Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Esine icirme ve kalmis suyu kesinlikle icme saracoglu diyordu bi sure bekledikten sonra fermente oluyo etkisini kaybettigi gibi zarari bile olma olasiligi oluyormus sogan olan salata kalsa bile bekletip sonra tuketilmemeliymis

Adetten 7 gun sonra basla 15 gun devam edilir adet olur diger adete 5 yada 7 gun kala tekrar yap

canım saracoglu onuda cevaplamıştı adet arası degıkenlık olanlar adetın tam bıttıkden 2 gun sonra basla 15 gun ıc adetınede denk gelse sen devam ed

SAĞOLASIN CNM BİLGİ VERDİĞİN İÇİN. YARIN KONTROLÜM VAR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER DUYMAK NASİP OLUR. BU ARADA HEPİNİZİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH.
canım hayırlı haberlerını beklıyoruz senınde regaıp kandılı kutlu olsun

Kızlar bende soğan kürü nü denedigim ay hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim. 2 yıldır olmuyordu bizimde aşılama yaptiracagimiz bu ay hamile olduğumu öğrendim. Darisi tüm isteyenlere inş Allah :)))
Adetin 7.gunu başladım 21.gunu biraktim toplam 15 gün uyguladim. Sabah aksam aç ılık olarak icilcek. İki bardak hazır suyu kaynat yemeklik beyaz soğanın kahverengi kabugunu soy dörde böl kaynayan suya at bes dk kaynat süz ılık iç.. :))

cnm seninde rahatsızlığın polikistik over miydi

Firuze bende kullandim martin 18infe bitti kurum ne adet oldum ne gebeyim evde gebelik testi yaptm sipsilik isikta zor belli oluyo kan testi vermedim okadar cok gittik ki kan icin utaniyorm esime kan vercem demeye benmde esimin hizi dusuk bide bende pco var esimede keciboynuzu yapiyorm hemen testte cikti mi hamilr olduugun firuze

Canm karanlik çıkmış ya gözükmüyor. Eger silikse vardir bebis. Sağol canm amin darisi sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…