Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Herkesin ayri ayri allah istedigi zaman olcak benim bi arkadasim var daha agustosta evlendi 4ay sonra ilk denemelerinde hamile kaldi nasip iste:)bende 4yillik evliyim sogan kuru o bu ugrasiyorm nasip

Canım mrblar ben birsey soracaktım hani demişsinz adet olmadan on gün önce tekrar basla diye ya gebelik olusmuşsa düşük tehlikesine yol açmıyo mu?? Sonuçta ne var ne yok sokuyo

Aynı soruyu bende soracaktım. bende 2. defa adet olmadan 10 gün önce başlayacağım ama bebiş olma ihtimali var, bir zararı dokunur diye korkuyorum. Lütfen bilgilendirin bizi...

Tahlil yapmadi ayin 10unda verdigim hormon testine bakti gebe degilsin dedi aradan 9gun gecmis testle konustu yeni test istemedi bile ve ben hala adet olmadim akinti var coknfazla 3gun dHa bekle adet olmassan gel tekrar test yapalim dedi pazarteside olmassam bidAha gidicem

10gun bugun ya normal degil gebelikten gectim adet olamiyorum bu ay bosuna gecti normalde bu hafta yeni yumurtlama gunumdu adet olsam adetin tum belirtileri var gogus agrisi yorgunluk kasik agri ve batmasi bir haftadir var Ama kendisi yok kafam cok karisik

merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay 3.ayım olacak bunun yanında soğan kürüne başlamaya karar verdim ama adetim 17 gün gecikti 2 kere test yaptım negatif dün çok az kanamam oldu ama devamı gelmedi ne yapacağımı şaşırdım sökücü ilaç alıp kullanacağım sonrasında klomen ve soğan kürüne başlayacağım sanırım kafam çok karışık neredeyse 5 aydır glukofen ve folik asit kullanıyorum ama bir gelişme hala olmadı rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Ama 10gun oncenin tahliliyle konusmasi normalmi anlamadim ben o tahlili adet gunumde yapmistim
cnm sen niye o dr a bağlı kalıyorsun ki çalışıyoda olabilirsin yaşadığın yer nasıl bilmiyorum ama git acile iş çıkışı tahlil ver sonucada gitmene bile gerek yok netten bakabilirsin yada tekrar test yap

Oyle yapicam ama burda bi canli bomba olayi oldu isyerinde mahsur kaldik biyere kipirdayamiyoruz suan

cnm iyi misin ne yaptın gittin mi dr a hadi hayırlı haber ver inşallah
Canim bisey sorabilir mmiyim sna ben soha kru yprm ama 13 gn kullandm btti adet gnum gceli yarn 1 hafta olck az once idrarda baktm negatif ama adette olmadm nden snce yardmci olr msn ne olr

Canim bisey sorabilir mmiyim sna ben soha kru yprm ama 13 gn kullandm btti adet gnum gceli yarn 1 hafta olck az once idrarda baktm negatif ama adette olmadm nden snce yardmci olr msn ne olr
soğan kürü adet gecikmesi yapabiliyor.bir süre daha bekleyin olmazsanız adet söktürücü içebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…