindir de senınde guzel haberlerını duyarız :)Tatlim hayirli ugurlu olsun ay burdan boyle guzel haberler almak ne guzel bayadir girememistim acinca acayip heyecanladim bole okuyunca Allahim bizlerede nsip eylesin insallh Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin benimde az kaldi adet gunume bakalim hayirlisi
canım şerbet kaynatıyorum önce biraz kıvam alınca 2 günlük inciri atıyorum içine 5-6 karanfil ile. 30 dakika kaynattıktan sonra 1/4 limon sıkıp 10 dakika daha kaynatıyorum. tamamdırbenimde 7. gun bugun bitti ben yiyodum o incirleri canim yani hepsini degil ama iki uc tane nasil yapyosun receli bende yapim ziyan olmasin yazik valla degerlendireyim bende caanimm
Canim ben testere disli aslan pencesinide yaptim 2 ay ama prolaktini dusurmedi bnde biraktim dostinex kullanitorum 1.5 senedir 10 gunde bir bir tane aliyorum 6 ayda bir de emara giriyorumLh fsh tsh ve prolaktin hormonunu dengelemek icin sn. ibrahim saracoglu testere disli aslan pencesini oneriyo videolarinda hep duyuyorum.once 15 gunluk sogan kuru bitince de testere disli aslan pencesi kuru oneriyo.bu ay klomenle hamis kalamazsam(ki insaAllah bi mucize olur da saglikli bir bebise hamile kalirim.AMİN.) bunlari uygulamak aklimdan geciyo bakalim
Ay insallh bugun iki hamilelik haberi daha aldim kuzenlerimin yumurta takibi yaptim ikisinede ikiisde hamile kaldi bu ay vide kendiminkini tutturabilsem :)allah razı olsun canm ınsallah sende hamışsindir de senınde guzel haberlerını duyarız :)
Senin prolaktin degerin kac cnmCanim ben testere disli aslan pencesinide yaptim 2 ay ama prolaktini dusurmedi bnde biraktim dostinex kullanitorum 1.5 senedir 10 gunde bir bir tane aliyorum 6 ayda bir de emara giriyorum
hep öyle olur zaten kendi işimizi bi beceremeyiz :)Ay insallh bugun iki hamilelik haberi daha aldim kuzenlerimin yumurta takibi yaptim ikisinede ikiisde hamile kaldi bu ay vide kendiminkini tutturabilsem :)
yok canm bnde pko yoktu 4 aydır olmuyordu nedensız.. soğan suyu ıctıgım ay oldu cok şükür
Ilk 31 le basladi canim en yuksek 46 oldu bende sonra doktor emar istedi hipofizde mikroadenim cikti her ay kan veriyorun ilac kullandigim icin 4 veya 8 arasi degisiyo ama ilaci birakinca hem yukseliyo yineSenin prolaktin degerin kac cnm
Valla ya guleyim mi aglayayim mi bilemedim hayirlisi demkten baska care yokhep öyle olur zaten kendi işimizi bi beceremeyiz :)
Meryem suresini cok okuyalim Allahimiza dua edelimIlk 31 le basladi canim en yuksek 46 oldu bende sonra doktor emar istedi hipofizde mikroadenim cikti her ay kan veriyorun ilac kullandigim icin 4 veya 8 arasi degisiyo ama ilaci birakinca hem yukseliyo yine
bnm adetim duzenliydi bmde enfeksiyon vardi onun icin kullandim ama senin gibi 21 gun kullanmadm 10 gun kullandim smdi bebesim var isteselam cnm cok tebrık ederım senı.bızlerede dua et nolur.sen nıcın ıcıyordun sogan suyunu cnm??pko falan mı wardı?
bende pko warda bende ıcıyorum sogan suyu.ben 21gun ıcıp 7 gun ara verıyorum 2 aydır adetımı duzenledı.normalde ılacsız adet olmazdım mesela.senın nasıldı adetın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?