amin cnm hepimizin hakkında inşAllahHakkinda hayirlisi olsun canim bende carsamba doktora gitcem bakalim
Asiri agrilarin varsa bi baska doktora muayene ol derim. Ben ilk gittigim doktor pco var dedi rahimimdeki et parcasini gormemis iyiki baska doktora gittim tehsis eder etmez ameliyat oldum. Diyer doktora kalsam kafasina gore tedavi uyguluycalti. Doktor cok onemli bide ekstradan dogal tedavi. 20 gun kadar testere disli aslan pencesi ictim bugun sogana basladim daha once yaptigim icin sogani sadece bukez 10 gun yapmayi dusunuyorum. Senin asiri agrin varsa sirtina vuruyorsa bi doktora gorun tekrar derimçok teşekkr edyrm cnim ilglndgn ıcn artk bnd ole yapicm en iysi bu bde şu 2 aydr hr adtmde aşiri sirt we bel agrşi cekyrm hemde dayanlmick şekild nrmald hc bole olmyrdum
41 gun boyunca meryem suresinide okumak iyi diye biliyorum onuda uygula insaAllah olur hepimizinamin cnm hepimizin hakkında inşAllah
kızlar bu kürlerle birlikte tesbihat ta yapın Rabbim belki bi sebep gönderir
1.Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
2.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
3.Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yok*tan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar eder.)
bi siteden buldum önce bunları yapın vee sadece buna bağlı kalmadan her aklımıza geldiğinde de tekrar edelim inşAllah
her bayanda bir olmuyo bazıları pko olmasa bile düzensiz de olabiliyo mesela ben bazıları da pko olsada düzenli olan var sn ona takılma bide tekrar gittin mi dr belki soğan suyundan gitmiştir burdaki bi çok kişinin kisti ya küçülmüş yaa büyümesi durmuş yaa da kaybolmuş
ekm aynda yasm doldgu icn gtcez bkalm kuzum inşAllah önemli bse yoktr adtm de esksi gbi cok gelmyoAsiri agrilarin varsa bi baska doktora muayene ol derim. Ben ilk gittigim doktor pco var dedi rahimimdeki et parcasini gormemis iyiki baska doktora gittim tehsis eder etmez ameliyat oldum. Diyer doktora kalsam kafasina gore tedavi uyguluycalti. Doktor cok onemli bide ekstradan dogal tedavi. 20 gun kadar testere disli aslan pencesi ictim bugun sogana basladim daha once yaptigim icin sogani sadece bukez 10 gun yapmayi dusunuyorum. Senin asiri agrin varsa sirtina vuruyorsa bi doktora gorun tekrar derim
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşAllah en kısa zamanda hamile olduğumuzu paylaşırız ümitsizlik yok kızlar destek var Allah ın izniyle olacak hepimizingttm de 2 kere aşlma oldum ama ttmadi snra ara werdk yasmin dolmasni bklyrm tp bebek icn dwletten yararlanmak istyruz da cnim :/
benim çikolata kisti varmış inşAllah Allah tüm isteyenlere nasip etsin aktarlarda satılıyor hayıt suyu bende hiç duymamıştım duyunca hemen aldım kalitelisinden alın ama çok şaşkınım aslında bak onun vesilesiyle olducddı msn ya peki snd ne wardi Allahm bzede nasip edr ins 2 senedr ugrasyrz
aktarlarda satılıyor diye duydum ben birisinden aldım adet bitince içmeye başladım hamileyken bir zararı yokmuş ama ben bıraktım bırakılması gerekiyormuşcnm ilgilenip sorularımızı yanıtsız bırakmadığın için çok tşk ederim imkanlar kısıtlı olunca insan çıkıp bulamıyo aceba sn bu suyu eczaneden felan mı aldın yoksa aktardan mı 21 gün içtin galiba bide hamile kalıp içilse zararı olur mu aceba
Benım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sogan kuru yaptım buay ıdrar yestı yaptım negatıf çıktı sı Z ce guvenmelımıyımbenim çikolata kisti varmış inşAllah Allah tüm isteyenlere nasip etsin aktarlarda satılıyor hayıt suyu bende hiç duymamıştım duyunca hemen aldım kalitelisinden alın ama çok şaşkınım aslında bak onun vesilesiyle oldu
belirtilerin var mı peki çok ümitlenme yinede sonrası çok kötü oluyor kafana takma ve sabretmeye çalış çok zor biliyorum ama bir kaç gün daha bekle aksama olma ihtimali oluyoBenım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sogan kuru yaptım buay ıdrar yestı yaptım negatıf çıktı sı Z ce guvenmelımıyım
bulduğuna sevindim bu marka iyisiymiş insAllah vesile olur hayırlısıEki Görüntüle 1792640 Eki Görüntüle 1792640 Kizlar hayıt suyu bu kucuk ilcede olmama ragmen burada tek olan aktara soyledim sagolsun toptancisindan getirtti bn kucuk bekliyordum baya iyi 1lt bu ay deneyecegim insAllah vesile olur
amin cnm inşAllah sağolbulduğuna sevindim bu marka iyisiymiş insAllah vesile olur hayırlısı
Belırtı derken ıstah açılması kasık batması ve akıntı vr bugun ıkıncı gunum gectıbelirtilerin var mı peki çok ümitlenme yinede sonrası çok kötü oluyor kafana takma ve sabretmeye çalış çok zor biliyorum ama bir kaç gün daha bekle aksama olma ihtimali oluyo
Normalde adetin duzenlimi peki? Bende ilk yaptigimda bayaaa gecikmisti cok umitlenmistim ama yanilmisim o yuzden biraz daha bekle hala adet olmazsan doktora gorun.Belırtı derken ıstah açılması kasık batması ve akıntı vr bugun ıkıncı gunum gectı
Normalde duzenlı ayın9u dedımmı olurum ama testte negatıf gecıkme olmuş olabılır bılmıyorumNormalde adetin duzenlimi peki? Bende ilk yaptigimda bayaaa gecikmisti cok umitlenmistim ama yanilmisim o yuzden biraz daha bekle hala adet olmazsan doktora gorun.
Adeti duzenli olanlarin adetîni geciktirebiliyor cunku bircok kisi geciktiginu yazdi bu topige. Bikac gun daha bekle istersen.Normalde duzenlı ayın9u dedımmı olurum ama testte negatıf gecıkme olmuş olabılır bılmıyorum
burda okuduğum kadarıyla snde gördünmü çok öncekilerde bilmiyorum düzenli adet olanlar gecikme yaşamış soğan kürüne bağlıyolardı canını sıkmak istemem ama en kötüsüne hazırla kendini ki hayal kırıklığına uğrama bn bu ay öyle oldum çünkü ve bi arkadaşım bu kürü kullanmadı ama 9 gün gecikme yaşadı hamile sandık onunda düzenliydi hatta bi ebeye gitti çocuk diyemem ama var bişey dedi çok ümitlendi sonunda adet oldu özelden msj atmıştım baktıysan bide onu dene bakalımNormalde duzenlı ayın9u dedımmı olurum ama testte negatıf gecıkme olmuş olabılır bılmıyorum
Tamam teşekkür ederim haber verırımburda okuduğum kadarıyla snde gördünmü çok öncekilerde bilmiyorum düzenli adet olanlar gecikme yaşamış soğan kürüne bağlıyolardı canını sıkmak istemem ama en kötüsüne hazırla kendini ki hayal kırıklığına uğrama bn bu ay öyle oldum çünkü ve bi arkadaşım bu kürü kullanmadı ama 9 gün gecikme yaşadı hamile sandık onunda düzenliydi hatta bi ebeye gitti çocuk diyemem ama var bişey dedi çok ümitlendi sonunda adet oldu özelden msj atmıştım baktıysan bide onu dene bakalım
Aynen canm peki smdi naslsn varmi bi degisiklikSanirim gormedi bi onceki doktorum. Zararin neresinden donersek kardir simdiki aklim olsa hic korunmazdim evlendikten sonra ama herseyde bir hayir vardir Allah buyuktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?