Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba pınar bısey danısacam ya bende en son doktor kontrolumde hıc bişey cıkmadı eşimde ve bende rahim filmi bile çektirdim en son doktorum bana adet olduktan hemen sonra yumurtlama takibi yapacak yumurta buyudugu zaman ıgneyı yapacak ve ardından aşılama yapacak yanı ıkı ışlem birden yapacak hanı garantı olsun dıye surekli uğraşmayalım git gel olmasın doğal yolla kalma ıhtımalım varmış zaten ama 3 ay falan dinlenın belki kalırsınız dedi olmadı bu ıslemı yaparız eşimle bende tamam dedik sence doğru bır karar mı verdık sen ıgneyı yapmıssın nasıl bı ıslem uygulandı sana bıraz anlata bılırmısın cnm

Merhaba tatlim bu arada aramiza hosgeldin..
Evet simdi soruna gelirsek tabiki anlatirim;
Once sunu soylemeliyim benim tup bebek sansim bile nerdeyse yok gibiydi bu sogan ve testere disli aslanpencesi sayesinde geldigim son nokta suan igne ile bile gebe kalabilecegim dogrusudur :)
Doktorum sogan sayesinde baya ilerleme kat ettigimi hep soyler ;)
Once 1 ay dinlendirdi bni doktorum ilac olarak sadece folibol vrdi daha sonra 23 subatta adet oldum 25 subatta yani adetimin 3. Gunu klomen verdi 5 gun gunde 2 kere ictim, 7 marttada çatlatma ignem(ovitrelle)yapildi (2 doz 1 su olarak) sonra 8 mart gecesi saat 1 de kesinlikle cinsel iliski onerdi ve progestan kapsul verdi normalde agizdan aliniyo fakat daha kesin olsun rahim kalinlassin die fitil olarak kullan dedi aaa bide adet tarihine kadar gun asiri iliski dedi adet olana kadar tabi doktorum adet olma olasiligin biraz az dedi o umutlu bu ay bebek beklio :)))) bnde onumuzdeki aya diorum bakalim kim kazancak :)))
Nerdeyse unutuyordum iliskiden sonra kesinlikle 1 saat idrara cikmak ve ayaga kalkmak yasak dedi

Mrb.Hayırlı cumalar kızlar.nasılsınız bakalım.nasıl gidiyor bebiş çalışmaları.Rabbim topikteki herkese yaratmadan versin hayırlısıyla inşaallah.ilk önhce hiç olmayanlara sonrada benim gibi evladı olanlara 2.yi inşaallah :16:
İns canim Aminnnnnnnnnn guzel dualarin iciN...

Hamile olan arkadaslarim dun hayirli olsun msji yazdim fakat sistemde sorun vardi yayinlanmamis sanirim msjim ..
Rabbim kucaginiza aldiginiz gunleri de nasip etsin 1 avazda insallah..
Bu arada adreslerinizi yazarsaniz yada faceden yazin isterseniz bebislere ilk hediyelerini ben yollamak isterim musade ederseniz..
Pinar kavak coşkun

Yosunum nasilsin bebegim cok ozledim hepinizi :)) amin insallah bebegim ya bakalim beklemedeyim ;)

İyiyim canim saol kizimin uyumasini bekliyrm benim cincime bugun aksam 3 saat uyudugu icin simdi uyumamakta direniyor...sen nasilsin kizzz bu kadar ozletme bir daha kendini olur mu

Pinarim canim bizde seni cok ozledik nerelerdesin sen? Bende durum ayni bugun 3.kurume basladim soganda.onceki kurle arasinda aslan pencesi ictim.bu ay ovulasyon testi almistim erken yumurtladigimi farkettim 2 gun degerlendirdik yeterli olur mu bilemiyorum olursa mucize olur herhalde.simdilik bekliyorum cok umitli olmamakla birlikte.bu arada ayni gun dogmusuz seninle canim onu farkettim :))

Simalimmmmmmm bebegimmmmm kuzummmm lililili :))))))
İnan aklim ve gonlum sizlerdeydi cok ozledim herbirinizi..
Faceden ekleseydin keske tatlim arada ordaydim cunku :))
Ben kndimle ilgili detayi as nicli arkadasa yazdim mutlaka oku olurmu canimcim isine yariycak bisiler vardir ;)
Oylemiiii iyiki dogdun ozaman iyiki varsin ve iyiki tanimisim vede iyiki rabbim seninle karsilastrmis :)

İyiyim canim saol kizimin uyumasini bekliyrm benim cincime bugun aksam 3 saat uyudugu icin simdi uyumamakta direniyor...sen nasilsin kizzz bu kadar ozletme bir daha kendini olur mu

Vallahi allah biliyor ki ; herbirinizi cok merak ettim vede cok ozledim sukur kavusturana :)) bak sen cimcimeye :) zorlama uyumasi icin rahat birak olurmu zorlarsan uykunun baskiyla yapilan bir yaptirim oldugunu sanarak buyur ve buda gelisimine zarar verir annesi ;)

Pko var bende.Adetimi düzenler ve gebe kalmama faydası olur diye kullanmıştım.Ama regl de olamadım testte negatif çıktı.İncir kürünü pkolulara tavsiye etmiyorlar diye duymuştum o yüzden uygulamadım.
Canim adetini kac gun gecti kistlerin hala durmasi enteresan peki drun ilac vermedimi sana kistlerin gitmesi icin?

Vallahi allah biliyor ki ; herbirinizi cok merak ettim vede cok ozledim sukur kavusturana :)) bak sen cimcimeye :) zorlama uyumasi icin rahat birak olurmu zorlarsan uykunun baskiyla yapilan bir yaptirim oldugunu sanarak buyur ve buda gelisimine zarar verir annesi ;)
Aksam Uyudugu icin hic tepki gostermedim zaten biz bile uykumuzu alsak hemen geri uyuyamiyrz aksam saat 9 da kalkti gunduz cok yurudu yoruldu tabi ki simdiye 10 gibi uyumustu hikaye anlatirim sutunu icer uyur gider yavrum nasil kiyayim ona simdi...annelik oyle iste cogu zaman babasi uyutur ilgilenir herseyi ile kizlar babaya duskun oluyo

Aksam Uyudugu icin hic tepki gostermedim zaten biz bile uykumuzu alsak hemen geri uyuyamiyrz aksam saat 9 da kalkti gunduz cok yurudu yoruldu tabi ki simdiye 10 gibi uyumustu hikaye anlatirim sutunu icer uyur gider yavrum nasil kiyayim ona simdi...annelik oyle iste cogu zaman babasi uyutur ilgilenir herseyi ile kizlar babaya duskun oluyo

Kesinlikle dogru :) yosuncum gece sut icirip uyutmak bildigim kadari ile uzman arkadaslarimin soyledigi yani pek saglikli deilmis bu konuda mutlaka bi arastirma yap olurmu ?

merhaba pınar bısey danısacam ya bende en son doktor kontrolumde hıc bişey cıkmadı eşimde ve bende rahim filmi bile çektirdim en son doktorum bana adet olduktan hemen sonra yumurtlama takibi yapacak yumurta buyudugu zaman ıgneyı yapacak ve ardından aşılama yapacak yanı ıkı ışlem birden yapacak hanı garantı olsun dıye surekli uğraşmayalım git gel olmasın doğal yolla kalma ıhtımalım varmış zaten ama 3 ay falan dinlenın belki kalırsınız dedi olmadı bu ıslemı yaparız eşimle bende tamam dedik sence doğru bır karar mı verdık sen ıgneyı yapmıssın nasıl bı ıslem uygulandı sana bıraz anlata bılırmısın cnm

Sana bnim tedavi surecimle ilgili yukarda bayagi detayli bilgi verdigimi dusunuyorum fakat sana bikac soru sormak istiyorum mumkunse?
* nekadarlik evlisin
* hsg nezaman yapildi
* herhangi bi ilac verdimi doktorun
* hormon testlerin nasil ozellikle fsh lh prolaktin ?
* sogan kuru ve baska kurler uyguladinmi?

Kesinlikle dogru :) yosuncum gece sut icirip uyutmak bildigim kadari ile uzman arkadaslarimin soyledigi yani pek saglikli deilmis bu konuda mutlaka bi arastirma yap olurmu ?
Oylemi tamam canim dikkat ederim gerci yatmadan onceleri devam sutunu veriyrdum sutu gunduz iciriyrdum halada devam sutunu iciriyrm dis cikarma durumu olmazsa sabaha kadar uyur yavrum:nazar:...1.5 yasina kadar emzirdim gece hep emzirirdim anne sutu baska cok sukur doyasiya icti ..:nazar:cok mutluyum sutumu verdigim icin

Pinarcim bu arada ben ikinci sogan kurumu icmedim adetim gelmedigi icin yapmadim ayin 2sinden itibaren testere disli aslan pencesi iciyrm bu defa onu denemek istedim senden duyunca ins ise yarar tatlim:23:

Nerdesiniz kizlar ya ne sen ne pinar kimse ortalarda yok ne haldesiniz sen nasilsin vesdeniz bana bu metforminler cok yaradi gecen ay tam 28 gun adet oldum kismetse pazartesi adetim gelecek mi diye dusunuyorum hayirlisi sen naptn polikistik overin gecti mi..

Canimcim burdayin burdayim döndum :)) şükür kavusturana :))) nasilsin nasil gidiyor hersey yolundadir umarim ?

Pinarim seni ve burdaki herkesi cok seviyrm opuyrm:16::54: iyiki varsiniz can yoldaslarim kizim uyudu benimde uyku geldi hepinize duaciyim...

Pinarcim bu arada ben ikinci sogan kurumu icmedim adetim gelmedigi icin yapmadim ayin 2sinden itibaren testere disli aslan pencesi iciyrm bu defa onu denemek istedim senden duyunca ins ise yarar tatlim:23:

Bnde 3. Kurumu yapmadim kusum aslinda 7 gun var adetime yapsammi bilemedim ama bn zaten soganin faydasini gordum aslanpencesinin hakkinida yemiyim :))) fakat cig olarak bol bol yigiyorum hem tazesini hem kurusunu cpk yigiyorum 4 gundur :)))
Bebisim insallah sifa olur ...
Tatlim sana klomen vermedimi doktorun ? Nie kullanmadin ? Bak konuyu acan hasankeyf te klomenle hamile kalmis adetinin 3. Gunu al basla bnce :)))) yada dokturuna soyle tedaviye gecsin hem pahali bi tedavi deil klomen 5 lira felan ovitrelle 2 adet 25 liraya aldik bide progestan o jac lira bilmiorum oda olsa olsa 5 liradir onyda fitil olarak kullan bnce yan etkileri asgariye iniyo ;) bilirsin bn kötu bir tavsiyede bulunmam ;)

Pinarim seni ve burdaki herkesi cok seviyrm opuyrm:16::54: iyiki varsiniz can yoldaslarim kizim uyudu benimde uyku geldi hepinize duaciyim...

Yosuuunnnuuumm kuzumm bnde seni seviyoreee :)) sende iyiki varsin iyiki buraya uye olmussun ki bizlerde senin gibi yuregi kocaman bir kadin tanidik ..
Dualarin dualarimuz olsun dualarimiz dualarinla bir olsun Rabbim amin diyenlerin gonlundeki muradi versin
..

Oylemi tamam canim dikkat ederim gerci yatmadan onceleri devam sutunu veriyrdum sutu gunduz iciriyrdum halada devam sutunu iciriyrm dis cikarma durumu olmazsa sabaha kadar uyur yavrum:nazar:...1.5 yasina kadar emzirdim gece hep emzirirdim anne sutu baska cok sukur doyasiya icti ..:nazar:cok mutluyum sutumu verdigim icin

Oncelikle onerimi dikkate aldigin icin cok tesekkur ediyorum kusum..
Ve anne sutunu cocuguna vermen bundan onu mahrum etmemen cok guzel ne mutlu sana dilerim Rabbim den burdaki tum arkadaslarima o sutu vermeyi nasip etsin İnsallah..

Oylemi tamam canim dikkat ederim gerci yatmadan onceleri devam sutunu veriyrdum sutu gunduz iciriyrdum halada devam sutunu iciriyrm dis cikarma durumu olmazsa sabaha kadar uyur yavrum:nazar:...1.5 yasina kadar emzirdim gece hep emzirirdim anne sutu baska cok sukur doyasiya icti ..:nazar:cok mutluyum sutumu verdigim icin[/QUOT
Bu msja yukarda cvp vermistim bu cvp yazilmamis ham hali :) msj silmeyi bilmiuorum kus bkmayin arkadAslarim :)))

Son düzenleme:
Back
X