Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarrrrr yaşadığınız belirtilerin çoğu psikolojık.. 7 haftalık hamıleyım hala sık tuvalete cıkmıyorum eskiden nasılsa suandada hıc bır degısıklık yok bebek ıyıce buyuyup rahme baskı yaptıgı zaman sık tuvalete cıkılıyor, gögüslerimin kahverengı yerındede hala bı degısıklık yok bunlar zamanla oluyo kızlar kendınızı dinlemeyin

Cnm wc ihtiyacin geldiginde azcik bekletnce sol tarafinda agri batma oluyomu hic yururken fln

Dogru soyluyosun da bi umut işte insanı deli ediyo

Selam kızlar bayadir takip ediyorum sizi bugün üye oldum.. bende 5 aydir çocuk istiyorum ama 1 aydir iki hafta arayla adet görüyorum sogan kurunu yaptim ayin 22sinde bitti dün adet oldum daha 6 günüm vardi haftaya doktora gidicem Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin bende dahil

Benim adetime 2 gün var soğan küründe 11. Günüm ama çarşamba günü akşam soğan suyunu içtim hemen yemek yemek zorunda kaldım kayinvalidemlerdeydik perşembe günü sabah icemedim akşam içtim sadece bugün ise akşam ve yatarken icecegim yani soğan suyu icmem duzensizlesti bir sorun olur mu tereddüt te kaldım ya

İhmal etme kuzum bu ay olmasa bile dqer ay dewam et bnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…