Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ne ise yariyo bu sogan kuru ve nasil yapiliyor

Cnm bnm soğan suyu kise her şeye iyi geliyor çocuk sahibi oluyormussun bende yeni başladım yapılışı soğanı güzel yikiyacan soymadan ikiye bol bi su bardagi cezveye boşalt si sarı oldu mu kapat tupu
Bn hamile kalmak istemiyorum zaten cocugum varda bnde iltihap var onu geccirmi

Bi bakiyomusuz ikimizde hamileymisiz :) ahh hayaller senin yine yari yariya sansin var canm
Yok canim yaaa hic sansim oldugunu sanmiyorum cunku adet olmayinca yumurtlamada olmazki sende iki kati yumurtlama olurdur belkide ins Rabbim saglik sihat versinn sonrasindada hemen saglikli hamilelik ve bebek Bende kist olabilir kasiklarimda ara ara nerdeyse 1 aydir igne gibi batmalar oluo Acaba benim gibi olan varmi kii

Bi bakiyomusuz ikimizde hamileymisiz :) ahh hayaller senin yine yari yariya sansin var canm
Yok canim yaaa hic sansim oldugunu sanmiyorum cunku adet olmayinca yumurtlamada olmazki sende iki kati yumurtlama olurdur belkide ins Rabbim saglik sihat versinn sonrasindada hemen saglikli hamilelik ve bebek Bende kist olabilir kasiklarimda ara ara nerdeyse 1 aydir igne gibi batmalar oluo Acaba benim gibi olan varmi kii

Kizlar adet olunursa,adete ne kdar kala vucut isisi duwuyor?

kızlar daha ccok yeniyim soğan kürüne ne zaman baslamak lazım ben nisan ayı gibi doğum kontrol ilacını bırakmayı düşünüorumn ama pko var o yuzden soğan kürünü hem bebek hem de pko için kullanmak ıstiyorum nasıl baslamalı kacncı gün vve ne sıklıkla içmeli deneyimleriniz için teşkkürler

Aaah canım iki gündür adet olacakmış gibi kahverengiler gelior hamile olamam sanırım sabah adetim düzeyde normal yumurtalasam sevincem. Sen 15 günde adet oluosan bir ayda iki kez yumurtlamamı yaşıosun? Doktora sor bunları olmazsa

Allahtan umit kesilmez canm vardir vakti zamani.. ama bndede yumurtlama olmuyo netten okudugum kadaryla

Mrb kızlar ilk deneme olumsuz . Önümüzdeki ay soğan kürü denemek isyiyorum çalıştığım için 2 ogyn yapamam sadece akşam icsem olur mu . Hiç bu şekilde deneyip fayda gören var mi

Mrb kızlar ilk deneme olumsuz . Önümüzdeki ay soğan kürü denemek isyiyorum çalıştığım için 2 ogyn yapamam sadece akşam icsem olur mu . Hiç bu şekilde deneyip fayda gören var mi
Cnm öyle olmuyor bende yeni başladım sabah akşam bu bardak icecen benim arkadaşım 21 gün iç dedi burda 15 gün diyorlar ama bn 21 gün icecen bakalım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…