- 15 Mart 2016
- 8
- 2
- 1
- 30
Kesin hamile deilmiyim yani bn smdiye kdr hic byle olmadim geciktirici kullanmadimsoğan kürü adet gecikmesi yapabiliyor.bir süre daha bekleyin olmazsanız adet söktürücü içebilirsiniz...
Bnim bi sorum olacak adetim 1 hafta gcti sogan kullandim 13 gun snra brkmak zrnda kldm dun aksm idrar testi yptm negatif ckti adette olmadim nedentebrikler canım bende 15 gün soğan kürü uyguladım. 15 gün sonunda 25 kasımda adet oldum. hemen 21 gün incir kürü yaptım. 26 aralıktaki adet günüme kadar 8- 10 daha soğan kürü yapayım dedim. meraktan 2 gün önece yaptırdığım :CüvCüv:kan testinde hamile olduğumu öğrendim.
Canim adetn kac gun gcti idrar tsti mi yptn kndin anlatr msn bnmde 1 hfta gcti hala olmadm dn aksam idrarda bktm negatif hamilemiyimmmmmarkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim
evet cnm soğan kürü bazılarında gecikme yapabiliyo bnce bunun nedeni birazda psikolojik ve çok kafaya takıldığı için bide soğan kürü yaptım kesin hamile olacağım düşüncesi sarıyor insanı tabii bundan dolayı gecikmişte olabilirsin hamilede olabilirsin kendi başına hareket etme imkan varsa git acile ver kan evde bak sonuca ama yoksa biraz daha sabret ayrıca belirti felan var mıCanim bisey sorabilir mmiyim sna ben soha kru yprm ama 13 gn kullandm btti adet gnum gceli yarn 1 hafta olck az once idrarda baktm negatif ama adette olmadm nden snce yardmci olr msn ne olr
Belirti yok cnm ara ara back sncim oldu gcti suan bsy ykevet cnm soğan kürü bazılarında gecikme yapabiliyo bnce bunun nedeni birazda psikolojik ve çok kafaya takıldığı için bide soğan kürü yaptım kesin hamile olacağım düşüncesi sarıyor insanı tabii bundan dolayı gecikmişte olabilirsin hamilede olabilirsin kendi başına hareket etme imkan varsa git acile ver kan evde bak sonuca ama yoksa biraz daha sabret ayrıca belirti felan var mı
Bide ben psikolojk hamilym yasamadm bu ay 3 gn sehir disinada cktm 2 kz asilama yptrdm 2. Si tuttu ama dustu tutunamamis dktrum 1 ay ara vrlm ddi bnde o aralikta oda bu ay sogan yptm adti bkliyordum yani doktorum adet ol 3. Gun gel ddi bn adeti bekliyordm ama gelmedi odaBelirti yok cnm ara ara back sncim oldu gcti suan bsy yk
saraçoğlunun dediğine göre en ideal zaman adet bitiminden 1 hafta sonraymış.yurtdışında yapma imkanınız olursa yapın yoksa diğer ay yapın...Slm arkadaslar..2yildir tevadi oluyorum 2 kez aşılama yaptırdım ama tutmadı.arkadaşım mutlaka soğan kürü yap dedi ama bu ay yurtdisinda olucam ve bugun adetimin 6.günü ne zmn donecegim belli deil..bu ay baslasammi yoksa bi sonraki ay mı..bu ay ne zmn baslmm lzm herkez farkli bisey söylüyor yardimci olurmusunuz
saraçoğlunun dediğine göre en ideal zaman adet bitiminden 1 hafta sonraymış.yurtdışında yapma imkanınız olursa yapın yoksa diğer ay yapın...
sImkanim olur da eşim olmayacak ya o yuzdn diyorm boşa gidermi
soğan kürünün yapılma amacı rahmi temizlemek.kist miyom polip falan varsa ya da iltihap varsa onları giderir.yapmanız iyi olur.yumurtlama probleminiz varsa eşiniz yanınızdayken incir kürü yapın.yoksa da yapabilirsiniz yumurta gelişimini çoğaltır şansınız artar.Rabbim şifa versin bizlere...Imkanim olur da eşim olmayacak ya o yuzdn diyorm boşa gidermi
Merhaba kızlar.14 gün önce aşılama yaptırdık. Bugün test yaptırdım sonuç negatif .Polikistik over hastasıyım. 3 senedir çocuk istiyoruz.adet düzensizliği var bende dün lekelendim adet olucam ama acaba adetmi değil mi bilemiyorum da. Ne zaman başlasam bu küre acaba yardımcı olur musunuz?
s
soğan kürünün yapılma amacı rahmi temizlemek.kist miyom polip falan varsa ya da iltihap varsa onları giderir.yapmanız iyi olur.yumurtlama probleminiz varsa eşiniz yanınızdayken incir kürü yapın.yoksa da yapabilirsiniz yumurta gelişimini çoğaltır şansınız artar.Rabbim şifa versin bizlere...
İNCİR KÜRÜ NASIL VE HANGİ ZAMAN ARALIĞINDA YAPILIYOR ARKADAŞLAR ? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
Genelde adetin 2 3 4. Günleri başlanır. 21 gün yapıp 7 gün ara sonra yineİNCİR KÜRÜ NASIL VE HANGİ ZAMAN ARALIĞINDA YAPILIYOR ARKADAŞLAR ? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
Genelde adetin 2 3 4. Günleri başlanır. 21 gün yapıp 7 gün ara sonra yine
Soğan kürü genelde adet düzeni için ve kist mıyom için yapılır.
incir kürü ise yumurta oluşturmak için yapılır.incir kürü ile birlikte havuç kürü nü yapıyorum ben.incir yumurta oluşturuyor havuç ta çatlamasını sağlıyor
2 buçuk su bardağı su 6 7 incir 15 dk ağzı kapalı kaynat. 2 buçuk su bardağı su ile de 1 havucu 20 dk ağzı kapalı kaynat. Ilıyınca ikisini birleştir. Yemeklerden önce iç. Bir günlük bu[/QUOTEk
kuru incir dimi dediğiniz incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?