ya bide idrar testi yapmıştım adete 3 gün varken negatif cıktı moralim bozuldu gevşedim soğan kürü yapmada olmayacak diye çok ümitsizim yaİhmal etme kuzum bu ay olmasa bile dqer ay dewam et bnce :)
ya bide idrar testi yapmıştım adete 3 gün varken negatif cıktı moralim bozuldu gevşedim soğan kürü yapmada olmayacak diye çok ümitsizim ya
Slm arkadaşlar yeni üye oldum buraya buket soracan yardımcı olurmusunuz adetime 6 gun kala hastalandim folisit kullandım ondan olabilir micanım yalnız soğan kürüne adetin bittikten 1 hafta sonra başlıcaksın. bizzat i.saraçoğlunun kendisi attığım maile cevap olarak söylemişti. 15 gün kullanıcaksın sonra da bir sonraki ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün kullanıcaksın
Soğan kürü toksin atıcı özelliği de olduğu için çok sık wcye çıkıyorsun normal yaniBenim bugünssoğankurunde 4.gunum felaket sancilarim var ve çokwWC yYecçıkıyorum sizdede bböyle oluyor mu
Çok fazla soğan kürü yapmak zararlıymış çünkü içimizi temizlediği için idrar yollarındaki kristallerinde temizlenebiliyormuş 1 kere yaptıktan sonra birdaha ki adet gününden 10 gün önce 5 veya 7 gün yapabilirsin zaten kürdede böyle yazıyorAslan pencesinden sonra tekrar soğan kürü uygulamayı düşünüyorum bu arada =
ALLAh ger isteyene hayırlı evlat nasib etsin İnşaAllah. İnşaAllah en kısa zamanda şifa buluruz.
Adetim gelmedi ki benim malesef henüz baya gecikmem oldu kürden mi bilmiyorum =(Çok fazla soğan kürü yapmak zararlıymış çünkü içimizi temizlediği için idrar yollarındaki kristallerinde temizlenebiliyormuş 1 kere yaptıktan sonra birdaha ki adet gününden 10 gün önce 5 veya 7 gün yapabilirsin zaten kürdede böyle yazıyor
Benim soğan kürü den sora adetim gününde geldi ve sancılı geçirdim acaba kist mi var yumutralıklarındaAdetim gelmedi ki benim malesef henüz baya gecikmem oldu kürden mi bilmiyorum =(
Daha önce uzuuun bi mesaj yazdımBenim soğan kürü den sora adetim gününde geldi ve sancılı geçirdim acaba kist mi var yumutralıklarında
26 yaşımdayım 6 aydır bebiş istiyoruz korunmayı ilk bıraktığımız ay hamile kaldım ve kimyasal gebelikmiş ondan sonra 6 aydır kalamadım Dr da klomen verdi hapım yeni bitti çarşamba yumurtalarıma bakacak bakalım beklemedeyimDaha önce uzuuun bi mesaj yazdımorada yazdığım gibi pco luyum ben -( belki kistim büyüdü doktora gidince ögrenicem artık inş
Sen kaç yaşındasın ve nekadardır bebek istiosunuz? Sorun ne?
Canm cok uzuldum durumuna senin adetin gelmiyo benimde 2 hafta arayla geliyo bende persembe gitcem doktora ben 5 aydir istiyorum insallah hepimz hamiş oluruzAslan pencesinden sonra tekrar soğan kürü uygulamayı düşünüyorum bu arada =
ALLAh ger isteyene hayırlı evlat nasib etsin İnşaAllah. İnşaAllah en kısa zamanda şifa buluruz.
İnş canım hamiş kalırız. Sık adet olmak bi dert olmamak ap ayrı bi dertCanm cok uzuldum durumuna senin adetin gelmiyo benimde 2 hafta arayla geliyo bende persembe gitcem doktora ben 5 aydir istiyorum insallah hepimz hamiş oluruz
İnş olumlu sonuç alırsın26 yaşımdayım 6 aydır bebiş istiyoruz korunmayı ilk bıraktığımız ay hamile kaldım ve kimyasal gebelikmiş ondan sonra 6 aydır kalamadım Dr da klomen verdi hapım yeni bitti çarşamba yumurtalarıma bakacak bakalım beklemedeyim
Bende duydum ama bende bi değişiklik olmadı zaten 5 gün kullandım 2 kutu daha dün bitti daha sonra alırmıyım bilmiyorum sen günde kaç tane içiyorsunİnş olumlu sonuç alırsın
Klomen kilo aldırıyo diyorlar doğrumu ?
Canm sende sqan kuru uyglamstn demiKizlar ben adet oldum. Pkoyum 41gun tsıklım ama 33 gun sonra oldum . Ama cok fena agrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?