- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
yınede rıske atma tatlım kızlar bıde bışey sorucam bugun doktora gıttım ıkı yumurtam oluşmuş doktor ovıtrelle dıye catlatma ıgnesı yaptı bende sogan kuru yapıyorum ama rahım duvarım inceymış sogan suyundanmı olmuştur acaba fıkrı olan varmıCanim zatm saddce 1 kere wuruldum oda iqnenin yarisydi. Baska da yok zaten kullanmiyorm. Doktor hamileysnde bunun bi zarari olmaz desi
canı tekrar test yapacaktın ne oldu sılık cızgı cıkmıştı bı kan tahlılı yaptır ıstersenBende hala adet olmadim hamilede degilim sogan kurude yaptim neden boyle olduki pco gitti mi gitmedi mo noldu
canım sogan suyunu bıraksammı acaba bı fıkrın varmıMerve sogan suyu rahmi inceltiyomus o un icin 15gunden fazla kullanmayin diyolar benimde kalinmis doktor demisti polikistik overler ceper ormusrahim duvarin kalin demisti
kalın olmasıda hamılelıge engel mı acabaMerve sogan suyu rahmi inceltiyomus o un icin 15gunden fazla kullanmayin diyolar benimde kalinmis doktor demisti polikistik overler ceper ormusrahim duvarin kalin demisti
canım o zaman bı daha test al yap varsa zaten cıkar gecen sılık cıkmıstı sonra kırmızı oldu demıstın degılmı bence bıdaha yapMerve ben hep bi adet olup bi olmuyorm ya iste sogan kuru yapmistim sonra olmadim ama esim bu sefer kiZdi bana arrik hep kana gidiyoruz umitlenmeyelim dedi gecikmistir dedi bende gitmedim napim su poliskistik gitti mi acaba temmuz gibi asilama yaptircaz
soğan suyunun rahm incelttiğini duymuştum.. o yüzden 15 gün yapıldktan sonra ara veriliyor sanırımyınede rıske atma tatlım kızlar bıde bışey sorucam bugun doktora gıttım ıkı yumurtam oluşmuş doktor ovıtrelle dıye catlatma ıgnesı yaptı bende sogan kuru yapıyorum ama rahım duvarım inceymış sogan suyundanmı olmuştur acaba fıkrı olan varmı
derya o zaman bı doktora gıt canım bısey yoksada tedavıye baslarsın hayırlısı bakalım hepımız ıcın hayırlısı 15 gunu tamamlıyayım hıı sogan kurunuYaptim merve yaptinm 3 5 tane daha yaptim cikmadi silik bile degil hic bisey yoktu demek ki bozuktu o test:)valla ben subatta gittim doktora bakti dediki polikistik over oldugu icin olur ama nezaman olur bilinmez en iyisi asilama deneyelim iki defa olmazsa tup bebek yapalim vakit kaybi olmasin dedi bende peki dedim sonra sogan suyu ictm adet olmadim:))
benımkınıde ınceltmıscanım onun ıcın 15 gune tamamlamada kararsızımsoğan suyunun rahm incelttiğini duymuştum.. o yüzden 15 gün yapıldktan sonra ara veriliyor sanırım
yok canım cok onceden vardı sonra yok oldu ben dıs gebelık amelıyatı gecırdım sol tarafın tuplerını aldılar sezeryanla 1.5 2yıl dırlı tedavı goruyorum malesef olmadı bu ayda femara dıye bı ılac verdı doktorum bıde ovıtrelle catlatma ıgnesı yaptı bende sogan kuru yaptım insallah bu ay hayırlı haberler alırım bıde 10 kıloya yakın kılo verdım bı 3-5 kılo daha versem belkı sansımı artırmış olurumMerve ben yurt disindayim turkiyede asilama yaptirmak istiyorm oyuzden temmuzu bekliyorm ben senin yerinde olsam icerim merve seninde polikistigib yok muydu
canım ben annemle bu konuları konusamıyorum utanıyorum onun ıcın ona sormadım canımİnsallah merve neden olmasin allah herseyin iyisini bilir guzelini versin hayirlisini versin bizlere insallah annen ne diyo sogan kuru icin bi onada sorsan anneler hisseder ya bana ic demisti
Aynen canim. Ben cuma qunu adet sokturucu iqne wurulmstm iqnenin yarsini wuruldum. We hala adet olmadim. Bu adet sokturcu iqnelr kac qnde qetirir. Kullanan warmi acaba....yınede rıske atma tatlım kızlar bıde bışey sorucam bugun doktora gıttım ıkı yumurtam oluşmuş doktor ovıtrelle dıye catlatma ıgnesı yaptı bende sogan kuru yapıyorum ama rahım duvarım inceymış sogan suyundanmı olmuştur acaba fıkrı olan varmı
Kalinlastirmak icin nar suyu icilmelibenımkınıde ınceltmıscanım onun ıcın 15 gune tamamlamada kararsızım
varmı bı gunu ac veya tokmu yoksa her an ıcılebılırmıKalinlastirmak icin nar suyu icilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?