Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Belirtilerim bitti. Ben pkoyum 41gunden bir adet olırum aslında. Aogan kuru ictikten sonra belki duzeltır sanmıstım ama hala olmadım, demekki 41gunu beklemem gerek. Test yaptım negatıf. Hayırlısı artık. İnsallah siz guzel haberleri verirsiniz
 
belki adet olmazsın hamilesindir test için erken olabilir
 
Kizlar merhaba ben de 1.5 yillik evliyim. Sadece 3 ay korunduk daha sonra biraktik ve bebek icin denemelere basladik. Fakat naptiysam hamile kalamiyorum. 5 aydir doktora gidiyorum. Rahim filmi cektirdim, klomen kullandim, catlatma ignesi vuruldum en son beta hcg yuksek cikti hamileyim diye sevindim ama sebebi catlatma ignesiymis buyuk bir hayal kirikligi yasadim. Doktora gittigimde de rahim duvarin ince ve basit kist olusmus dedi. Cyclo progynova verdi. Tekrar gittigimde buyumus dedi. Artik sinirlerim o kadar bozuk ki. Ne duysam yapmaya calisiyorum. En son aklima sogan kuru denemek geldi. Bana tam olarak nasil yapildigini anlatabilecek var mi acaba?
 
Canim saracoglu sogan kuru yaz ayrintili anlattigi birkac video var
 
Iyi geceler herkese bende adetin yedinci gunu sogan kurune başladı m pco luyum klomen igne denedim bi ay olmadi gecen ayda sadece klomen kullandim yumurta latin iyi gelis mis bu ay igne yapmaya lim dedi ama yine hamile kalmadı m küre başladım rabbimin sifasi ile inşa llah olur
 
İnsAllah canm :)
 
Gunaydin kizlar. Adetim dort gun gecikti, bugun test yaptim negatif cikti :/ adet olmayi bekliyorum simdi umarim bi an once olurum sogan kuru cogu insanda oldugu gibi bende de gecikme yapti ve sonuc negatif malesef.. Boyle gecikip de adet olan var mi acaba yakin zamanda?
 
Cogu okuqum yorumlarda bole adti qecen hanile ama seni umtlandrmak istemem canm az sabret kan testi yap 10 gun gecnce :)
 
canımmmmmmmmmm hamıleymişinnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))) ayhhhhh cok sevındım hayırlı olsun ask olsun bu topikte neden paylaşmadın.. seni cok merak edıyrdum profılınden ögrendım ayhh cok şükür rabbım sanada nasip ettı ben soğan kürü sen çörek otu kürü denedın hamış kaldık bende çörek otu denedım bana yaramamıştı sende soğan kürü denemiştin oda sna yaramamıştı ortak yaptıgımız tek sey hamıle kaldıgımız ayda tefrıcıye ve meryem suresı okumamız kürler bahane ben herseyi tefrıcıyeye baglıyorum cok şükür bin şükür :)))) herkese tavsıye et tefrıcıyeyı canım benımm sağlıklı hamılelıklerrr dılıyorummmm :)
 



Canımmmm çok teşekkür ederim unutmuşum burda paylaşmayı canım. Çok şükür Rabbim nasip etti. Kürler vesile işte canim bol bol dua edip Allah dan istemek en büyük desteğimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺ ☺
 
kızlarr bende bugun başladım soğan kürünee içerken burnumu tıkayıp içtim koku fılan yoktuu ama burnumu acınca soğanı hıssettım ılık bır sekılde ıctım inşallahhh 15 günü devam ettiririmm sonuçlarınızı hepinizi takip ediyorum inşallah hepimizin göbişleri evlatla dolar :)
 
Kızlar merhaba
Epeydir takip ediyorum sizi. Bende soğan küründe 7. Gündeyim 1 buçuk yıldr evliyim ve 2 aydır korunmuyorm her hangi bir problemimiz yok ama olmadı denemelerimizde bende sabırsızlıktan küre başladı ve çoook merk ediyorm
 
Adını za cokkkkkk sevindim kizlar LaReNdEF tefriciye nasil okudunuz aciklarmisiniz bizde yapalimmm
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.


''' Canım herkese tavsiye ediyorum bu salavatı adet gununuze kadar bitirin 4444 içten samımıyetle ve rabbımden hayırlısını ısteyerek dua edın ınsallah kabul olur '''
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…