Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar merhaba yazdiklarinizi okuyunca deneyimi mi paylaşmak istedim ben 6 ay korunmadigim halde hamile kalmadım hiç bi sorun çıkmadı klomen kullandım ise yaramadı en son geçen yıl şubatta soğan kuru ve testere disli aslan pençesi kürü yaptım vere mart ayında hamile kaldım bebeğim 46 günlük şimdi umudunuzu kaybetmeyin ins isteyen herkese nasip olur annelik

Ben soğan kürünü geçen ay yaptım, hem yumurtalıklara etkisi hem de bağışıklık güçlendirici olarak. Ne yazık ki bu ay hem ilk defa bronşit oldum hem de adetim 1,5 hafta gecikti Soğana bağlıyorum ama olmayabilir de elbette. İronik ve komik oldu biraz.

Kızlar bişey sorucam yardimci olurmusunuz ben sogan küründe 8. Günüm normalde bugün yumurtlama günüm adetim düzenli dir ve yumurtlama günlerinde kasığım ağrırdi ilk defa ağrımadi acaba bu kür yumurtlama günümü geciktırir mi olabilir mi böyle durum yaşayan var mi

kızlarr benim kasıklarımda cok ağrı oluyor acaba normal mı buu 2 . gunumdeyım sımdıden etkı etmeye mı başladı acaba

Bende bu ay negatif bi asilamanin ardindan adetimin ikinci gunundeyim asilama tutmamasini gectim bide kist olustu yani 1 ay geriye atti beni bu ay tedavi yok kist olustugu icin bende de esimdede bi sikinti yokmus 1 seneden fazla ugrasiyoruz olmuyor acaba bende denesemmi bu ay

E="learrose, post: 44860891, member: 728848"]Bende bu ay negatif bi asilamanin ardindan adetimin ikinci gunundeyim asilama tutmamasini gectim bide kist olustu yani 1 ay geriye atti beni bu ay tedavi yok kist olustugu icin bende de esimdede bi sikinti yokmus 1 seneden fazla ugrasiyoruz olmuyor acaba bende denesemmi bu ay[/QUOTE]
Bencr dene zarar gelmez bendede kist var iki tane

LaReNdEF allah razı olsun canimm nasil uygulandığını mera k etmiştim çok sağol bi arkadaş im bna silsile i alliye okumami tavsiye etti oda etkili bi dua mis hersey icin arkadaş larida bilgilendirme k istedimm rabbimizzz ol derse olurrrrr inşallah hhh sadece tedavide degil dualar imuzda cokkk önemli

Arkadaşlar lütfen yardım ilk defa sogan kürü yapıyorum 9. Gün ama ilk kez yumurtlama döneminde kaşık ağrım. Olmadı neden acaba

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katildim.. 7 aylık evliyim.açıkçası ilk günden beri hiç korunmadık ve bebek istiyoruz fakat evlenmeden önce adetlerim gayet düzenliydi 28 günde bir oluyordum dört aydır adet döngüsü 35 36 günde bir oluyor merak ediyorum sizce adet düzensizliği mi var ve şu anda adet oluyorum Soğan kürüne ne zaman başlamalıyım Adetim biter bitmez mi tecrübelerinizİ benimle paylaşır mısınız Hepinize çok teşekkür ediyorum

soğan kürüne adetiniz bittikten 1 hafta sonra başlayın.en uygun zaman o zamanmış.inşallah faydasını görürsünüz...

Kızlar bn de yazayım dedim belki umut olur birkac arkadasa
Benimde bi çocuğum vardı ikinciyi sekiz dokuz ay istedik olmadı doktora gittim oda birsey yok deyince bende soğan kürü uyguladım on iki on üç gün kadar
biray sonrada gttim eczaneden klomen aldım onu kullandım. O ay olmadı
Sonraki ay hamile oolduğumu öğrendim. Simdi on aylık bi kızım var

Klomeni doktr mu werdi

arkadaşlar ben yarındaa içeceğim soğan suyunu tam 15gün içmiş olacağım. adetimin 10.günunde başladım. yarın da içip beklemeye geçeceğim artık. geçen ay 5 inde olmuştum bakalım ne olacak. ama benim 1.3cm boyutunda birde kistim var. adet okursam doktora gideceğim bakalım ne diyecek. gelişmelerden sizleride haberdar ederim. allah isteyen herkese çocuk versin. AMiN...

Bnde 6gnde baslamstm bndede pko wardi :) insAllah kist fln kalmamstr canm :)

Kizlar, benim göğüslerim sertleşdi. Bugun 3gun oldu gecıkmem. Psikolojik olarak tuvalete cıkıyorum. Test yaptım negatıf. Dusunmek cok yorucu aslında

Kızlar benim adet olmama 3 gün var bugün test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım testi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…