Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hakkinda hayirlisi olsun canim bende carsamba doktora gitcem bakalim
amin cnm hepimizin hakkında inşAllah
kızlar bu kürlerle birlikte tesbihat ta yapın Rabbim belki bi sebep gönderir
1.Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
2.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
3.Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yok*tan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar eder.)
bi siteden buldum önce bunları yapın vee sadece buna bağlı kalmadan her aklımıza geldiğinde de tekrar edelim inşAllah

çok teşekkr edyrm cnim ilglndgn ıcn artk bnd ole yapicm en iysi bu bde şu 2 aydr hr adtmde aşiri sirt we bel agrşi cekyrm hemde dayanlmick şekild nrmald hc bole olmyrdum
Asiri agrilarin varsa bi baska doktora muayene ol derim. Ben ilk gittigim doktor pco var dedi rahimimdeki et parcasini gormemis iyiki baska doktora gittim tehsis eder etmez ameliyat oldum. Diyer doktora kalsam kafasina gore tedavi uyguluycalti. Doktor cok onemli bide ekstradan dogal tedavi. 20 gun kadar testere disli aslan pencesi ictim bugun sogana basladim daha once yaptigim icin sogani sadece bukez 10 gun yapmayi dusunuyorum. Senin asiri agrin varsa sirtina vuruyorsa bi doktora gorun tekrar derim

41 gun boyunca meryem suresinide okumak iyi diye biliyorum onuda uygula insaAllah olur hepimizin

gttm de 2 kere aşlma oldum ama ttmadi snra ara werdk yasmin dolmasni bklyrm tp bebek icn dwletten yararlanmak istyruz da cnim :/

ekm aynda yasm doldgu icn gtcez bkalm kuzum inşAllah önemli bse yoktr adtm de esksi gbi cok gelmyo

gttm de 2 kere aşlma oldum ama ttmadi snra ara werdk yasmin dolmasni bklyrm tp bebek icn dwletten yararlanmak istyruz da cnim :/
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşAllah en kısa zamanda hamile olduğumuzu paylaşırız ümitsizlik yok kızlar destek var Allah ın izniyle olacak hepimizin

cddı msn ya peki snd ne wardi Allahm bzede nasip edr ins 2 senedr ugrasyrz
benim çikolata kisti varmış inşAllah Allah tüm isteyenlere nasip etsin aktarlarda satılıyor hayıt suyu bende hiç duymamıştım duyunca hemen aldım kalitelisinden alın ama çok şaşkınım aslında bak onun vesilesiyle oldu

aktarlarda satılıyor diye duydum ben birisinden aldım adet bitince içmeye başladım hamileyken bir zararı yokmuş ama ben bıraktım bırakılması gerekiyormuş

Kizlar hayıt suyu bu kucuk ilcede olmama ragmen burada tek olan aktara soyledim sagolsun toptancisindan getirtti bn kucuk bekliyordum baya iyi 1lt bu ay deneyecegim insAllah vesile olur

Benım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sogan kuru yaptım buay ıdrar yestı yaptım negatıf çıktı sı Z ce guvenmelımıyım

Benım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sogan kuru yaptım buay ıdrar yestı yaptım negatıf çıktı sı Z ce guvenmelımıyım
belirtilerin var mı peki çok ümitlenme yinede sonrası çok kötü oluyor kafana takma ve sabretmeye çalış çok zor biliyorum ama bir kaç gün daha bekle aksama olma ihtimali oluyo

belirtilerin var mı peki çok ümitlenme yinede sonrası çok kötü oluyor kafana takma ve sabretmeye çalış çok zor biliyorum ama bir kaç gün daha bekle aksama olma ihtimali oluyo
Belırtı derken ıstah açılması kasık batması ve akıntı vr bugun ıkıncı gunum gectı

Normalde adetin duzenlimi peki? Bende ilk yaptigimda bayaaa gecikmisti cok umitlenmistim ama yanilmisim o yuzden biraz daha bekle hala adet olmazsan doktora gorun.
Normalde duzenlı ayın9u dedımmı olurum ama testte negatıf gecıkme olmuş olabılır bılmıyorum

Normalde duzenlı ayın9u dedımmı olurum ama testte negatıf gecıkme olmuş olabılır bılmıyorum
burda okuduğum kadarıyla snde gördünmü çok öncekilerde bilmiyorum düzenli adet olanlar gecikme yaşamış soğan kürüne bağlıyolardı canını sıkmak istemem ama en kötüsüne hazırla kendini ki hayal kırıklığına uğrama bn bu ay öyle oldum çünkü ve bi arkadaşım bu kürü kullanmadı ama 9 gün gecikme yaşadı hamile sandık onunda düzenliydi hatta bi ebeye gitti çocuk diyemem ama var bişey dedi çok ümitlendi sonunda adet oldu özelden msj atmıştım baktıysan bide onu dene bakalım

Tamam teşekkür ederim haber verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…