Amin canm bakalim persembe ne oldugu belli olcakİnş canım hamiş kalırız. Sık adet olmak bi dert olmamak ap ayrı bi dertRabbim sonumuzu hayır etsin dermansız dert vermesin inş tüm bebek isteyenler en kısa zamanda hamile kalır. Bu topiği baya takip ettim ilk 800 sayfayı okudum çok hamile kalan var ama herkesin durumu farklı işte
cnm bnm inşallah tez zamnda hamile kalırsın bi tek ben okudum sanıyordm bende tam 850 sayfayı okudum bu topikte hamile kalanları duydukca sevndm veya üzüldüm ama genelde olumlu sonuçlar olunca bnde uyguladm cok şükür ilk ayda hamile kaldm ama duaya cok güveniyorum rbbm hepinize tez vakitte evlat nasip etsn inşallahİnş canım hamiş kalırız. Sık adet olmak bi dert olmamak ap ayrı bi dertRabbim sonumuzu hayır etsin dermansız dert vermesin inş tüm bebek isteyenler en kısa zamanda hamile kalır. Bu topiği baya takip ettim ilk 800 sayfayı okudum çok hamile kalan var ama herkesin durumu farklı işte
21gün değil canım adetinin 14.gunu başlıyorsun 15gun içiyorsunSlm lar 21 gun sogan suyu kaynatip icip hamile kaliniyormus gercekten ole bisey varmidir yada deneyen oldumu lütfen cevap bekliorum arkadaslar
21gün değil canım adetinin 14.gunu başlıyorsun 15gun içiyorsun
bana diyen kişi öyle demedi ama bugün adetimin 4 gun ic bisey olmaz dedi bende bugün basladm21gün değil canım adetinin 14.gunu başlıyorsun 15gun içiyorsun
Herseyin basi tabiki duacnm bnm inşallah tez zamnda hamile kalırsın bi tek ben okudum sanıyordm bende tam 850 sayfayı okudum bu topikte hamile kalanları duydukca sevndm veya üzüldüm ama genelde olumlu sonuçlar olunca bnde uyguladm cok şükür ilk ayda hamile kaldm ama duaya cok güveniyorum rbbm hepinize tez vakitte evlat nasip etsn inşallah
Bana doktor adetinin ucuncu gunu basla demisti am adet olamadigum icin basliyamadimda. Persembe uzman doktora cikcam ins saglam biridirde yardimci olur bana. Vede benim umidim tabi ins mucizevi bi sekilde hamilesin demesini duymak doktorun amaa tabi sadece hayel benimkiBende duydum ama bende bi değişiklik olmadı zaten 5 gün kullandım 2 kutu daha dün bitti daha sonra alırmıyım bilmiyorum sen günde kaç tane içiyorsun
Ne guzel iste sevinmen lazim Ben adet olamadim ilk kez 50 gunun uzerine cikti adetim vede hala olmadim. Acaba soganlarin boyunumu tutturamadim kullanirken anlamadim kiiiKizlar ben adet oldum. Pkoyum 41gun tsıklım ama 33 gun sonra oldum . Ama cok fena agrım var
Bende persembeyi beklicem baska carem yokAmin canm bakalim persembe ne oldugu belli olcak
Herseyin basi tabiki duaNe olur banada dua et. Rabbim seninde evladini kucagina almayi basib etsin saglikli bir sekilde. Sende sorun varmiydi masaAllah ilk ayda ise yaramis cok seviniyorum ise yarayinca vede destek oluyor olumlu sonuclari gorunce. Rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasib etsin ins
Amin cnm inşallah bütün anne adayları çocuk isteyenlere allah hepsine hayrli bi evlat ve sağlıklı versinHerseyin basi tabiki duaNe olur banada dua et. Rabbim seninde evladini kucagina almayi basib etsin saglikli bir sekilde. Sende sorun varmiydi masaAllah ilk ayda ise yaramis cok seviniyorum ise yarayinca vede destek oluyor olumlu sonuclari gorunce. Rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasib etsin ins
Amin Allah razi olsunAmin cnm
Amin cnm inşallah bütün anne adayları çocuk isteyenlere allah hepsine hayrli bi evlat ve sağlıklı versin
cnm bnm inşallah tez zamnda hamile kalırsın bi tek ben okudum sanıyordm bende tam 850 sayfayı okudum bu topikte hamile kalanları duydukca sevndm veya üzüldüm ama genelde olumlu sonuçlar olunca bnde uyguladm cok şükür ilk ayda hamile kaldm ama duaya cok güveniyorum rbbm hepinize tez vakitte evlat nasip etsn inşallah
Cumlemizden cnm bnmAmin Allah razi olsun
Cnn benim bende dün başladım sogan suyu içmeye benim çalıştığım yerde bu arkadaşım var odedi 21 gün sogan suyu kaynat iç sabah akşam bu bardak hamile kalirsin ben öyle yaptım ilk ayda hamile kaldım ve 6 aylık hamileBebisin hayırlı olsn cnmcm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende soğan kürü denemelre ilk basladgmz dönemde yapmstm ertesi ay kimyasal gebelk yaşadım.şimdi yeniden yapmayi düşünüyrm.3 ay falan gecti.Sen ne zaman baslamstn kürü yapmaya.bi arkadsm adetin 2 3 .günü baslamsti o ay hamile kaldi.12.mi 14.gün mü ne başladı hatrlamiorm şimdi o da hemen hamile kaldı o ay.bende 10.gün baslamstm kafama göre biraz.9 gün yapmstm.sen hangi gün baslamstn ve kaç gün icmistn
Cnn benim bende dün başladım sogan suyu içmeye benim çalıştığım yerde bu arkadaşım var odedi 21 gün sogan suyu kaynat iç sabah akşam bu bardak hamile kalirsin ben öyle yaptım ilk ayda hamile kaldım ve 6 aylık hamile
Cnm benim hamile olan bn değilim arkadaşım hamile bana söyleyince bende dün başladım adetimin 4 duncu günü başladım bakalımCvbn için çok sağol cnmcm.sağlıkla bebegni kucagna alırsın inşallah.adetin kaçıncı günü başlamstn
İnşallah doktorundan duyarsın hamile olduğun için adet görmüyorsun der :)Bana doktor adetinin ucuncu gunu basla demisti am adet olamadigum icin basliyamadimda. Persembe uzman doktora cikcam ins saglam biridirde yardimci olur bana. Vede benim umidim tabi ins mucizevi bi sekilde hamilesin demesini duymak doktorun amaa tabi sadece hayel benimki
Cnm benim hamile olan bn değilim arkadaşım hamile bana söyleyince bende dün başladım adetimin 4 duncu günü başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?