Henuz daha nasil oldugumu cozemedim cunku adetim duzene girdimi girmedimi bilmiyorum daha hormon icin doktor hap verdi ama kullanmadim dogum kontrol hapi gibi biseydi bunyem kaldirmadi bide cok yan etkisi oldugunu okudum iki gun kullandim sonra biraktim 5 gun sonra adet oldum. Sanirip bikac ay alir hormonlarimin duzelmesi ama ben testeredisli aslan pencesi uyguladim 1 hafta 10 gun kadar adetimden sonrada sogana basladim icim temizlensin diye inseAllah bu sefer kotu bisey cikmaz. Bidahaki aya kontrolum var. Sende ne var ne yok?Aynen canm peki smdi naslsn varmi bi degisiklik
Aslan pencesini bende duydum iyi geliyoms insallh sana sifa olur.. bnde folik asit kullaniyrum adetim 24 25 gunde bir oluyo bugun yada yarn olcam bekliyorm sn kac senelk evlisinHenuz daha nasil oldugumu cozemedim cunku adetim duzene girdimi girmedimi bilmiyorum daha hormon icin doktor hap verdi ama kullanmadim dogum kontrol hapi gibi biseydi bunyem kaldirmadi bide cok yan etkisi oldugunu okudum iki gun kullandim sonra biraktim 5 gun sonra adet oldum. Sanirip bikac ay alir hormonlarimin duzelmesi ama ben testeredisli aslan pencesi uyguladim 1 hafta 10 gun kadar adetimden sonrada sogana basladim icim temizlensin diye inseAllah bu sefer kotu bisey cikmaz. Bidahaki aya kontrolum var. Sende ne var ne yok?
2 yillik evliyim 1 yildir evlat istiyoruz insaAllah en kisa zamanda gelir. Sen kac yillik evlisinAslan pencesini bende duydum iyi geliyoms insallh sana sifa olur.. bnde folik asit kullaniyrum adetim 24 25 gunde bir oluyo bugun yada yarn olcam bekliyorm sn kac senelk evlisin
Insallah canm...bende bir bucuk senedir evliyim 6 aydr istiyoz hayrlisi deglms demek ki diyip kendmi avutuyorm2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz insaAllah en kisa zamanda gelir. Sen kac yillik evlisin
Canim sen bu hayit ve isirgan otunu nasil ictin ?Canim gecmis olsun ayni sorun bende de vardi ayni seyleri banada soylediler benimki ani buyumeyle alindi kistim sonra tekrar olustu hayit ve isirgan otuyla yok oldu birdahada olusmadi sukurler olsun sanada tavsiye ederim hayit ve isirgani
Hayit tohum seklinde oluyor havanda dov istersen isirganla karistir istersen sabah hayit aksam isirgan ic ben sabah hayit aksam isirgan icmisdim canim seninde mi kist sorunun varCanim sen bu hayit ve isirgan otunu nasil ictin ?
Canım mrblar ben birsey soracaktım hani demişsinz adet olmadan on gün önce tekrar basla diye ya gebelik olusmuşsa düşük tehlikesine yol açmıyo mu?? Sonuçta ne var ne yok sokuyokuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor
Düşük bir ihtimal ama ola bilir canım sen gene de birsey kullanma adet olana kadarMerhaba arkadaslar gecen ayin 9unda adet olmustum subatin 9u bu ayin 10unda kan testi yaptirdim negatif idrarda negatif ama hala adetim gelmedi 9gun oldu hala yok tekrar test yapsammi yada adet sokturucu kullansam gec dollenme olmus olabilirmi kafam cok karisikk yardimmmm
Esra merhaba sende uyguladin mi sogan kurunuİns cnim ya sen kac yasindasin
Yok tatlim uygulamadim da bi dahaki ay uyguluycam bu ay hamile kalmazsamEsra merhaba sende uyguladin mi sogan kurunu
Ne varmi anlamadim cnmSenindevar mi pco esracim
Tatlim daha icme belki hamile kaldiysan bu seferde dusuge neden olur maydonoz suyu falanda icmeBende 14 gundur yaptim dun rahatsizlandim spor yapiyorum terliyorum usuttum galiba midem bulaniyo bugun icemedim uzaniyorm bakalim gorcemmi faydasini allahim yardim etsin
hande kullanma adet sokturucu bence emin ol sonra kullan senin de polikistik over miMerhaba arkadaslar gecen ayin 9unda adet olmustum subatin 9u bu ayin 10unda kan testi yaptirdim negatif idrarda negatif ama hala adetim gelmedi 9gun oldu hala yok tekrar test yapsammi yada adet sokturucu kullansam gec dollenme olmus olabilirmi kafam cok karisikk yardimmmm
Valla cnm ona ewde bakmam. Lazim bakar msj atarim sana suan hatirlamiyorum baska yerdeyimİnsallah esra okadar istiyorum kiPolikistikoverin var mi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?