merhaba pınar bısey danısacam ya bende en son doktor kontrolumde hıc bişey cıkmadı eşimde ve bende rahim filmi bile çektirdim en son doktorum bana adet olduktan hemen sonra yumurtlama takibi yapacak yumurta buyudugu zaman ıgneyı yapacak ve ardından aşılama yapacak yanı ıkı ışlem birden yapacak hanı garantı olsun dıye surekli uğraşmayalım git gel olmasın doğal yolla kalma ıhtımalım varmış zaten ama 3 ay falan dinlenın belki kalırsınız dedi olmadı bu ıslemı yaparız eşimle bende tamam dedik sence doğru bır karar mı verdık sen ıgneyı yapmıssın nasıl bı ıslem uygulandı sana bıraz anlata bılırmısın cnm
Merhaba tatlim bu arada aramiza hosgeldin..
Evet simdi soruna gelirsek tabiki anlatirim;
Once sunu soylemeliyim benim tup bebek sansim bile nerdeyse yok gibiydi bu sogan ve testere disli aslanpencesi sayesinde geldigim son nokta suan igne ile bile gebe kalabilecegim dogrusudur :)
Doktorum sogan sayesinde baya ilerleme kat ettigimi hep soyler

Once 1 ay dinlendirdi bni doktorum ilac olarak sadece folibol vrdi daha sonra 23 subatta adet oldum 25 subatta yani adetimin 3. Gunu klomen verdi 5 gun gunde 2 kere ictim, 7 marttada çatlatma ignem(ovitrelle)yapildi (2 doz 1 su olarak) sonra 8 mart gecesi saat 1 de kesinlikle cinsel iliski onerdi ve progestan kapsul verdi normalde agizdan aliniyo fakat daha kesin olsun rahim kalinlassin die fitil olarak kullan dedi aaa bide adet tarihine kadar gun asiri iliski dedi adet olana kadar tabi doktorum adet olma olasiligin biraz az dedi o umutlu bu ay bebek beklio :)))) bnde onumuzdeki aya diorum bakalim kim kazancak :)))
Nerdeyse unutuyordum iliskiden sonra kesinlikle 1 saat idrara cikmak ve ayaga kalkmak yasak dedi