Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bekle bence icme sogani canim incir havuc yap ic daha iyi canimm.

cnım hamılemısnnn cok sevındım.benım kıstlerım war pkoyum.sende mı pkoydun veya neyın wardı ?sogan suyumu ıcerken kaldın sende ?

cnm bn kabugunu soyup yptim smdi 20 gunluk bebesm var

selam cnm cok tebrık ederım senı.bızlerede dua et nolur.sen nıcın ıcıyordun sogan suyunu cnm??pko falan mı wardı?
bende pko warda bende ıcıyorum sogan suyu.ben 21gun ıcıp 7 gun ara verıyorum 2 aydır adetımı duzenledı.normalde ılacsız adet olmazdım mesela.senın nasıldı adetın?

Prolaktinim 31 yani yuksek cikti cnm doktor bu sebeple klomenin yaninda dostinex verdi.incir prolaktini yukseltiyomus olumcul bile olabiliyomus Allah korusun bu sebeple onu yapamiyorum
Canim prolaktinin varsa incir kurunu yapma derim bende var cunku bende oyuzden yapamiyorum kuru uzum incir tursu dan uzakdur

kızlarrrrrrrrrrrrrr değerım 618 cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm maşallah cok mutluyum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez zamnda hepiniz tadın bu duyguyu canım arkadaşlarım benımmm
Tatlim hayirli ugurlu olsun ay burdan boyle guzel haberler almak ne guzel bayadir girememistim acinca acayip heyecanladim bole okuyunca Allahim bizlerede nsip eylesin insallh Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin benimde az kaldi adet gunume bakalim hayirlisi

Canim prolaktinin varsa incir kurunu yapma derim bende var cunku bende oyuzden yapamiyorum kuru uzum incir tursu dan uzakdur
Lh fsh tsh ve prolaktin hormonunu dengelemek icin sn. ibrahim saracoglu testere disli aslan pencesini oneriyo videolarinda hep duyuyorum.once 15 gunluk sogan kuru bitince de testere disli aslan pencesi kuru oneriyo.bu ay klomenle hamis kalamazsam(ki insaAllah bi mucize olur da saglikli bir bebise hamile kalirim.AMİN.) bunlari uygulamak aklimdan geciyo bakalim

allah razı olsun canm ınsallah sende hamışsindir de senınde guzel haberlerını duyarız :)

benimde 7. gun bugun bitti ben yiyodum o incirleri canim yani hepsini degil ama iki uc tane nasil yapyosun receli bende yapim ziyan olmasin yazik valla degerlendireyim bende caanimm
canım şerbet kaynatıyorum önce biraz kıvam alınca 2 günlük inciri atıyorum içine 5-6 karanfil ile. 30 dakika kaynattıktan sonra 1/4 limon sıkıp 10 dakika daha kaynatıyorum. tamamdır
şerbetin suyu ve şekerinin oranını tam hatırlamıyorum ama ,şimdi iş yerindeyim eve geçince tarif kitabımdan bakıp yazayım onu da. 2-3 günlük inciri bir kavanozda topla canım atma ve mutlaka dene. tadı şahane oluyor

Canim ben testere disli aslan pencesinide yaptim 2 ay ama prolaktini dusurmedi bnde biraktim dostinex kullanitorum 1.5 senedir 10 gunde bir bir tane aliyorum 6 ayda bir de emara giriyorum

Ilk 31 le basladi canim en yuksek 46 oldu bende sonra doktor emar istedi hipofizde mikroadenim cikti her ay kan veriyorun ilac kullandigim icin 4 veya 8 arasi degisiyo ama ilaci birakinca hem yukseliyo yine
Meryem suresini cok okuyalim Allahimiza dua edelim cunku o mucizeleri yaratir biz ne yaparsak yapalim o(c.c) ol derse o anda oluverir.namazlarimizda kalbimizden isteyelim ben oyle yapiyorum biliyorumki o dua istiyor ondan istenemizi istiyor bizde ol demesini isteyelim insaAllah..bir de yumurtalar buyurken akinti olur mu biliyo musun benden biraz akinti geliyo sari renk gibi bu yunurtalarin buyudugune mi isaret Allah korusun kist olmasn :'(

bnm adetim duzenliydi bmde enfeksiyon vardi onun icin kullandim ama senin gibi 21 gun kullanmadm 10 gun kullandim smdi bebesim var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…