- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 23
- 36
tamam canim goz karari ben ayarlarim coook tskr edrm canim yok atmiycam daha canim toplarim artikcanım şerbet kaynatıyorum önce biraz kıvam alınca 2 günlük inciri atıyorum içine 5-6 karanfil ile. 30 dakika kaynattıktan sonra 1/4 limon sıkıp 10 dakika daha kaynatıyorum. tamamdır
şerbetin suyu ve şekerinin oranını tam hatırlamıyorum ama ,şimdi iş yerindeyim eve geçince tarif kitabımdan bakıp yazayım onu da. 2-3 günlük inciri bir kavanozda topla canım atma ve mutlaka dene. tadı şahane oluyor
yumurta gelişirken akıntı gelir.iyi birşey yani...Meryem suresini cok okuyalim Allahimiza dua edelimcunku o mucizeleri yaratir biz ne yaparsak yapalim o(c.c) ol derse o anda oluverir.namazlarimizda kalbimizden isteyelim ben oyle yapiyorum biliyorumki o dua istiyor ondan istenemizi istiyor bizde ol demesini isteyelim insaAllah..bir de yumurtalar buyurken akinti olur mu biliyo musun benden biraz akinti geliyo sari renk gibi bu yunurtalarin buyudugune mi isaret Allah korusun kist olmasn :'(
Aynen canim bol bol dua elbet insallh olucak meryem suresini okudum ben 41 gun bir suya okudum hergun ictim nasip o ayda olmadi simdide mekkeden meryem ana otu getittrdim onada meryem suresi yasin felan okucam ustumde tasicam bakalim evet yumurta zamani akinti cogaliyo ama beyaz renk veya saydam cok sari ise iltahap olabilir bi test yaptir kist sanmiyorum ama tamda bilemem canimMeryem suresini cok okuyalim Allahimiza dua edelimcunku o mucizeleri yaratir biz ne yaparsak yapalim o(c.c) ol derse o anda oluverir.namazlarimizda kalbimizden isteyelim ben oyle yapiyorum biliyorumki o dua istiyor ondan istenemizi istiyor bizde ol demesini isteyelim insaAllah..bir de yumurtalar buyurken akinti olur mu biliyo musun benden biraz akinti geliyo sari renk gibi bu yunurtalarin buyudugune mi isaret Allah korusun kist olmasn :'(
Anladim cnm persembe gunu doktora gidicem insaAllah.Allahim guzel sonuclar cikarsin karsima insaAllah bana da dua edin esim is nedeniyle ankarada ben annemdeyim doktor yumurtan gelismis git derse esimin yanina gidicem insaAllahAynen canim bol bol dua elbet insallh olucak meryem suresini okudum ben 41 gun bir suya okudum hergun ictim nasip o ayda olmadi simdide mekkeden meryem ana otu getittrdim onada meryem suresi yasin felan okucam ustumde tasicam bakalim evet yumurta zamani akinti cogaliyo ama beyaz renk veya saydam cok sari ise iltahap olabilir bi test yaptir kist sanmiyorum ama tamda bilemem canim
İnsaAllah iyi biseydir canm hic bi fikrim yok bakalm persembe ogrenicem insaAllahyumurta gelişirken akıntı gelir.iyi birşey yani...
Olur canim dua ederim tabiki insallh guzel haberler alirisinAnladim cnm persembe gunu doktora gidicem insaAllah.Allahim guzel sonuclar cikarsin karsima insaAllah bana da dua edin esim is nedeniyle ankarada ben annemdeyim doktor yumurtan gelismis git derse esimin yanina gidicem insaAllah
ismini soyle cnm ınsallah her namazlarımın arkasına ısmınle dua edıyımnee guzel cnm ya bızede dua et nolur ismen dua ıstıorum senden
benim adım aysel bana da dua edersen sevinirim cnmismini soyle cnm ınsallah her namazlarımın arkasına ısmınle dua edıyım
tmm canım benım ederım tabıkıdebenim adım aysel bana da dua edersen sevinirim cnm
canim gecmiss olsun insaalllah iyi olursun yaa benimde bogazim cok agryo idrar yolu enfeksiyonu oldum heralde 1 bardak ilik suya iki uc tatli kasigi bal koy icinede azcik limon sk ye canim cook iyi gelr rabbim sifa versin...Kizlar grip olmusum com kotuyim ilacda kullanamiyom bebis icin dua edinde cabucak atlatiyim
larendef naber canim nasil gidyo bebis nasil? :)tmm canım benım ederım tabıkıde
saol canim sanada cok gecms olmuscanim gecmiss olsun insaalllah iyi olursun yaa benimde bogazim cok agryo idrar yolu enfeksiyonu oldum heralde 1 bardak ilik suya iki uc tatli kasigi bal koy icinede azcik limon sk ye canim cook iyi gelr rabbim sifa versin...
balI ic yazacagima yee yazmisim saoll canm tskr edrm bende :)saol canim sanada cok gecms olmus
Aynn katılıyorum sana bnde 3ayyy boyunca meryem suresi okudum ama olmadııı demekki zamanı gelmemişMeryem suresini cok okuyalim Allahimiza dua edelimcunku o mucizeleri yaratir biz ne yaparsak yapalim o(c.c) ol derse o anda oluverir.namazlarimizda kalbimizden isteyelim ben oyle yapiyorum biliyorumki o dua istiyor ondan istenemizi istiyor bizde ol demesini isteyelim insaAllah..bir de yumurtalar buyurken akinti olur mu biliyo musun benden biraz akinti geliyo sari renk gibi bu yunurtalarin buyudugune mi isaret Allah korusun kist olmasn :'(
cok şükür iyi gidiyo kesesini gördüm bugün ıkı hafta sonrayada kalp atışlarını duyarım ınsallah rabbım tez zamnda hepinize nasip etsın ınsallah :)larendef naber canim nasil gidyo bebis nasil? :)
Selam tatlim ya bisey soracaktım sogan suyuyula ilgili . Burdamisin?ismini soyle cnm ınsallah her namazlarımın arkasına ısmınle dua edıyım
burdayım cnm sorSelam tatlim ya bisey soracaktım sogan suyuyula ilgili . Burdamisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?