Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

geçen ay soğan kürü uyguladım 9 gün o ay adet oldum bu ay ise hayıt suyu içtim çok şükür Rabbim nasip etti ilk bebeğim Allah nasip ederse. amin Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah
cnm bu hayıt suyunu ot olarak aktardan mı aldın ve nasıl kaç gün uyguladın anlatabilir misin bu ay çok ümitlenmiştim ağrım var ama sadece lavaboya gittiğimde kanamam oluyo okuduğum diğer biçok belirtilerde vardı bel ağrısı diş eti kanamaları kasıkta batmalar felan test yaptım negatifti erken mi aceba dedim ama bugün az az oluyorum

kizlar ben 2 ay sgan suyu içtm adtm duzenli ama hormn bozklgu we pko war bnd bdaha mi sogan suyu icsem yada ne yapmalym

kizlar ben 2 ay sgan suyu içtm adtm duzenli ama hormn bozklgu we pko war bnd bdaha mi sogan suyu icsem yada ne yapmalym
iki ayda da 15 gün mü yaptın bnce en az 6 ay ara ver çünkü rahim duvarında incelme yapıyormuş bildiğim kadarıyla ve saraçoğlunun izlediğim videosunda yılda 2 defa diyodu iyice araştır fazlası zarar

canim ilk ay 15~gun 2. ay 7 gn ictm ama fayda etmedi ya aslan pncsi mi ot warms ondan icmek ıstyrm ama onu nrd bulcm blmyrm oyuzdn bdaha sgan suyu icsem mi dye dsunydum zarari olrsa icmeym ozman

cnm bn öle biliyorum bnde bu ay yaptım soğan kürü ama bugün çok az az adet oluyorum gibi burdaki bayanladan birisi ilk ay soğan kürü denemiş sonraki ay hayıt suyu kullanıp hamile kalmış bnde bu ay hayıt suyu denemek istiyorum bulabilir miyim bilmiyorum küçük bi ilin ilçesindeyiz bide onu araştırıyorum önceki formlara bakıyorum hayıt suyu ile ilgili yine faydalı bişey bulursam paylaşırım sizinle

hayt suyu ne işe yario bnd ilced yaşyrm we bulamam dye dsunyrm incr kurunu iccem galba

ben suyunu aldım 1 çay kaşığını yarım fincan ılık suya katıyorum aç karna 3 kez içmiştim Allah nasip etti çok şükür

Merhaba canim yazini gorur gormez yardim etmek istedim Testere disli aslan pencesi uygula. Saracoglunun sayfasinda oku aktarlarda vardir ben yurt disinda yasiorum aktardan aldim. Iki cesit olani varmis arastir onu uygula ins sifa olur

adet düzensizliğine hormonlara bağlı gebeliğe engel olan durumlarda düzenleyiciymiş araştırdığım kadarıyla bunu biliyorum
of nerdn bulcm bn ya aktarcda yok burda en iysi siparş wereym bde anlamadgm şu adtm duzenli pko war ddi dktr ama araştrmalarma gore pko adt duzenszlgi olan byanlarda olurmuş

Merhaba canim yazini gorur gormez yardim etmek istedim Testere disli aslan pencesi uygula. Saracoglunun sayfasinda oku aktarlarda vardir ben yurt disinda yasiorum aktardan aldim. Iki cesit olani varmis arastir onu uygula ins sifa olur
çok teşekkr edyrm cnim ilglndgn ıcn artk bnd ole yapicm en iysi bu bde şu 2 aydr hr adtmde aşiri sirt we bel agrşi cekyrm hemde dayanlmick şekild nrmald hc bole olmyrdum

ben suyunu aldım 1 çay kaşığını yarım fincan ılık suya katıyorum aç karna 3 kez içmiştim Allah nasip etti çok şükür
cnm ilgilenip sorularımızı yanıtsız bırakmadığın için çok tşk ederim imkanlar kısıtlı olunca insan çıkıp bulamıyo aceba sn bu suyu eczaneden felan mı aldın yoksa aktardan mı 21 gün içtin galiba bide hamile kalıp içilse zararı olur mu aceba

of nerdn bulcm bn ya aktarcda yok burda en iysi siparş wereym bde anlamadgm şu adtm duzenli pko war ddi dktr ama araştrmalarma gore pko adt duzenszlgi olan byanlarda olurmuş
her bayanda bir olmuyo bazıları pko olmasa bile düzensiz de olabiliyo mesela ben bazıları da pko olsada düzenli olan var sn ona takılma bide tekrar gittin mi dr belki soğan suyundan gitmiştir burdaki bi çok kişinin kisti ya küçülmüş yaa büyümesi durmuş yaa da kaybolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…