tüm isteyenlere nasip olur inşAllahAyy ins tatlim
inşAllah herkesin tutar ama tutmazsa devam edicem birde dua edicez tabiBde stres yapma kuzum bn stres yapmamaya clsyrm eger tutmasa bile uzulme dger ay da tdwane dwam et cnim :)
InşAllah cnm :)Benimde sogan küründe 3.günüm inşallah bu ay hayırlı haberler aliriiz
inşAllah cnim :) tadina alşirsn ya bnd ilk bi kc gun zor ictm ama smdi kolayca icyrm :) kstin kc cm :)merhaba ben adetimin 10. gününde başladım soğan suyuna 8 gündür içiyorum tadı çok kotu ama içiyorum. kistim var 2 senedir evliyim çocuk istiyorum inşlh bu sefer olur Bi umut işte.
Bende akinti artisi olmustu canim ama daha erken biraz daha bekle faydasini goreceksin insKızlar kürde 4. Günüm ama hiç bir belirti yok sizlerin nasıl var mı belirti yaşayan
bencede doğru diyın :)Bu konunun basligini degistircem: sogan kuru kullanip adeti geciken var mi? Yapcam :)) Aranizda adeti duzenli olup da boyle bi problem yasayan var mi bayanlar? :/
Ben bu ay ilk kez sogan kuru yaptim yumurtam normalde 24.-25. Gun catliyordu cok cok gecikti catlama 31. Gun catladi dolayisiyla adetimde eger hamile degilsem 45. Gun gelecek bugun 41. Gunbencede doğru diyın :)
benim bugün 6. günüm benim de ilk gün az bir akıntı geldi başkada gelmediKızlar kürde 4. Günüm ama hiç bir belirti yok sizlerin nasıl var mı belirti yaşayan
İnsallah gecikme yasamazsin canim :)Aynen birde bu sogan kürünün aldatıcı yönü var gecikince direk akla gelen acaba hamile miyim sorusu. Benimde 5. Günüm kürde bakalım ne olacak sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?