Kızlar 9 gün adet gecikmesinin sonunda bugün adet oldum. Bu ay 3hafta kadar hayit tohumu ve ınofolic kullandım ondan mı bukadar gecikti bilmiyorum aranızda bunların faydasını gören varmı bende pko başlangıcı var ve tek faydası benim için çok aşırı sancımın olmaması oldu yine sancım var ama dayanılmayacak gibi değilbide bu ay inşallah soğan kürüne başlayacamkızlar bende geçen ay soğan kürü uyguladım ama sadece 10 gün uyguladım sonra adet oldum bu ay da hayıt suyu içtim ve Allaha çok şükürki hamileyim hayıt suyu kadınlara çok iyi geliyor belki birisine faydalı olur diye yazıyorum
bu hayt suyu ne ki yaa sadece kiste mi iyi geliyo yoksa normal sıkıntı olmasa bile bebek için içmek mi gerekiyokızlar bende geçen ay soğan kürü uyguladım ama sadece 10 gün uyguladım sonra adet oldum bu ay da hayıt suyu içtim ve Allaha çok şükürki hamileyim hayıt suyu kadınlara çok iyi geliyor belki birisine faydalı olur diye yazıyorum
ben hayıt suyunu bu ay denedim adet bittikten sonraKızlar 9 gün adet gecikmesinin sonunda bugün adet oldum. Bu ay 3hafta kadar hayit tohumu ve ınofolic kullandım ondan mı bukadar gecikti bilmiyorum aranızda bunların faydasını gören varmı bende pko başlangıcı var ve tek faydası benim için çok aşırı sancımın olmaması oldu yine sancım var ama dayanılmayacak gibi değilbide bu ay inşallah soğan kürüne başlayacam
Sen ne kadar süredir deniyosun?
hayıt suyu kısırlık tedavisinde de kullanılıyor yani bebek içinde adet düzenlenmesi içinde kısacası kadın hastalıklarında kullanılıyorbu hayt suyu ne ki yaa sadece kiste mi iyi geliyo yoksa normal sıkıntı olmasa bile bebek için içmek mi gerekiyo
Sancım yine çok fazla ve afedersiniz adet kanamam değişik normalde parçalı pıhtı gibi olur du ama şimdi su gibi neden acaba siz kaç yıldır deniyosunuz soğan kürüne ne zaman başlamalıyımben hayıt suyunu bu ay denedim adet bittikten sonra
ben 10 aylık evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyorduk Allah nasip etti çok şükür ben soğan kürüne adetim bitince başlamıştım. eğer su gibi gelmesi endişelendirdiyse sizi doktora başvurabilirsiniz o konuda bir fikrim yok. siz ne kadarlık evlisiniz?Sancım yine çok fazla ve afedersiniz adet kanamam değişik normalde parçalı pıhtı gibi olur du ama şimdi su gibi neden acaba siz kaç yıldır deniyosunuz soğan kürüne ne zaman başlamalıyım
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah belirtilerin nasıldı cnm ve battan öncemi sonramı öğrendinkızlar bende geçen ay soğan kürü uyguladım ama sadece 10 gün uyguladım sonra adet oldum bu ay da hayıt suyu içtim ve Allaha çok şükürki hamileyim hayıt suyu kadınlara çok iyi geliyor belki birisine faydalı olur diye yazıyorum
amin inşAllah canm Rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin belirtilerim adetim gecikti öyle anladım birde akıntım çok geliyodu her gün şimdide geliyor birde karnımda ağrılar oluyorRabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah belirtilerin nasıldı cnm ve battan öncemi sonramı öğrendin
Bu cok guzel bir haber Ilk sogan kuru uygulamasindan sonrami hamile kaldiniz? Ilk bebeginizmi olacak? Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasib etsin. Aminamin inşAllah canm Rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin belirtilerim adetim gecikti öyle anladım birde akıntım çok geliyodu her gün şimdide geliyor birde karnımda ağrılar oluyor
adet bittikten 7 gün sonra başlanıp 15 gün boyunca günde 2 defa ve taze olarak yapılıp ılıktan biraz sıcakken içeceksin o ay hamile kalmazsan ikinci adet tarihine 5 yada 7 gün yine yapacaksın saraçoğlunun sitesinde daha ayrıntılı yazıyo kafana takılan bişey olursa kimisi adet biter bitmez başlıyo ama saraçoğlu bittikten 7 gün sonra diyoNasil yapmaliyim benim adetim bes gun suruyo bi anlatirmisiniz be zaman icmeliyim yA
geçen ay soğan kürü uyguladım 9 gün o ay adet oldum bu ay ise hayıt suyu içtim çok şükür Rabbim nasip etti ilk bebeğim Allah nasip ederse. amin Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahBu cok guzel bir haber Ilk sogan kuru uygulamasindan sonrami hamile kaldiniz? Ilk bebeginizmi olacak? Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasib etsin. Amin
Cok cok tesekkur ederim yapicam onu hayirlisiyla ins oluradet bittikten 7 gün sonra başlanıp 15 gün boyunca günde 2 defa ve taze olarak yapılıp ılıktan biraz sıcakken içeceksin o ay hamile kalmazsan ikinci adet tarihine 5 yada 7 gün yine yapacaksın saraçoğlunun sitesinde daha ayrıntılı yazıyo kafana takılan bişey olursa kimisi adet biter bitmez başlıyo ama saraçoğlu bittikten 7 gün sonra diyo
Amin cok sevindim inan bizlerede dua etgeçen ay soğan kürü uyguladım 9 gün o ay adet oldum bu ay ise hayıt suyu içtim çok şükür Rabbim nasip etti ilk bebeğim Allah nasip ederse. amin Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah
Rica ederim cnm ins hayirlisiyla Rabbim isteyen herkese nasip eder bizedeCok cok tesekkur ederim yapicam onu hayirlisiyla ins olur
cnm sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ve adetlerin düzenli miAmin ins bunu butun kalbimle istiyorum rabbim ins nasip etsin
cnm sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ve adetlerin düzenli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?