Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullandım.ve bugün doktor kontrolümde yumurta kisti olustugu görüldü. Bu ay ilaç falan kullanmayacagim. Doktor kendiliginden gececektir dedi. Bende bu ay soğan kuru yapmak istiyorum. Okuduklarimdan anladığım kadariyla bildiğimiz 1 adet beyaz soğanı dışı kahverengi 4 e bolup 2 bardak suda 5 dakka ağzi kapalı bir şekilde kaynatıp sıcakla ılık arası icilecek. Adetin 7.günü baslanip sabah aksam ac karnina 15 gün süreyle kullanılacak. İçme suyu ile yapılacak. Kürü yapan arkadaşlar bu şekilde doğrumu eğer hatalı birsey varsa düzeltebilir misiniz. Birde korunmama gerek yok değil mi kürü uygularken. Yardimci olursaniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.

evet cnm korunmana gerek yok dışı kahverengi derken mor soğanla karıştırma dışı turuncu içi beyaz normal yemeklil soğan yani

MERHABA ARKADAŞLAR ADETİMİN ÜSTÜNDEN 26 GÜN GEÇTİ TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI ADET SÖKÜCÜ İÇTİM BUGÜN İLAÇ BİTELİ 4.GÜN HALA BİR GELİŞME YOK ÇOK STRES YAPIYORUM SANIRIM AMA ELİMDE DEĞİL NE YAPMALIYIM SİZCE

Adet söktürücüyü doktor mu tavsiye etti. Testler her zaman doğru çıkmayabilir, ve adet söktürücü çok olumsuz neticeler doğurabilir. Eğer doktor önermediyse adetinizi bekleyin kendi gelsin bence.

Malesef kızlar ben bu ay ilk defa soğan kürü yaptım gebelik oluşmadı ama adetim 9 gün geçti normal mi bu benim gibi geciken var mı acaba

Bende şuan kürü yapıyorum ama 10. Gün başladım adet olmaya yakın bırakmayı düşünüyorum. Ama bakalım gecikme yapacak mı?
Valla canım bugün on gün geciktim Dr dediki ovulasyon gerçekleşmemiş bugün yarın çatlar tuhaf geldi bana

bugün 3. günüm soğan kürümde lekelenme şeklinde akıntı geliyor normal mi acaba arkdaşlar 3 mm kistim vardı bu arada gonal kullanmaya bağlı umarım görüp cevaplayan olur

bugün 3. günüm soğan kürümde lekelenme şeklinde akıntı geliyor normal mi acaba arkdaşlar 3 mm kistim vardı bu arada gonal kullanmaya bağlı umarım görüp cevaplayan olur
akıntı varsa iltihabı söküyordur merak etmeyin soğan kürü kisti eritiyor zaten devam edin...

Slm arkadaslr. Byadir qirmiyorsum buraya. 3 senelik ewliyim bende1 buck senedr cocuk icin uqrasyrz en son 3 ay once bi asilama yaptirdik ama tutmayinca 1 ay da soqan kuru denedm oda olmayinca ara wermstik. En son adet tarihim 19 subat we adetim suan 9 qun qecikmede. Ve qecen cumartesi yani 26 mart da pembe bir kanamam oldu 2 sefr qeldi ayni qun icinde we pazr qunu de sadece sabh tuwalte qidince pecetye silince qeldi wesnra kesildi hala da adet olmadim acaba hamile kalms olabilr miyim

olma ihtimali var.adetleriniz düzenli miydi.kan testiyle kesin sonuç alabilirsiniz...

akıntı varsa iltihabı söküyordur merak etmeyin soğan kürü kisti eritiyor zaten devam edin...
arkadaşım allah ne muradın varsa versin cevapladığın için.. bugünde zift gibi koyu şekilde geldi.. günlük pedle idare edecek kadar umarım soğan suyu şifam olur bende dahil rabbim isteyen herkese anneliği tattırır.. 2 yıldır müjdeli haberi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…