Kuzum az daha sabret olumsuz dsnmeyye calis :/Kizlar, benim göğüslerim sertleşdi. Bugun 3gun oldu gecıkmem. Psikolojik olarak tuvalete cıkıyorum. Test yaptım negatıf. Dusunmek cok yorucu aslında
Yok kendim aldım çünkü doktor bi sorun yok bekle demiştiKlomeni doktr mu werdi
Tamam canım sabredemedim ki bekleyeceğim artıkEwet erken yapmsn canm
Cnm wc ihtiyacin geldiginde azcik bekletnce sol tarafinda agri batma oluyomu hic yururken flnkızlarrrrr yaşadığınız belirtilerin çoğu psikolojık.. 7 haftalık hamıleyım hala sık tuvalete cıkmıyorum eskiden nasılsa suandada hıc bır degısıklık yok bebek ıyıce buyuyup rahme baskı yaptıgı zaman sık tuvalete cıkılıyor, gögüslerimin kahverengı yerındede hala bı degısıklık yok bunlar zamanla oluyo kızlar kendınızı dinlemeyin
Beklemek cok yorucu yaaKuzum az daha sabret olumsuz dsnmeyye calis :/
Dogru soyluyosun da bi umut işte insanı deli ediyokızlarrrrr yaşadığınız belirtilerin çoğu psikolojık.. 7 haftalık hamıleyım hala sık tuvalete cıkmıyorum eskiden nasılsa suandada hıc bır degısıklık yok bebek ıyıce buyuyup rahme baskı yaptıgı zaman sık tuvalete cıkılıyor, gögüslerimin kahverengı yerındede hala bı degısıklık yok bunlar zamanla oluyo kızlar kendınızı dinlemeyin
Aslında adetten 10 gün sonra yapmak lazımmıs ama bekleyebılene işteKızlar benim adet olmama 3 gün var bugün test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım testi acaba
bekleyemiyoruz işte ama az daha sabırAslında adetten 10 gün sonra yapmak lazımmıs ama bekleyebılene işte
olmuyo canımCnm wc ihtiyacin geldiginde azcik bekletnce sol tarafinda agri batma oluyomu hic yururken fln
Canm bnde beklemedeyim inan cok zor bqun bitcek sqan kuru bnmde :) obur ayi beklicem 11 inde olmstumBeklemek cok yorucu yaa(( ya adet oluyum ya da guzek haberi alayım artık
Tmm cnm :)olmuyo canım
Duygusalmı oldum yoksa banamı oyle geldı bılemedım. Aglayınca cok icten aglıyorym yaaaCanm bnde beklemedeyim inan cok zor bqun bitcek sqan kuru bnmde :) obur ayi beklicem 11 inde olmstum
Canm kndni fazla mi kaptrdin acabaDuygusalmı oldum yoksa banamı oyle geldı bılemedım. Aglayınca cok icten aglıyorym yaaa(
İhmal etme kuzum bu ay olmasa bile dqer ay dewam et bnce :)Benim adetime 2 gün var soğan küründe 11. Günüm ama çarşamba günü akşam soğan suyunu içtim hemen yemek yemek zorunda kaldım kayinvalidemlerdeydik perşembe günü sabah icemedim akşam içtim sadece bugün ise akşam ve yatarken icecegim yani soğan suyu icmem duzensizlesti bir sorun olur mu tereddüt te kaldım ya
Ola bilir belki deCanm kndni fazla mi kaptrdin acaba
Bnm sqan kurum btti canm adet tarhmi bkliyrm 11 inde olmstm kuzum en son :)Ola bilir belki desenin durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?