Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba ben adetimin 10. gününde başladım soğan suyuna 8 gündür içiyorum tadı çok kotu ama içiyorum. kistim var 2 senedir evliyim çocuk istiyorum inşlh bu sefer olur Bi umut işte.

merhaba ben adetimin 10. gününde başladım soğan suyuna 8 gündür içiyorum tadı çok kotu ama içiyorum. kistim var 2 senedir evliyim çocuk istiyorum inşlh bu sefer olur Bi umut işte.
inşAllah cnim :) tadina alşirsn ya bnd ilk bi kc gun zor ictm ama smdi kolayca icyrm :) kstin kc cm :)

Kızlar adetime 2gün kaldı ama akıntım var, beyaz kremsimi desem yumurta akımı desem bılemedım ama hergun var. Bu belırtı olabılırmı? Bıde cok az sağ tarafımda batma oluyo anıden cabucak gecıyo

Bu konunun basligini degistircem: sogan kuru kullanip adeti geciken var mi? Yapcam :)) Aranizda adeti duzenli olup da boyle bi problem yasayan var mi bayanlar? :/

Ark merhaba lutfen cevap yazarmisiniz ben ibrahim beyin sitesinde sogan kurunu adetin bitiminden 2 gun sonra okudum ve sabah kahvaltisindan 2 saat aksam yemeginden iki saat sonra peki sizler nasil yaptiniz

Genel olarak baktığımızda adet gecikmesi olan çok fazla insan var korktum bende şimdi benim adetimde düzenli inşallah sorun olmaz

Geçen ay yaptim ve adetin 27 gün geçti
Hiç böyle olmazdı gebelikte yok
Soğan kurune bagliyorum artik. Yillardir bu kadar geciktoğini hic bilmem soğan kurunden sonra durum bu inşallah iyi bir şey yapiyim derken kotu bi şey yapmamisımdır.

Sizler boyle gecikti falan dedikce bi yandan seviniyorum yani sogan kurunden kaynakli oldugu icin. Sayet iki gune adet olmazsam ve test yaptigimda negatif cikarsa ben de kure baglicam bu durumu benim de hic duzensizligim yoktur cunku.. İnsallah gebelikten kaynaklidir bu gecikmem. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda.

Aynen birde bu sogan kürünün aldatıcı yönü var gecikince direk akla gelen acaba hamile miyim sorusu. Benimde 5. Günüm kürde bakalım ne olacak sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…