- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
Benim progesteron orani dusuk 2.26 yumurtlama yok o yuzdenTmm canim bnm
rabbim nasip eder cnm bende bi yillik ewliyimHerkesin ayri ayri allah istedigi zaman olcak benim bi arkadasim var daha agustosta evlendi 4ay sonra ilk denemelerinde hamile kaldi nasip iste:)bende 4yillik evliyim sogan kuru o bu ugrasiyorm nasip
Canım mrblar ben birsey soracaktım hani demişsinz adet olmadan on gün önce tekrar basla diye ya gebelik olusmuşsa düşük tehlikesine yol açmıyo mu?? Sonuçta ne var ne yok sokuyo
Oyle ama olsun istiyoruzrabbim nasip eder cnm bende bi yillik ewliyim
Kac yasindasin ?Oyle ama olsun istiyoruz
cnm sen niye o dr a bağlı kalıyorsun ki çalışıyoda olabilirsin yaşadığın yer nasıl bilmiyorum ama git acile iş çıkışı tahlil ver sonucada gitmene bile gerek yok netten bakabilirsin yada tekrar test yapAma 10gun oncenin tahliliyle konusmasi normalmi anlamadim ben o tahlili adet gunumde yapmistim
Oyle yapicam ama burda bi canli bomba olayi oldu isyerinde mahsur kaldik biyere kipirdayamiyoruz suancnm sen niye o dr a bağlı kalıyorsun ki çalışıyoda olabilirsin yaşadığın yer nasıl bilmiyorum ama git acile iş çıkışı tahlil ver sonucada gitmene bile gerek yok netten bakabilirsin yada tekrar test yap
cnm iyi misin ne yaptın gittin mi dr a hadi hayırlı haber ver inşallahOyle yapicam ama burda bi canli bomba olayi oldu isyerinde mahsur kaldik biyere kipirdayamiyoruz suan
Canim bisey sorabilir mmiyim sna ben soha kru yprm ama 13 gn kullandm btti adet gnum gceli yarn 1 hafta olck az once idrarda baktm negatif ama adette olmadm nden snce yardmci olr msn ne olrcnm iyi misin ne yaptın gittin mi dr a hadi hayırlı haber ver inşallah
soğan kürü adet gecikmesi yapabiliyor.bir süre daha bekleyin olmazsanız adet söktürücü içebilirsiniz...Canim bisey sorabilir mmiyim sna ben soha kru yprm ama 13 gn kullandm btti adet gnum gceli yarn 1 hafta olck az once idrarda baktm negatif ama adette olmadm nden snce yardmci olr msn ne olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?