- 17 Şubat 2016
- 182
- 124
- 23
Esine icirme ve kalmis suyu kesinlikle icme saracoglu diyordu bi sure bekledikten sonra fermente oluyo etkisini kaybettigi gibi zarari bile olma olasiligi oluyormus sogan olan salata kalsa bile bekletip sonra tuketilmemeliymisarkadaşlar merhaba. soğan kürü hamile kalmak için mi yoksa kist için miyapılıyor bende kist yok hamile kalmak istiyorum. bir de eşime de içiriyorum doğru mu yapıyoruz?
ayrıca soğanı her seferinde taze taze mi yapmak gerekir mesela dünkü yaptığım bitmedi bugün sabah kalanı içtik öyle olur mu
Adetten 7 gun sonra basla 15 gun devam edilir adet olur diger adete 5 yada 7 gun kala tekrar yapKizlar benim bir adetim bittikten sonra 20gün geciyor ve adet oluyorum.simdi ben bu kürü nasil yapacagim adetimden 7gün sonra baslanacak 15gun uygulanacak sonra diger adetine 10gun kala yine baslanacak diyor bu günleri topladiginda 32gun yapiyor zaten benim 2adetimin arasi 20gün napicam ben yardim
canım saracoglu onuda cevaplamıştı adet arası degıkenlık olanlar adetın tam bıttıkden 2 gun sonra basla 15 gun ıc adetınede denk gelse sen devam edKizlar benim bir adetim bittikten sonra 20gün geciyor ve adet oluyorum.simdi ben bu kürü nasil yapacagim adetimden 7gün sonra baslanacak 15gun uygulanacak sonra diger adetine 10gun kala yine baslanacak diyor bu günleri topladiginda 32gun yapiyor zaten benim 2adetimin arasi 20gün napicam ben yardim
canım hayırlı haberlerını beklıyoruz senınde regaıp kandılı kutlu olsunSAĞOLASIN CNM BİLGİ VERDİĞİN İÇİN. YARIN KONTROLÜM VAR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER DUYMAK NASİP OLUR. BU ARADA HEPİNİZİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH.
Canım cok teşekkürler,2.adetime bir hafta kala mı başlayayim ikinci küre?canım saracoglu onuda cevaplamıştı adet arası degıkenlık olanlar adetın tam bıttıkden 2 gun sonra basla 15 gun ıc adetınede denk gelse sen devam ed
cnm seninde rahatsızlığın polikistik over miydiKızlar bende soğan kürü nü denedigim ay hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim. 2 yıldır olmuyordu bizimde aşılama yaptiracagimiz bu ay hamile olduğumu öğrendim. Darisi tüm isteyenlere inş Allah :)))
Adetin 7.gunu başladım 21.gunu biraktim toplam 15 gün uyguladim. Sabah aksam aç ılık olarak icilcek. İki bardak hazır suyu kaynat yemeklik beyaz soğanın kahverengi kabugunu soy dörde böl kaynayan suya at bes dk kaynat süz ılık iç.. :))
cnm seninde rahatsızlığın polikistik over miydi
canım ıstersen cok umutlanma ıcnde cızgı ısık da belırıyor olabılır ıstersen az daha dur bıdaha yap
canım cok sevındım darısı bızım basımızaCanm karanlik çıkmış ya gözükmüyor. Eger silikse vardir bebis. Sağol canm amin darisi sizlere
canım cok sevındım darısı bızım basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?