- 30 Ocak 2016
- 25
- 3
- 1
- 36
Cnn peki sen kulaniyonmu soğan suyuPardon cnm yanlış anlamsm.inşallah darısı başımıza
Pardon cnm yanlış anlamsm.inşallah darısı başımıza[/QU amin cnm bnm
Ne ise yariyo bu sogan kuru ve nasil yapiliyorarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Cnn peki sen kulaniyonmu soğan suyu
Cnm bnm soğan suyu kise her şeye iyi geliyor çocuk sahibi oluyormussun bende yeni başladım yapılışı soğanı güzel yikiyacan soymadan ikiye bol bi su bardagi cezveye boşalt si sarı oldu mu kapat tupuNe ise yariyo bu sogan kuru ve nasil yapiliyor
Bn hamile kalmak istemiyorum zaten cocugum varda bnde iltihap var onu geccirmiCnm bnm soğan suyu kise her şeye iyi geliyor çocuk sahibi oluyormussun bende yeni başladım yapılışı soğanı güzel yikiyacan soymadan ikiye bol bi su bardagi cezveye boşalt si sarı oldu mu kapat tupu
Bi bakiyomusuz ikimizde hamileymisiz :) ahh hayaller senin yine yari yariya sansin var canmBende persembeyi beklicem baska carem yok
Cnm her şeye iyi geliyor zaten bütün içini temizliyormusBn hamile kalmak istemiyorum zaten cocugum varda bnde iltihap var onu geccirmi
Yok canim yaaa hic sansim oldugunu sanmiyorum cunku adet olmayinca yumurtlamada olmazki sende iki kati yumurtlama olurdur belkide ins Rabbim saglik sihat versinn sonrasindada hemen saglikli hamilelik ve bebek Bende kist olabilir kasiklarimda ara ara nerdeyse 1 aydir igne gibi batmalar oluo Acaba benim gibi olan varmi kiiBi bakiyomusuz ikimizde hamileymisiz :) ahh hayaller senin yine yari yariya sansin var canm
Yok canim yaaa hic sansim oldugunu sanmiyorum cunku adet olmayinca yumurtlamada olmazki sende iki kati yumurtlama olurdur belkide ins Rabbim saglik sihat versinn sonrasindada hemen saglikli hamilelik ve bebek Bende kist olabilir kasiklarimda ara ara nerdeyse 1 aydir igne gibi batmalar oluo Acaba benim gibi olan varmi kiiBi bakiyomusuz ikimizde hamileymisiz :) ahh hayaller senin yine yari yariya sansin var canm
Bn bu konuyu okuyunca soganla hamile kaliniyo sanmistim bi okudim icini tertemiz yapiyomus doktor bna iltihap icin bi fitil verdide duzelmediCnm her şeye iyi geliyor zaten bütün içini temizliyormus
Evet içi temizliyormus yumurtaların hizlandiriyormus bu arkadaşım kullandı su an 6 aylık hamile soğan suyu içipBn bu konuyu okuyunca soganla hamile kaliniyo sanmistim bi okudim icini tertemiz yapiyomus doktor bna iltihap icin bi fitil verdide duzelmedi
Aaah canım iki gündür adet olacakmış gibi kahverengiler gelior hamile olamam sanırım sabah adetim düzeyde normal yumurtalasam sevincem. Sen 15 günde adet oluosan bir ayda iki kez yumurtlamamı yaşıosun? Doktora sor bunları olmazsaBi bakiyomusuz ikimizde hamileymisiz :) ahh hayaller senin yine yari yariya sansin var canm
Ağzından bal damlıyor sanki ama iki gündür kahverengilerim geliyor sanırım imkansız hamile kalmam şimdilik. Güzel haberlerimi gelişmeleri girdikçe yazarım burayaİnşallah doktorundan duyarsın hamile olduğun için adet görmüyorsun der :)
Allahtan umit kesilmez canm vardir vakti zamani.. ama bndede yumurtlama olmuyo netten okudugum kadarylaAaah canım iki gündür adet olacakmış gibi kahverengiler gelior hamile olamam sanırım sabah adetim düzeyde normal yumurtalasam sevincem. Sen 15 günde adet oluosan bir ayda iki kez yumurtlamamı yaşıosun? Doktora sor bunları olmazsa
Bn simdi temizlenip hamile kalirsam ya spiralle korunmuyorum prezervatifle korunuyorumEvet içi temizliyormus yumurtaların hizlandiriyormus bu arkadaşım kullandı su an 6 aylık hamile soğan suyu içip
Cnm öyle olmuyor bende yeni başladım sabah akşam bu bardak icecen benim arkadaşım 21 gün iç dedi burda 15 gün diyorlar ama bn 21 gün icecen bakalım artikMrb kızlar ilk deneme olumsuz . Önümüzdeki ay soğan kürü denemek isyiyorum çalıştığım için 2 ogyn yapamam sadece akşam icsem olur mu . Hiç bu şekilde deneyip fayda gören var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?