:)yarin sabah bidaha yapcam bakalim nolcak cok heyecanliyim acaba dogru mu o cizgi yarim saat sonra kipkirmizi oldu
canım bugun yapmıştırsan heral sonucunu heyecanla beklıyorum:)yarin sabah bidaha yapcam bakalim nolcak cok heyecanliyim acaba dogru mu o cizgi yarim saat sonra kipkirmizi oldu
Hayırlısı olsunarkadaşlar geçen ay aşılama yapıldı malesef ki tutmadıbuda yetmezmiş gbi kist oluştu.. doktorum doğum kontrol hapı verip bu ay ara veriyorz dedi.. burdaki bi arkadaş allah razı olsun bana hem hamile kalmak istiyorsun hemde doğum kontrol hapı içiyorsun sakın içme dedi.. sadece 2 tane içip bıraktım soğan kürüne başladım 3. günden itibaren 3 gün süren zift gbi kan geldi 13. günümde başka bir doktora gittim kist mist hiç birşey gözükmüyor dedi.. yani soğan nasıl bir şifa kayanğıdır ki tamamlamadan 15. güne hiç birşey kalmamış ayrıca çok minik çikolata kistim vardı doktor o bile yok tertemiz dedi için.. rabbim bu bitkinin bize şifasını duyurandan razı olsun.. allahım ben dahil bebek yolu gözleyen hepimize tez zamanda hamilelik müjdesini verip annelik duygusunu yaşatsın..
canım benım 5.gunum ama kanamam ve akıntım hıc olmadı bı doktora gorun ıstersen kıstler varsa onları yok edıyodur belkı bı arkadasdada 3-5 gun sıyaha yakın kan gelmış kıstlerı erımısArkadaslar merhaba.
Ben de sogan kurunu yaptim.
Mart ayindaki normal adetim bittikten 5 gun sonra tekrar kanama basladi. Ilk gunler cok koyu kan geldi,siyaha yakin. 6 gun boyle devam etti. Sonra kan bitti ama kahverengi lekelenme basladi,koyu degildi.
Gecen pazartesiden beri de kan basladi. Adet oldum.
Bu kadar uzun sure kanama ve lekelenme yasayan var mi? 19 gundur fenalik geldi.
Eger yasayan varsa kesilmesi icin naptiniz. Ilac ictiniz mi?
canım benım 5.gunum ama kanamam ve akıntım hıc olmadı bı doktora gorun ıstersen kıstler varsa onları yok edıyodur belkı bı arkadasdada 3-5 gun sıyaha yakın kan gelmış kıstlerı erımıs
3 cm lik kistim ve kucuk kucuk miyomlarim vardi. Kisti olanlarda kanama olurmus. oyle duymustum ben de.Temizlediyse guzel ama 19 gundur devam ediyor. Biktim vallahi boyle gezmekten.tesekkurler canim. Gecen pazartesi normal adetim basladi. En fazla 7 gun suruyor. Bugun bitmesi gerekiyor. Yarin sabah kalktigimda da bitmezse doktora gitmek en iyisi dedigin gibi.
canım on gun den sonrası adet olmadıgı ıcın ozure gırer ve ılışkıye gıre bılırsınız dınen ve tıbben sakıncası olmaz ama gebelık olurmu bılememBen hamilelik icin yapiyorum ama kanama bitmiyor ki,bisey yapabilelim:)
Arkadaslar merhaba.
Ben de sogan kurunu yaptim.
Mart ayindaki normal adetim bittikten 5 gun sonra tekrar kanama basladi. Ilk gunler cok koyu kan geldi,siyaha yakin. 6 gun boyle devam etti. Sonra kan bitti ama kahverengi lekelenme basladi,koyu degildi.
Gecen pazartesiden beri de kan basladi. Adet oldum.
Bu kadar uzun sure kanama ve lekelenme yasayan var mi? 19 gundur fenalik geldi.
Eger yasayan varsa kesilmesi icin naptiniz. Ilac ictiniz mi?[/QUOTbenim 3 gün sürdü aynen bahsettiğin gbi zift gbiydi inşallah temizleniyordur için o yüzden gelmiştir belki sanırım kisti iltihabı olmayanlarda çok kanama yapmıyor bu soğan kürü
Doktora git. Bu kadar uzun kanama olmaz.3 cm lik kistim ve kucuk kucuk miyomlarim vardi. Kisti olanlarda kanama olurmus. oyle duymustum ben de.Temizlediyse guzel ama 19 gundur devam ediyor. Biktim vallahi boyle gezmekten.tesekkurler canim. Gecen pazartesi normal adetim basladi. En fazla 7 gun suruyor. Bugun bitmesi gerekiyor. Yarin sabah kalktigimda da bitmezse doktora gitmek en iyisi dedigin gibi.
canım on gun den sonrası adet olmadıgı ıcın ozure gırer ve ılışkıye gıre bılırsınız dınen ve tıbben sakıncası olmaz ama gebelık olurmu bılemem
Doktora git. Bu kadar uzun kanama olmaz.
haklısın canım aslındaKanama varken de rahat olamam canim ya. Enfeksiyon falan olur mu acaba diye korkarim:)
canım adet gununde acık pembe leke gelmesı gebelık belırtısı yerınde olsam tam bellı olana j-kadar adet sokturucuyu kullanmam 1 hafta daha bekle bence bıdaha tahlıl yaptır olmazsa sokturucuyu kullanSlm kizlar. Dha oncede yazmistim. Bnm normalde adetim 26 martta olmasi lazm ama hala olmadm. Adetim suan 16 qun qecikmede. Adet qunumde sadece 2 3 damla cokk acik bi pembe kanamam oldu. Persmbe qunu test yaptk bisy cikmadi. Cuma da doktora qttik oda test yapti bsy yok dedi. Ultrasonla bakti. Warda diyemem yokta diyemm dedi. We adet sokturucu bi iqne yazdi iqnenin yarsini wurdurdum 3 5 qn icinde adet olursn klomene baslicz dedi. Olmazsn hamilesndr dedi. Adet sokturucu szce kac qnde qetirir qebelik yoksa
Canim zatm saddce 1 kere wuruldum oda iqnenin yarisydi. Baska da yok zaten kullanmiyorm. Doktor hamileysnde bunun bi zarari olmaz desicanım adet gununde acık pembe leke gelmesı gebelık belırtısı yerınde olsam tam bellı olana j-kadar adet sokturucuyu kullanmam 1 hafta daha bekle bence bıdaha tahlıl yaptır olmazsa sokturucuyu kullan
tahlıl yaptını canım belkı gec yumurtlamışsındır bı tahlıl yapBende hala adet olmadim hamilede degilim sogan kurude yaptim neden boyle olduki pco gitti mi gitmedi mo noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?