Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen canm peki smdi naslsn varmi bi degisiklik
Henuz daha nasil oldugumu cozemedim cunku adetim duzene girdimi girmedimi bilmiyorum daha hormon icin doktor hap verdi ama kullanmadim dogum kontrol hapi gibi biseydi bunyem kaldirmadi bide cok yan etkisi oldugunu okudum iki gun kullandim sonra biraktim 5 gun sonra adet oldum. Sanirip bikac ay alir hormonlarimin duzelmesi ama ben testeredisli aslan pencesi uyguladim 1 hafta 10 gun kadar adetimden sonrada sogana basladim icim temizlensin diye inseAllah bu sefer kotu bisey cikmaz. Bidahaki aya kontrolum var. Sende ne var ne yok?

Aslan pencesini bende duydum iyi geliyoms insallh sana sifa olur.. bnde folik asit kullaniyrum adetim 24 25 gunde bir oluyo bugun yada yarn olcam bekliyorm sn kac senelk evlisin

Aslan pencesini bende duydum iyi geliyoms insallh sana sifa olur.. bnde folik asit kullaniyrum adetim 24 25 gunde bir oluyo bugun yada yarn olcam bekliyorm sn kac senelk evlisin
2 yillik evliyim 1 yildir evlat istiyoruz insaAllah en kisa zamanda gelir. Sen kac yillik evlisin

Canim gecmis olsun ayni sorun bende de vardi ayni seyleri banada soylediler benimki ani buyumeyle alindi kistim sonra tekrar olustu hayit ve isirgan otuyla yok oldu birdahada olusmadi sukurler olsun sanada tavsiye ederim hayit ve isirgani
Canim sen bu hayit ve isirgan otunu nasil ictin ?

Canım mrblar ben birsey soracaktım hani demişsinz adet olmadan on gün önce tekrar basla diye ya gebelik olusmuşsa düşük tehlikesine yol açmıyo mu?? Sonuçta ne var ne yok sokuyo

Merhaba arkadaslar gecen ayin 9unda adet olmustum subatin 9u bu ayin 10unda kan testi yaptirdim negatif idrarda negatif ama hala adetim gelmedi 9gun oldu hala yok tekrar test yapsammi yada adet sokturucu kullansam gec dollenme olmus olabilirmi kafam cok karisikk yardimmmm

Düşük bir ihtimal ama ola bilir canım sen gene de birsey kullanma adet olana kadar

Merhababende pco liyim bende sogan kuru uyguladim bugun son gunum ama bugun icemiyorm cubku midem cok kotu bulaniyor ve yumurtaliklarima agri girdi ates basiyo bi usuyorum degisik oldum ilk defa sogan kuru yaptim insallah icimi temizler ve hamilr kalabilirim 4yillik evliyim 4ay sonra asilama yaptircaz esimefe keciboynuzu yaptim bakalim hayirlisi

Bende 14 gundur yaptim dun rahatsizlandim spor yapiyorum terliyorum usuttum galiba midem bulaniyo bugun icemedim uzaniyorm bakalim gorcemmi faydasini allahim yardim etsin

hande kullanma adet sokturucu bence emin ol sonra kullan senin de polikistik over mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…