çnim testler bzen yanltablr bi kan testi yap bnce inşAllah hamilesndr bnd kuru başladgmdan beri akinti yk haff agri oluo
Bana cevap verecek yok mu
Ben 26 27 günde bir adet oluyorum yumurtlama 14. Gun oluyor esimle 13. Ve 15. Günde ilişki oldu o zaman yumurtlama olmuş mudur boşa gitmemistir dimi canim gullu011Hangi knuda cnim :)
Canim oncesinde iliski olmus o yuzden canini skma hic spermler 72 saate kadar canli kaliyormus ya o yuzden bi gun once degerlendirmissin bu iyiBen 26 27 günde bir adet oluyorum yumurtlama 14. Gun oluyor esimle 13. Ve 15. Günde ilişki oldu o zaman yumurtlama olmuş mudur boşa gitmemistir dimi canim gullu011
çok sağol canım cevap verdiğin içinCanim oncesinde iliski olmus o yuzden canini skma hic spermler 72 saate kadar canli kaliyormus ya o yuzden bi gun once degerlendirmissin bu iyi
çok sağol canım cevap verdiğin içinCanim oncesinde iliski olmus o yuzden canini skma hic spermler 72 saate kadar canli kaliyormus ya o yuzden bi gun once degerlendirmissin bu iyi
Ne demek tatlim taz zamanda gobuslerimizin dolmasi dilegiyle..çok sağol canım cevap verdiğin için
inşAllah canımNe demek tatlim taz zamanda gobuslerimizin dolmasi dilegiyle..
Ben 15 gun sogan suyu ictim tatlim 4 aydir cocuk istiyoruz simdi beklemedeyim pazar gunu test yapcaminşAllah canım
sen de yapıyorsun dimi
Sogan kuru kulanysun ya btnem umarm boşa gtmemstr ya :) dua edlm :)Ben 26 27 günde bir adet oluyorum yumurtlama 14. Gun oluyor esimle 13. Ve 15. Günde ilişki oldu o zaman yumurtlama olmuş mudur boşa gitmemistir dimi canim gullu011
inşAllah hayırlısıyla bebek nasip olur canımBen 15 gun sogan suyu ictim tatlim 4 aydir cocuk istiyoruz simdi beklemedeyim pazar gunu test yapcam
Aleykm selam canim :)Selam kızlar
Ayy ins tatliminşAllah hayırlısıyla bebek nasip olur canım
inşAllah canım birbirimize dua edelimSogan kuru kulanysun ya btnem umarm boşa gtmemstr ya :) dua edlm :)
Bde stres yapma kuzum bn stres yapmamaya clsyrm eger tutmasa bile uzulme dger ay da tdwane dwam et cnim :)Ben 26 27 günde bir adet oluyorum yumurtlama 14. Gun oluyor esimle 13. Ve 15. Günde ilişki oldu o zaman yumurtlama olmuş mudur boşa gitmemistir dimi canim gullu011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?