- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
amin cnm inşallaharkadaşım allah ne muradın varsa versin cevapladığın için.. bugünde zift gibi koyu şekilde geldi.. günlük pedle idare edecek kadar umarım soğan suyu şifam olur bende dahil rabbim isteyen herkese anneliği tattırır.. 2 yıldır müjdeli haberi bekliyorum
Tesekkur ederm canm cewabin icin. Ama test yaptrmya korkuyrm iste yoksa bisey yine bosuna umitlendysem diye.olma ihtimali var.adetleriniz düzenli miydi.kan testiyle kesin sonuç alabilirsiniz...
ben kullandım.kist vardı erimişti.rahmi temizliyor...Computer sen kullandin mi sogan kuru faydasini gordun mu
Bendede pko var ama adetlerim duzenli cok sukur hormonlarimda. Sogan kuru uygulamak istiyorum bi zarari olurmusoğan kürü gecikme yapabiliyor...
olmaz aksine kisti yok etmeye yardımcı oluyo ama bazı düzenli olan kişilerde geciktirme yapabiliyoBendede pko var ama adetlerim duzenli cok sukur hormonlarimda. Sogan kuru uygulamak istiyorum bi zarari olurmu
canlar sogan kuruzaten hamıle kalmak ıcın kullanılıyor bugun daha ılk gunum benım artı femarada kullanıyorum ınsallah bu ay hepımız guzel haberler alırızarkadaşlar merhaba. soğan kürü hamile kalmak için mi yoksa kist için miyapılıyor bende kist yok hamile kalmak istiyorum. bir de eşime de içiriyorum doğru mu yapıyoruz?
ayrıca soğanı her seferinde taze taze mi yapmak gerekir mesela dünkü yaptığım bitmedi bugün sabah kalanı içtik öyle olur mu
canım taze taze yap ıc bıde esine kecıboynuzu kuru yap soganı bayanlar ıcın onerıyorlararkadaşlar merhaba. soğan kürü hamile kalmak için mi yoksa kist için miyapılıyor bende kist yok hamile kalmak istiyorum. bir de eşime de içiriyorum doğru mu yapıyoruz?
ayrıca soğanı her seferinde taze taze mi yapmak gerekir mesela dünkü yaptığım bitmedi bugün sabah kalanı içtik öyle olur mu
yok canı dusuge sebep olmaz insallah cunku hamıle kalmak ıcın ıcılıyor zatenmerhaba arkadaşlar soğan küründe 4.günüm bu ayda klomen kullandım günde 4 adet cuma günü kontrolüm var inşallah hayırlı haber verir bize doktor aklıma takılan bir şey var hamilelik olmuş olsa soğan kürünün zararı olur mu düşüğe sebep olur mu
canım taze taze yap ıc bıde esine kecıboynuzu kuru yap soganı bayanlar ıcın onerıyorlar
onu bılmıyorum canımben sadece sogan kuru yapıyorumpeki keçiboynuzu kürünü de mi taze yapmak lazım her gün canım? o nasıl oluyor
SAĞOLASIN CNM BİLGİ VERDİĞİN İÇİN. YARIN KONTROLÜM VAR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER DUYMAK NASİP OLUR. BU ARADA HEPİNİZİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH.yok canı dusuge sebep olmaz insallah cunku hamıle kalmak ıcın ıcılıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?