- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
benim adetim bitince 5 6 gün yoğun akıntım olur başkada gelmez herhalde yumurtlama günlerinde akıntı oluyorArkadaslar ya yumurtlama bitince akinti biter mi yoksa akinti devam eder mi
soğan kürüne adetiniz bittikten 1 hafta sonra başlayın.en uygun zaman o zamanmış.inşallah faydasını görürsünüz...Arkadaşlar merhaba araniza yeni katildim.. 7 aylık evliyim.açıkçası ilk günden beri hiç korunmadık ve bebek istiyoruz fakat evlenmeden önce adetlerim gayet düzenliydi 28 günde bir oluyordum dört aydır adet döngüsü 35 36 günde bir oluyor merak ediyorum sizce adet düzensizliği mi var ve şu anda adet oluyorum Soğan kürüne ne zaman başlamalıyım Adetim biter bitmez mi tecrübelerinizİ benimle paylaşır mısınız Hepinize çok teşekkür ediyorum
Klomeni doktr mu werdiKızlar bn de yazayım dedim belki umut olur birkac arkadasa
Benimde bi çocuğum vardı ikinciyi sekiz dokuz ay istedik olmadı doktora gittim oda birsey yok deyince bende soğan kürü uyguladım on iki on üç gün kadar
biray sonrada gttim eczaneden klomen aldım onu kullandım. O ay olmadı
Sonraki ay hamile oolduğumu öğrendim. Simdi on aylık bi kızım var
Bnde 6gnde baslamstm bndede pko wardi :) insAllah kist fln kalmamstr canm :)arkadaşlar ben yarındaa içeceğim soğan suyunu tam 15gün içmiş olacağım. adetimin 10.günunde başladım. yarın da içip beklemeye geçeceğim artık. geçen ay 5 inde olmuştum bakalım ne olacak. ama benim 1.3cm boyutunda birde kistim var. adet okursam doktora gideceğim bakalım ne diyecek. gelişmelerden sizleride haberdar ederim. allah isteyen herkese çocuk versin. AMiN...
Kızlar benim adet olmama 3 gün var bugün test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım testi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?